17. Bölüm: güzel bir manzara

5.4K 604 1K
                                    

Mrrbbbb :33

Bugün önce Peach'iii sonra da Minti okumanız gerekiyorrrrrr :33

Şimdiden iyi okumalar diliyorum vee gidiyorummmmm

OZZIE (ft. Teflon Saga) - FRZZN

YAZARDAN

Parti gecesi

Hala müzik sesleri yükselen binadan çıkarlarken Mya, içtiği neredeyse 3'ü geçmiş viski bardağından sonra aklı başında olmayan tarafken, Taesung onu dengeli bir şekilde arabaya kadar yürütmek adına genç kızın bir kolunu kendi boynuna sarmış, belinden destekleyerek yürütmeye uğraş veren taraf olmuştu. Jimin, Taehyung'un kendisini apar topar partiden çıkarmasından sonra kendisine kısa bir mesaj atmış, Mya'ya göz kulak olmasını, çok içmesine izin vermemesini nazik bir dille istemiş ve Tesla da bu uyarıyı elbette dikkate almıştı ama sadece bir tuvalet molası için ayrıldığı vakitte Mya'nın viski fondipleyeceğini nereden bilebilirdi ki? Üstelik genç kız bundan hiç de rahatsız olmuş gibi durmuyordu.

"Uzun zamandır içki içmemiştim." diye mırıldandı Mya, sarhoş olduğu için kelimeler ağzından savsak savsak çıkıyordu ve Tesla bir an onun sarhoşken de çok tatlı olduğunu düşündü. "İçmeye başlayınca kendimi durduramadım."

Mya bir anda tökezlediğinde, Tesla onun belini daha da sıkı kavradı ve arabasının bulunduğu garaja doğru adımlarını yönlendirdi. "Başımda Taehyung denen bir ayyaş vardı, şimdi iki oldunuz." dedi gülerek. "Zevkine de olsa bu kadar içmeniz doğru değil."

"Ah, benim için endişeleniyor musun?" Mya onun yanağına uzanıp sıktırdığında, gözleri neredeyse yok olacak kadar kısılmış ve koca bir tebessüm yüzüne tatlı tatlı yerleşmişti. "Keşke her alfa senin gibi tatlı olabilse."

Tesla onu arabaya yerleştirip kemerini takarken "Benden sadece bir tane var." dedi ve genç kızın balıksırtı örüklerinden bağımsızlığını ilan etmiş saçlarını kulağının arkasına doğru yavaş yavaş tararken çapkın bir gülüş yüzüne oturdu. "İşte bu yüzden beni kaçırmamalısın."

Mya mızmızlanarak onun kolunu çekiştirdiğinde, Tesla onun kapısını kapatarak sürücü koltuğuna yerleşti. O sırada ise genç kız cama dönük olan başını kendisine doğru çevirmiş ve koltukta kendini ufacık hale getirmişti. Üzerindeki kötü motorcu kız havası veren kıyafetlerine nazaran içmekten kızarmış yanakları ve sarhoşluğunun getirdiği bakışlarındaki boşluk onu fazlasıyla tatlı gösteriyordu ve Tesla bu görüntüden gözlerini bir süre alamadı, eh, almak da istememişti.

"Beni nereye götürüyorsun?"

Tesla kontağı çevirdi. "Evine."

"Gitmek istemiyorum ben," genç kız olduğu yerde huzursuzca kıpırdandı. "Biraz gezsek olmaz mı?"

Tesla her ne kadar bu fikri sevmiş olsa da genç kızın biraz dinlenmeye ve mümkünse sabah kalktığında akşamdan kalma olmamasına ihtiyacı vardı. Bu sebeple fikri "Jimin seni eve götürmezsem çok kızar." diyerek reddetmiş ve arabayı garajdan çıkarmıştı.

"Jimin beni hep koruyor." diye mırıldandı Mya dudakları büzülmüş, Tesla'da olan bakışlarını vitese çevirmişti. "Onun bu ilgisini haketmiyorum."

"Neden böyle düşünüyorsun ki?"

Mya ellerini kızarmış yanaklarına bastırıp derin bir nefes alırken söyleyeceği şeyin kesinlikle bilincinde değildi. Viskinin vücuduna vermiş olduğu o rahatlık ve dünyadan soyutlanma hissini aşamıyordu. "Benim hakkımda bilmediği çok şey var." diye mırıldandı öncelikle, ses tonu kısıktı ve sanki sadece kendine anlatır gibiydi. Arabanın içi de sessiz olmasaydı muhtemelen Taesung onun ne dediğini bile anlayamayacaktı fakat duymuştu. "Benim gerçekten kim olduğumu bilmiyor."

peach marmalade √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin