Kapitola 61.

1K 82 35
                                    

V ložnici mě položil na postel a vlezl si za mnou. Roztáhl mi nohy od sebe a lehl si mezi ně, přičemž se svým přirozením otřel o to mé. Jen těžce jsem v sobě zadržel sten a neotřel se o něj znovu. Za zátylek jsem si ho přitáhl do dalšího hlubokého polibku a bez dlouhého čekání mu drze vtrhl jazýčkem do úst.

Jedna Taeho ruka zabloudila pod mé tričko, které s sebou tahal neustále výš, až mi bylo jen u krku. Bříšky prstů mě šimral na každém kousku kůže, kterého se jen zlehka dotkl. Nechal mé rty být a vydal se k mé hrudi, na které zanechal spoustu mokrých flíčků po polibcích.

Nakonec svým jazykem obkroužil jednu mou bradavku a druhou začal mnout mezi prsty. Prohýbal jsem se v zádech a hlasitě vzdychal na celý pokoj. Víčka jsem měl většinu času pevně sevřená k sobě.

V kalhotech se mi tvořila stále větší erekce, která byla až bolestivá. Dal jsem nohy k sobě a sevřel v nich tak jeho boky. ,,T-tae... To bolí.." Zakňučím po chvíli, kdy už bych se dotýkal sám sebe, kdybych mohl. Vydechl do úsměvu proti mé kůži, což mě donutilo se lehce zachvět.

,,Ale no tak Jeonggukie, jsme teprve na začátku," zašeptá a skousne mou bradavku. Vykřiknu slastí i bolestí zároveň a zvrátím hlavu do strany.
,,T-tae..! Prosím!" Poprvé proti němu přirazím pánví a zasténám. ,,Mhhm... Jsi neposlušný Jeonggukie.." Zavrčel proti mé kůži a věnoval mi ostrý pohled.

Prudce jsem vydechl a zavřel oči. Potřeboval jsem se uvolnit. Taehyung mezitím však stihl pokračovat ve svém objevování mé hrudi, i když už ji musel dokonale znát. Zastavil se na podbřišku, kde laskal každý kousíček kůže a vytvářel na ní další pečlivá znamínka lásky. Rukama mi pomalu stáhl tepláky rovnou i s boxerkami a odhodil je někam do prostoru pokoje.

Tiše jsem zavzdychal a zpod řas se na něj podíval. Už jen z pohledu na něj mi zacukalo v penisu. Jeho rty se dostávaly stále blíže mému přirození, ale jako naschvál těsně před kořenem uhnul do strany a dostal se ke vnitřní straně jednoho stehna, kde nechával cudné polibky. Někdy jsem sebou ucukl, jelikož to šimralo.

,,Tae p-prosím... M-moc prosím..!" Zakňučel jsem opět a sám si rukou po přirození přejel. Netrvalo to ani pár vteřin a mé ruce byly v pevném stisku položené nad mou hlavou. Taeho tvář byla jen pár centimetrů od té mé a jeho pohled byl temný. ,,Nedovolil jsem ti přeci, že se můžeš dotýkat sám sebe, Jeonggukie..." Zavrčel a já si skousl ret. Jeho hrubý tón hlasu byl pro mne v tuto chvíli vzrušující.

,,T-tak to... Tak to udělej t-ty... Tae." Zamumlám a olíznu si suché rty. Na Taeho tváři se vytvoří úšklebek a aniž by pustil mé ruce, se odtáhne a zanedlouho cítím jeho dech na podbřišku. Jeho rty se jen zlehka dotknou mého kořene a já hluboce zasténal. Motýlími polibky se dostal až k mému žaludu, ze kterého slízal všechen preejakulát. ,,B-bože můj..!
V-víc, prosím!" Zasténal jsem opět a chtěl prsty zaplést do jeho kadeří, ovšem mé ruce byly neustále v jeho pevném stisku.

Pomalu do úst pojal mou špičku a začal jí různě sát, cucat a olizovat. Mohl jsem se zbláznit slastí. Už teď toho na mě bylo strašně moc. Prohýbal jsem se v zádech a ve tváři měl neustále grimasy plné slasti. Taehyung chytil mé zápěstí jen do jedné ruky a tou druhou začal mezi prsty mnout má varlata. Vykulil jsem oči a skrčil prsty na nohou. Ruce jsem měl v pěst a horlivě sténal a vzdychal.

Jako by to bylo stále nic, strčil si do úst celou mou délku a já se doslova mohl zbláznit blahem. Teplo kolem mého údu bylo tak lákavé, příjemné. ,,T-tae, aaah!" Prohnul jsem se v zádech, když udělal hlavou první pohyb. Rukama jsem tlačil proti té jeho a celé mé tělo bylo pohlceno obrovskou slastí.

Na oplátku mi však více zmáčkl varlata a v rychlém tempu mi začal kouřit. Opět jsem vykulil oči a doslova zakřičel přes celý barák. Cítil jsem, že se můj vrchol neúprosně blíží a chtěl na to nějak upozornit. Očividně jsem ale ani nemusel, jelikož se uchechtl, čímž kolem mého údu vytvořil vibrace a své tempo hlavy ještě zvýšil.

,,Aahhh! Mhh..!" Prohýbal jsem se v zádech a neustále přidával na hlasitosti stenů. On pustil mé ruce, přidržel si mě za pas, abych nemohl do jeho úst nijak přirážet a začal mě více dráždit. Přejížděl po celé mé délce zoubky, jazykem po ní kmital a neustále pohyboval hlavou. Můj penis byl jen větší a větší, až mi v něm začalo nepříjemně cukat. Němě jsem otevřel ústa a s posledním prohnutím se v zádech jsem se mu udělal do úst.

Tae spokojeně spolykal mé sperma a když si mé přirození vyndal z úst, celé ho ještě jazýčkem pečlivě očistil. Zhluboka jsem dýchal a snažil se popadnout ztracený dech. Oči jsem měl neustále zavřené a jednou rukou svíral polštář, který jsem měl vedle hlavy.

______________________________________

Božínku... Na jednu stranu musím říct, že mě baví to psát, no na tu druhou se ale hrozně moc stydím a myslím si, že je to strašné, ještě, když je to poprvé, co něco takového píšu ><

Jaký na to máte názor vy zatím..? Ještě schází jedna část, mí milí...

Přeji vám jinak ale dobrou noc a sladké sny, popřípadě dobré ráno! :3

Hope  [j.jg x k.th] ✔Where stories live. Discover now