19. Bölü(m): sen bana yetersin

6.8K 566 663
                                    

uzun bir aradan sonra hepinize merhaba :33

sosyal medya hesaplarımda belirttiğim üzere bir süredir sağlık sıkıntıları yaşıyordum ve tedavi süreci için bir süreliğine ara vermek durumunda kaldım, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum, daha iyi olacağım inşallah.

bölümün yarısını önceden yazmıştım, dinlenme sürecimde de üzerine azar azar ekleyip bölümü tamamlamış bulundum ve sizi daha fazla bekletmek istemedim. yazdım bir şeycikler işte, umarım beğenirsiniz :3 yorumlarınızı bekliyor ve öncesinde yaptığınız yorumlara en kısa süre içinde cevap vereceğime söz veriyorum :33

ayhh çok konuştum ya huuu hadi size iyi okumalar:3333

bölüm şarkıları: BTS - House of Cards & Hold Me Tight

[🍑]

PARK JIMIN

Belki de çektiğim en güzel ve rahat uykunun ardından, sabahın oldukça erken saatlerinde, kendi yatağımda, Taehyung'un kolları arasında uyandığımda, bedenime dolanmış kolların arasında hareketsizlikten uyuşan bedenimi hafifçe kıpırdatırken aynı anda dün gece neler yaşadığımızı düşünüyordum. Tahmin ettiğimden daha romantik geçen bir randevunun ardından... Huh, sevişmiştik. Taehyung kontrolü en başında ellerime teslim etmiş olsa da, ilerleyen vakitte üzerimde tamamen hakimiyet kurmuş, bundan oldukça hoşnut olan omegam ise sürekli daha fazlasını istemişti. Ateşli bir geceydi. Bana kendimi bile unutturduğu dokunuşları yüzünden ölmemek için de epey savaş vermiştim. Taehyung gece boyu sınır çizgimin üzerinde yürümüştü ve dengesini kaybettiği her an, alfasını geri çekmek için uğraştığını kahve gözlerinde görebilmiştim. Mührümün üzerini kapatmadığım için çok kez dişleri boynumla ensem arasında mekik dokurken, beklenmedik bir mühür ısırığını önlemeye çalışması, omzumu ısırmalarıyla sonuçlanmıştı ve şu an üzerine uzandığım omzum, işte tam da bu durum yüzünden epey acıyordu. Bana nazik davrandığı kadar, kendi hırçınlığını da bastırması gerekmişti anlayacağınız.

Ağzımı şapırdatıp nefesi ensemde atan adamın kollarını belimden, onu uyandırmamaya özen göstererek uzaklaştırdığımda, tek düşündüğüm bir an önce yanan içimi bastırabilmek adına koca bir şişe suyla, damağıma yapışan dilimi ıslatmaktı. Hala kızgınlıkta olduğumdan bedenim normalde olduğundan daha sıcaktı ve tüm gece Taehyung'un da bana sarıldığını ele alırsak eğer, bu kadar susamamı normal karşılıyordum. Ikimizin de kalçasından yukarısını örten pikeyi iteleyip çıplak bedenimi yataktan çıkarabildiğimde, çekmecemden temiz siyah bir iç çamaşırı almış, alelacele giyinmiş ve çıplak ayaklarımla parmak ucunda odadan çıkmıştım.

Ev sessizdi ve ayakkabılıkta Mya ve Soobin'in ayakkabıları görünmediğine göre hala teyzemde olmalıydılar. Yüzümü avuçlarıma bastırıp ovduktan ve gözlerime doğru düşen turuncu tutamlarımı başımın arkasına doğru taradıktan sonra mutfağa doğru ilerlemiş, koca bir bardak soğuk suyu iştahlı bir şekilde içtikten sonra da Taehyung için bir bardak daha doldurarak odama geri dönmüştüm.

Geldiğimde uyanıktı. "Günaydın." derken de kollarını iki tarafa açmış bir şekilde geriniyordu. Saçları karışmış, gözleri yumuk yumuk olmuştu ve çok-çok tatlı görünüyordu. Yatağın, onun olduğu tarafına ilerleyip elimdeki bardağı komodinin üzerine bıraktıktan sonra gülümseyerek "Sana da günaydın." diye mırıldandım ve eğilerek alnını öptüğümde, öpücüğüme gözlerini yumarak yaslanmayı uygun bulmuş, ardından da komodinin üzerindeki suya uzanmadan önce olduğu yerde doğrularak sırtını yatak başlığına yaslamıştı. Ek not: hala çırılçıplaktı ve benimkine nazaran daha esmer olan teni, tam da gözlerimin önünde, bardaktaki suyu hızlı hızlı yudumlarken dudağının kenarından akan damlalarla ıslanıyordu.

peach marmalade √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin