˹ huszonhét ˼

464 61 5
                                    


"köszöntelek a világomban!" kiáltotta chenle torkaszakadtából, miközben szélesre tárva karjait hívta be a többieket a vidámparkba.


jisung csak megforgatta a szemeit, "ez renjun hyung kedvenc vidámparkja, nem a tiéd."


"drága jisungom, tán elfelejtetted, hogy a részvények fele a családomé?"  kérdezte chenle büszkeséggel.

"milyen gazdagok vagytok ti?" a fiatalabb néha el is felejti, hogy barátja családja mennyire tehetős is, hiszen chenle egyáltalán nem viselkedik úgy, ahogy azt az ember elvárná egy ilyen jómódú fiataltól.



úgy néz ki, mint egy teljesen átlagos egyetemista, miközben pedig a világ fele az ő kezében van– na jó, kis túlzással, de nincsen túl messze a valóságtól. akárhová mész, mindenhol megtalálod a családnevét a résztulajdonosoknál. jisung tényleg igazán szerencsés, hogy chenle van neki. 


"amúgy egyáltalán megkérdezted renjunt, hogy velünk hozhatod-e jeno hyungot és jaemin hyungot?" jisung lehajolt egy kicsit, hogy egy magasságban legyen barátjával, hogy a másik három ne hallja, miről is diskurálnak.

"én fizetek, nem ők." vonta meg chenle a vállát hanyagul, "és különben is, ha nem nézhetek egész nap yuwint, akkor legalább a jaenoren maradjon!" 

"jaenoren..?" chenle és az ő saját szótára, sóhajtott a fiatalabb.


"jaemin hyung, jeno hyung és renjun ge." húzta ki magát a kínai büszkén, amiért ilyen világmegváltó dologgal rukkolt elő. 


jisung szkeptikusan felhúzta a szemöldökét, "az nem inkább norenmin?"


"ha én azt mondom jaenoren, akkor az jaenoren." jelentette ki chenle keresztbe tett karokkal. 



jisung csak elmosolyodott az édes látványon, majd odahajolt egy apró csókra, "nos szívem, amint látod, eléggé.. érdekesen viselkednek egymással, szóval, nem hinném–" 


chenle villámgyorsan megfordult a tengelye körül, "pontosan ezért ilyen izgalmas. esküszöm jobb lesz, mint yuwin."


mindeközben az említett három jómadár csak állt ott, mint az elveszett kisgyerekek, és vártak a két fiatalabbra, hogy végre befejezzék az enyelgést. sem jaemin, sem pedig jeno nem akart menni, de mivel renjun megkérdezte őket, hogy van-e kedvük jönni, amire mellesleg a két legfiatalabb kényszerítette, már csak udvariasságból is, de el kellett fogadniuk. eredetileg renjunnak jól kellett volna éreznie magát, hiszen mégis csak a kedvenc vidámparkjában vannak, de úgy nem megy neki igazán, ha ezek ketten is jelen vannak. azok után, amik történtek, már nem megy. 

annyira bonyolult ez az egész.



"ah!" jeno hirtelen kiáltására renjun összerezzent, "egy vidámparkban vagyunk, az isten szerelmére, érezzük már jól magunkat!"

bébiszitter | norenmin [fordítás]Where stories live. Discover now