Kapitola 62. - Epilog

1.5K 97 51
                                    

Zatímco jsem neustále pobíral vzduch do svých zpola prázdných plic, Tae se horlivě rty přitiskl k mému bříšku a kousek po kousku ho oždiboval jako předtím. ,,T-tae... To šimrá..!" Zasměju se krátce a prsty vpletu do jeho vlasů. S úsměvem ke mně vzhlédne a naposledy políbí mé bříško.

,,Svlékni si mě..." Zavrčí mi vzrušeně u ucha a já si skousnu ret. Rukama se zapřu o jeho hruď a zvednu se spolu s ním do sedu. Chytnu lem jeho trička do rukou a začnu mu tričko vyhrnovat. To mé mezitím stačí zahalit celý můj trup i přirození.

Cítím na sobě jeho pohled, ale já ten svůj věnuji jen a pouze jeho vypracovanému bříšku, které se mi čím dál tím více odhaluje. Zvedne ruce nad hlavu a já mu tak tričko sundám. Bezmyšlenkovitě bříšky prstů přejedu od jeho prsních svalů až na podbřišek a zpět. Všechny mé pohyby dělám pomalu a pohledem brouzdám všude, kde můžu.

Po několika minutách obdivu své dlaně zastavím na gumě jeho tepláků. Poprvé k němu vzhlédnu a spatřím tak jeho roztoužený pohled. Z úst vypustím krátký vzdech a zčervenám nad svou vlastní reakcí. Jemu se na tváři jen mihne úšklebek.

Pohled opět vrátím k jeho teplákům a stáhnu mu je. Spatřím tak ještě viditelnější bouli v jeho boxerkách. Opět si skousnu ret, kalhoty hodím pryč a dlaní párkrát po jeho erekci přejedu. Jako odměna se mi dostanou dva hluboké vzdechy z jeho strany. Přivřu spokojeně oči a zopakuji pohyby dlaní.

Zanedlouho mě však tahle zábava opustí, když Tae uchopí pevně mé zápěstí, až mě to donutí zkřivit tvář bolestí. ,,P-promiň Ggukie... Jen mě zbav i toho posledního kusu oblečení, prosím..!" Zasténá zoufale a pustí mou ruku. Udělám tak, jak si řekl. Chytnu do rukou jeho boxerky a stáhnu mu je. Nebráním se delšímu pohledu na jeho ztopořený penis.

Slyším jeho uchechtnutí a tak zvednu hlavu. ,,Zvedni ruce, zlato..." Zamručí si spíš pro sebe, ale i tak je zvednu nad hlavu. On rychle uchopí tričko do svých rukou a přetáhne mi ho přes hlavu. Nejen, že tak odkryje mou hruď plnou zarudlých a fialových flíčků, ale odhalí tím tak i mou erekci. Zahanbeně na chvíli odkloním hlavu, ale jeho prsty zachytí zlehka mou bradu a donutí mě se na něj podívat. ,,Jsi roztomilý, nemusíš se stydět." Políbí mé rty a následně mě povalí pod sebe.

Vzepře se rukama u mé hlavy a vyzdvihne se nade mne tak, že je jeho obličej v úrovni toho mého. Navzájem si hledíme do očí, ale nakonec k mým ústům přiloží tři prsty. Se zaklenutým pohledem v jeho očích prsty pojmu do úst a začnu je pečlivě olizovat a sát.

Pozoruji Taeho, jak si olízne rty a následně skousne ten spodní. Provokativně jeho prsty skousnu a pousměju se. Opět mu na tváři vyklíčí ten poloviční úsměv a na oplátku se sehne k mému krku, na kterém si najde místečko, jež začne sát. Hrdelně zavzdychám a omylem jeho prsty mezi zuby stisknu více.

Volnou rukou mě plácne po stehně a já okamžitě stisk povolím. Již podruhé si vytvoří cestičku přes mou hruď a bříško, přičemž se jako naschvál opět vyhne mému přirození. Pokrčím nohy a on mi je od sebe více roztáhne. Zalapu po dechu, když polibky sází na můj vstup a kolem něj.

Jelikož jsem už před nějakou chvíli překvapením přestal pečovat o jeho prsty v mých ústech, nespokojeně zamručí a prsty mi do úst zlehka přirazí, což mě probere. Zavřu oči a opět se jeho prstů ujmu sám. Jeho jazyk se náhle ocitne hluboko ve mně, což mě donutí vysokým tónem zasténat. Teplým a vlhkým jazýčkem se ve mně pohybuje a já se prohýbám v zádech.

