Kapitola 60.

1K 83 7
                                    

,,Nekoukej na mě tak," zamumlám s ruměncem ve tvářích, když si všimnu jeho pohledu upřeného na mou osobu. ,, Nemůžu si pomoct... Jsi až moc nádherný." Odvětil a nepřestal mě pozorovat. S rozpálenými tvářemi jsem dojedl celý kousek dortu, co jsem měl na talíři a když dojedl i Tae, vše jsem odnesl do dřezu, kde jsem začal nádobí umývat.

Taeho dort byl opravdu sladký. Dal bych si ještě jeden, kdybych mohl, ale to už by bylo pak moc cukru.

Z mého přemýšlení o lahodně sladké pochutině mě vyrušily až dvě paže na mých bocích. Taehyung se na mě zezadu přitiskl a obejmul mě kolem pasu. ,,Vylekal jsi mě Tae.." Zašeptám a nakloním hlavu na stranu, abych mu mohl věnovat cudný polibek na čelist.

,,Jeonggukie... ~" Zavrní mi hluboce do ucha, až se mi zježí všechny chloupky na těle. Skousne můj ušní lalůček a následně ho políbí. Malinko přivřu oči. Nepřestávám umývat nádobí, avšak Tae též nemíní skončit se svým počínáním. Špičkou jazyka sjede po mém krku až k ramenu, kde na odhalenou část položí několik polibků.

Postupně se dostává výš a výš, zpět k mé tváři. Mé oči se neustále přivírají slastí a pomalu přestávám vnímat nějaké nádobí pod mýma rukama. Své dlaně položím na ty jeho a zvrátím hlavu do strany, abych mu tak udělal větší prostor. Jeho teplý dech šimrá mou kůži, když líně obsypává polibky mou čelist.

,,T-tae... Přeci jsem řekl, že-" ,,Sssshh... Tiše Jeonggukie," skočí mi do řeči a utne tak mou větu. Zavřu oči, když začne na jednom určitém místě mou kůži na krku olizovat, okusovat a sát. ,,Mhmm... Tae.."

Otočím se mu čelem a otevřu oči ve snaze s ním spojit pohled. Jeho oči jsou však zavřené a tak si dovolím pouze přivlastnit jeho rty v láskyplném polibku. Jako by byl Taehyung pozadu, jazykem zlehka přejede po mém spodním rtu a já pomalu otevřu ústa. Ihned se do nich probojuje a chtě nechtě započneme milostnou válku jazyků. Proplétají se, tancují spolu.

Jsem schopen vnímat jen příjemnost této chvíle, u níž ještě netuším, co bude dál. Nevinnost vše překryje svým pláštěm a skryje mi tak z dohledu vše následující. Pomalu rukama zabloudím až do jeho kštice vlasů, za které zlehka zatahám. Nikdo z nás nechce být pozadu a tak se ve vteřině jeho velké dlaně ocitají na mých půlkách, které začne mnout.

Tiše zavzdychám do polibku a omylem ho kousnu do jazyka. Donutí ho to k malému úsměvu a za trest mě přes jednu půlku plácne. Jako by to měl být však trest, neúspěšně mi z úst vyjde druhý neudržený sten. Více mezi prsty sevřu jeho hebké vlasy a zatahám za ně. Zamručí na nesouhlas a rukama sjede na má stehna, na která zlehka poklepe.

Automaticky nadskočím a obmotám kolem jeho pasu nohy. Opět mě chytne za zadek, pevně si mě u sebe drží a zase naopak. Nepouštím se jeho vlasů a ruce mám za jeho hlavou, kde se také přidržuji.

Kvůli kyslíku jsme nuceni se od sebe odtáhnout. Taeho nedočkavé rty se opět přitisknou k mému krku, kde si tvoří další a další znaménka lásky. Kdyby se to počítalo do umění, mám na krku brzy slavný portrét za několik milionů wonů.

Tiše si koušu ret mezi zuby a snažím se vydržet tiše. Oči mám slastně zavřené a čelo svraštělé. Můj dech je už teď trochu ztěžklý a tělem mi proudí příliš moc krve. Zakláním hlavu a vystavuji mu tak na obhled svůj ohryzek, který zlehka skousne.

Z úst se mi vydere nepatřičné zavzdychání a své ruce přemístím na jeho ramena, která pořádně sevřu v dlaních. Taeho nohy se samy vydají z kuchyně ven, přesněji do ložnice. I přes zavřené oči ví, kudy má jít.

Mé pomyšlení na to, jaký program bychom na dnešek mohli mít, je pryč. Taeho rty odvádí mou pozornost od všeho, od čeho by neměly.

_______________________________________

Tak a to je vše, na co se dnes ještě zmůžu ><

Především děkuji SoSggg , která mi pomohla s nápadem, respektive ho vymyslela za mě ><
Zkrátka děkuji moc!! <33

No a teď vám všem už jen přeji dobrou noc a sladké sny :33

Hope  [j.jg x k.th] ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant