˹ húsz ˼

471 66 34
                                    

"azta, te tényleg próbálkozol továbbállni." motyogta renjun, ahogy végigpörgette jeno galériáját, "már csak pár száz közös képetek van jaeminnel."

"kevés a tárhelyem, le kell törölnöm a haszontalan cuccokat."

renjun álla a padlót súrolta, "a képek nem haszontalanok!" egy kis bíbelődés után visszaadta jenonak a telefonját, "tudom ám, hogy mi fog következni ezek után," lengette meg a telefonját, majd egy győztes mosolyt villantott.

"ugye most viccelsz velem." jeno önkéntelenül is lefejelte az asztalt. nem hitte  el, mit tett az idősebb.

"ezért lementettem az összes képet, arra az esetre, ha meggondolnád magad." huzigálta a kínai a szemöldökét. 

ha ezzel a kettővel élsz, nem lehet nem shippelni őket. renjun is pontosan ezt teszi. hiszen már úgyis el vannak jegyezve, szóval nincs visszaút. ráadásul mindennek van valami oka. talán renjun bébiszitterkedésének az, hogy a fiúk ne csak állandóan vitatkozzanak, hanem inkább belehabarodjanak egymásba. jó móka ez, gondolta.

kupidónak lenni jó dolog.

"jaemin? hova mész?" jeno egy szempillantás alatt felkapta a fejét a fiú nevének hallatára. renjun egy huncut mosollyal nézett rá, ezért inkább gyorsan visszahajtotta a fejét az asztalra, mintha mi se történt volna. 

jaemin felemelte a szivacsokkal és tisztítószerekkel teli vödröt. "megyek, és lemosom a kocsim." 

"ez nagyszerű! jeno úgyis mondta, hogy ő is ki akarja takarítani az övét." lökte meg a kínai az említett karját, "igaz, jeno?"

"n—"

"na ez a beszéd!" ezzel renjun felhúzta a  székről, "megyek, segítek."

jeno csak a fejét rázta, nem értette, hogy renjun miért próbálkozik még mindig. ő már minden reményét elvesztette, miért kell renjunnak jobban fájdítania a szívét?

a pink hajú egy darabig elnézte a kettő szóváltását, de egy idő után megunta, "akkor én mentem is a garázsba." látni, ahogy renjun a derekánál fogva ráncigálja jenot, furcsa érzést keltett benne.

a kínai továbbra is lelkesen terelgette ki a szinte alig élő jenot. felcsigázta a gondolat, hogy kupidót játszhasson, és alig várta, hogy a fiúk egyre közelebb kerüljenek egymáshoz.
azonban a tény még mindig lesokkolta, hogy jeno esett bele jaeminbe, nem pedig fordítva, hiszen a pink hajúnak volt némi viselkedésbeli problémája. hiszen ki ne szeretne egy mindig mosolygó kis boldogsággombócot? valószínűleg jaemin.
de kiűzte ezt a negatív gondolatot a fejéből, hogy a pink hajú nem tud beleszeretni jenoba. ha neki már sikerült mindkettejükbe, akkor—

várjunk csak egy kicsit. renjun megtorpant, és még a levegő is megrekedt a tüdejében ennek a gondolatnak a hatására, ami egy röpke pillanatra futott át az agyán.

"az én kocsim már tiszta." mondta jeno a lehető legunottabb hangnemben, ezzel kizökkentve renjunt.

beértek a garázsba, és renjun meglátott egy doboz festéket az egyik polcon. amíg jeno egy pillanatra elmerült a dolgozó jaemin látványában, a kínai 'véletlenül' ráborította a festéket jeno autójára.

a fiatalabb arca megrémítette, szóval remélte, hogy a festék lemosható.

"renjun!" az idősebb egy erőltetett mosolyt villantott, ugyanis rájött, hogy emiatt akár ki is rúghatják.

de eszébe jutott, hogy ő is gazdag. könnyűszerrel tud venni a fiúnak egy vadonatúj autót, ha a helyzet azt kívánja.
és most, hogy ezt említette, nem is tudja, hogy mit keres szenved még a két fiúval.

bébiszitter | norenmin [fordítás]Where stories live. Discover now