23. Bölüm: veliaht prens

4.1K 450 788
                                    

Merabalar merabalar ozlemisimmm sizlerii peachimiii

Sonunda gelebildik, ouyhhh su siralar yazma konusunda sıkıntılar yasiyordum, yani dusunun... Vmin bile opusturemiyodum ben ya benn

Yazdiklarimi bi turlu begenemiyorum, sinir bozucu bir memnuniyetsizlik var icimde, onu atlatmaya cabaliyorum simdi, merakkk etmeyinn ama halledicemmm

simcik hem kendimi, hem de sizi keyiflendirmek icin pamuk seker kivaminda bi bolum yazdim, nissieyle uzun bi ortak sahnemiz var ve ortak sahneyi yazarken biz cok eglendik, umarim siz de eglenirsinizzz

Size guzel mi guzel bi bolum sarkisi birakiyorum ve iyi okumalar dileyerek gidiyorumm :33

Faun - Tinta

*

Park Jimin

Akşam saat 8 gibi, eğer ki karnımız açlıktan guruldamıyor olsaydı, yataktan çıkmak gibi bir düşüncemiz olmadığından sabaha kadar Taehyung'un odasından ayrılmaz ve mutfağa geçip yemek yapmak için işe koyulmazdık. Ama ne yazık ki deli gibi açtım ve Taehyung yemeği kendisinin yapacağına dair bu kadar fazla ısrar etmeseydi, dolaptan kaptığımız birkaç malzemeyle sandviç yaparak karnımızı çoktan doyurmuş olabilirdik.

"Buzdolabında pek bir şey kalmamış." dedim sebzelik kısmından birkaç domates, biber ve mantarı çıkarıp tezgaha yerleştirirken. "Bol sebzeli bir makarna yapabilirsin bence."

Tencereye su doldurduğu vakit göz ucuyla lavabonun içinde yıkamak için beklediğim sebzelere baktı ve "Tamam o zaman." diye mırıldandı. "Su kaynayana kadar sebzeleri ben doğrarım, sen Loki'nin mamasını verir misin?"

Onu başımla onaylayarak mutfak masasının önündeki taburelerden birinin üzerinde oturan beyaz tüy topu Loki'yi kucakladım sonra. Kuyruğunu sallayarak yüzümü yalamaya kalktığında ise "Acıktın mı bakalım sen?" diye sesimi bir bebek sesi gibi incelterek söylenmiştim. Alt dolaptan mama kutusunu çıkardığım an Loki kucağımdan atlamış ve hemen mama kabının önüne oturmuştu. Kutuda kalan maması ona en az iki gün daha yeterdi tabi ama şimdiden alınacaklar listesine mamanın da eklenmesi şarttı.

Loki'ye mamasını verip başını okşadıktan sonra sebzeleri doğramakla uğraşan sevgilimi en yakından izleyebilmek için tezgahın kuru kısmına oturmuş ve sonradan çıkardığı havuçlardan bir tanesini yemeye başlamıştım. Altımda kısa bir şort ve üstümde de Taehyung'un bol, geniş yakalı beyaz tişörtlerinden biri vardı.

"Market alışverişine gitmemiz lazım."

Hımladı. Havucumdan bir ısırık daha aldım.

"Loki'nin maması da az kalmış, birkaç gün yetecek kadar var sadece."

peach marmalade √Where stories live. Discover now