Snažím se nepřestat pečovat o jeho prsty, ale jen silou vůle se na něco takového ještě soustředím. Dopřává mi neuvěřitelnou slast. Sám své prsty z mých úst vyndal a jedním do mě vnikl. Tiše jsem zavzdychal a jednou rukou sevřel prostěradlo pode mnou.

Neostyšně jím do mě přirážel, a když mu to nestačilo, přidal i druhý. Kroutil jsem se pod ním neustálou slastí. Jazykem opustil mé nitro, ale za to přidal i třetí, poslední prst. Začal mé stěny roztahovat a přirážet prsty co nejhlouběji to šlo. Kňučel jsem, sténal a vzdychal. Bylo to až moc příjemné.

,,T-tae, prosím! Ch-chci už -Aah!- a-aby sis mě... Vzal..!" Svraštil jsem obočí a opět se prohnul v zádech. Jeho prsty samotné mi přestávaly čím dál tím více stačit a já ho více chtěl, potřeboval. Jako na zavolanou ze mě prsty vytáhl, až se pokojem ozval nepříjemný mlaskavý zvuk.

Otevřel jsem oči a hleděl na něj. Celého si mě prohlížel, a když se střetl s mým pohledem, pousmál se. Vyhoupl se nade mě a svůj penis namířil k mému vstupu. Rychle do mě pronikl a já slastně zavřel oči a zaryl nehty do jeho zad, na které jsem ruce položil. Zhluboka jsem se nadechl a chtěl mu ještě něco říct, ale k tomu mi Taehyung nedal prostor. Rychle do mě přirážel a sám slastně vzdychal a zakláněl hlavu.

,,Ach bože, Jeonggukie, jsi tak zkurveně úzký..!" Zavrčí a prudce přirazí přímo do mé prostaty. Vykřiknu blahem a stáhnu se kolem něj. Obmotám si nohy kolem jeho pasu a umožním mu tak do mě přirážet ještě hlouběji než doteď. S každým dalším přírazem cítím svůj vrchol blíž a blíž.

,,T-tae, já u-už..!" Nedořeknu četu kvůli dalšímu návalu slasti, který se mi rozlije v těle. Taehyung ovšem očividně pochopí, co jsem se snažil říct a tak svou ruku obepne kolem mého údu a v rytmu přírazů mi začne honit. Vzdychám jako smyslů zbavený a každou chvíli se kolem jeho penisu stahuju více a více. ,, Udělej se pro mě, Jeonggukie..." Zavrčí mi do tváře a já tak udělám. S blaženým výkřikem dosáhnu svého orgasmu a stáhnu se kolem něj tak, že se skoro přestane pohybovat. V ruce ještě chvíli mne můj penis a po pár přírazech se i on udělá hluboko do mě.

Vystoupí ze mě a ještě než si lehne po mém boku, slíže ze své ruky a mého bříška všechno sperma. S červenými tvářemi vydýchávám svůj druhý orgasmus a uvolněně ležím. Tae se svalí vedle mě a políbí mě na tvář. Oba nás do půli těla přikryje peřinou a jednou rukou prohrábne mé zpocené vlasy. ,,Byl jsi úžasný Jeonggukie, jako vždy.." Pousměje se a já zčervenám ještě více.

Otočím se mu bokem a zahledím se do jeho hlubokých očí. ,,Miluju tě Tae, strašně moc..." Zašeptám a přitulím se k jeho hrudi. ,,I já tebe lásko. Od prvního momentu do toho posledního." Vtiskne mi polibek do vlasů.

_______________________________________

Tak a je to tu... Konec příběhu, mí milí. Zdál se být tak daleko, ale ve skutečnosti byl tak blízko ><

Chtěla bych tu jen okrajově poděkovat za všechnu vaší podporu, protože samostatné děkování vyjde o několik minut později..

Též bych byla ale nehorázně moc ráda za váš celkový názor na tenhle příběh... Chtěla bych vědět, co se vám líbilo a co ne. Co bych na svém psaní měla třeba i změnit. Přijímám úplně všechno a opravdu by mě to potěšilo, kdybyste mi sem alespoň krátký názor napsali... ><

Toť vše, purple you! <333

Hope  [j.jg x k.th] ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن