˹ huszonkilenc ˼

459 53 18
                                    


"szóval, arra akarsz ezzel kilyukadni, hogy szeretsz.." 

jaemin csukott szemmel, félve bólintott, miközben csak élvezte jeno lágy cirógatását a tincsei között. "de ugyanezt érzem akkor is, amikor meglátom renjunt. a pillangók életre kelnek, és bizsergés fu–"


"szóval rövidre fogva a szót, mindkettőnket szereted?" szakított félbe jeno a pink hajú ígéretesnek tűnő monológját a szerelemről.


jaemin összehúzta a szemöldökeit, és hirtelen felindulásból a fiú mellkasába temette az arcát. nem tudta, mégis hogyan reagáljon erre. olyan csodálatos érzés, de kimondva úgy hangzik, mintha valami elmebeteg lenne. hiszen egy emberhez kéne ragaszkodnod, hűségesnek lenned. egy embernek kéne odaadnod mindened.


ennyire kétségbeesetten próbált volna túllépni az exén, hogy helyette egyszerre kettőt is talál?



jeno szorított az ölelésén, "ugyan már, ne legyél ennyire leharcolt."


"egyszerűen nem tudok mást érezni, jeno, csak tömény csalódottságot magam iránt."


az említett vett egy jó mély levegőt, mintha a világ terhe ülne a vállán. ami számára tulajdonképpen igaz is. "nem te vagy az egyetlen, akinek két emberért dobog a szíve."



a pink hajú szorosan jeno dereka köré fonta karjait, "szeretlek."


jeno mosolyogva rajzolgatott felismerhetetlen mintákat a fiatalabb hátára, "én is téged."



majd hirtelen elhúzódtak, és egy fülig érő vigyorral néztek egymás szemeibe, "és renjunt is." mondták egyszerre, majd még mindig mosolyogva visszatértek egymás karjaiba.





korán reggel volt, és ez volt az első dolog, amiről beszélgettek. jaemin még mindig jeno szobájában aludt, kupidó renjunnak köszönhetően, aki akár az élete árán is össze akarta hozni a kettőt. ami valljuk be, sikerrel járt.
most valószínűleg azt gondoljátok, hogy renjun össze van törve, ami lényegében igaz is, de ugyanakkor boldog a szíve mélyén. jeno és jaemin megérdemli, hogy boldogok legyenek. együtt. 


"észrevetted, hogy renjun tök le van lombozódva, mióta visszajöttünk a vidámparkból?" kérdezte aggódva a pink hajú, "talán miattam van?"



örökké kísérteni fogja, amikor elborult aggyal kiabált renjunra. az volt talán a legrosszabb dolog, amit valaha is mondott. a kínai már a kezdetektől fogva ott volt mellette.
segítette megtalálni ryant, sőt, még akkor is mellette volt, amikor a szíve darabokra volt törve. segített neki összerakni, és mit kapott cserébe? talán az övét törte össze.


"igazán megérdemlek egy pofont." mondta a pink hajú.


bébiszitter | norenmin [fordítás]Where stories live. Discover now