11. Bölüm: Hasta ve dengesiz

5.2K 649 990
                                    

Merabalarr :3

Size tam 5.9'luk bir bölümle geldim ve bu notu yazarken bile şu anda 6kya doğru ilerlemekte :( yavaş yavaş okuyun hiç acele etmeyin ve Taehyung'un şiddet kullanarak işlerini halledeceği gibi bi fikri lütfen aklinizdan çıkarın :(

İyi okumalar :3

BTS - My Time

*

YAZARDAN

"Bu saatte nereden bulacağız o adamı?"

Tesla oldukça şaşkın ve meraklı bakışlarıyla yanındaki sürücü koltuğunda tekerlekleri öttüren arkadaşına doğru döndüğünde, aklında birden çok soru vardı aslında. Birincisi, Taehyung, Jimin ve yakınlarına zarar veren birine neden dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istiyordu, bu onu ilgilendirir miydi? İkincisi, adamın kim olduğunu, nerede yaşadığını veya iş yerini biliyor muydu? Şu an bile nereye gittiğini bilmiyormuş gibiydi. Üçüncüsü ise, Taehyung'un daha önce sinirli hallerini görse de, biriyle dövüşmeyi bırak sözlü kavgaya bile girdiğine şahit olmamışken, şimdi birini, üstelik kendileri gibi bir alfayı nasıl dövmeyi düşünüyordu? Pekalâ Tesla da daha önce hiçbir kavgaya karışmamış, lise zamanlarında arkadaşları arasında olan yumruklaşmaları dışında kimseye fiske dahi vurmamıştı, ama şimdi birine vurmayı ister miydi peki? Ah, Jeon Jungkook'un yüzüne en sertinden iki yumruk geçirse dünyanın en mutlu alfası olabilirdi, bir omegası olmasa bile!

"Bazen beni fazlasıyla küçümsediğini düşünüyorum." dedi Taehyung gözleri sarı lambaların aydınlattığı düz yolda, bir eli ise pantolonun cebindeki Tesla'ya uzatmak için tuttuğu kağıttaydı. "Ve bu hiç hoşuma gitmiyor."

Tesla uzanarak Taehyung'un elindeki kağıdı hızlıca kapıverdiğinde, alt dudağındaki piercing şaşkınlığından dolayı çenesine değmek üzereydi. "Adamın tüm bilgilerini nereden buldun?"

"Freya'nın eşi emniyette çalışıyor." dedi sakince. "Fakat bu bilgilere ihtiyacımız yok şimdilik, adamın kendisi hastanede, hoş, Jimin'i durdurmasaydım, hastaneye gidecek hali bile kalmazdı ya, her neyse."

"Peki," Tesla tamamen anlamamış bakışlarla Taehyung'a bakıyordu şimdi. Adam hastanedeyse gidip onu herkesin önünde dövecek halleri yoktu, ki zaten Jimin, dediğine göre adamı bayağı haşat etmişti, neden gidip bir daha dövmek gibi bir harekette bulunsunlardı ki? "Biz tam olarak ne yapmaya gidiyoruz Taehyung, biraz daha açık olabilir misin? Yalvarıyorum."

Genç alfa tanıdık olan cümleye kısaca gülümseyerek "Adamın meslek hayatını bitireceğiz." dedi bundan gerçekten zevk aldığı yüzünden net bir şekilde okunuyordu. "İşlerimi şiddetle halletmeyi tercih etmiyorum Taesung, adamı döveceğimizi düşünmedin umarım?"

"Aslında," Tesla oturduğu koltuğa biraz daha yayıldı. "Aynen öyle düşündüm bebeğim, hatta keşke arabamdaki muştayı da getirseydim diye bir süre de kendimi yedim burada, fark etmedin mi?"

Taehyung, arkadaşının sarkastik ses tonuna karşılık sadece gözlerini devirdi ve "Arabanda neden muşta var?" diye gerçekten merak ettiği bir soruyu ona yöneltti.

peach marmalade √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin