23. Bölüm Pt1: Gerçeklerin Ardında

391 56 124
                                    

Multimedia: Stuck With U ~ Ariana Grande & Justin Bieber
____________________________

Yazarın Anlatımıyla...

"Hazır mısın?"

"Bitirelim şu işi."

Işık oluşturduğu beyaz ışınlı kementi koluna dolayıp açılmaya hazır hale getirdi. Gizem de bir çift küçük ölüm mızrağını beline, bir çifti de sırtına yerleştirmişti. İkisi de kanlarını koruyacak bilekliklerini takmıştı. Parmaklarındaki yüzükler de büyülendiğine göre, savaşa hazırlardı.

"Şimdi." dedi Işık kararlı bir sesle.

"Şimdi." Gizem onayladıktan sonra kendilerini Atlas'ın bulunduğu konuma ışınladı.

Bir anda gri bir odanın içinde buldular kendilerini. Bir evin bahçesini rahatlıkla geçebilecek boyutlu odada hiçbir şey yoktu. Ve dahası, ellerinde oluşturdukları güçler de buhar olmuştu. Hiçbir giriş çıkışı olmayan kutudan farksız bu oda büyü geçirmezdi.
"Lanet olsun." dedi Gizem fısıltıyla. Tuzağa düştüklerini idrak etmesi uzun sürmemişti. Işık'la birbirlerine baktıklarında ikisi de ne yapacakları hakkında hiçbir fikre sahip değillerdi.

"Neden bu kadar geciktiniz?" Bay Azrail'in sesi odada yankılanırken kraliçeler sesin yoğun olduğu bölgeye çevirdi bakışlarını.
"Daha erken bekliyordum." Düşman karşılarında kanlı canlı bir şekilde belirdiğinde ikisi de yumruklarını sıkıyordu.

‘’Kusura bakma hayal kırıklığına uğrattığımız için. Trafik vardı da.’’ Gizem gerilen bedeninin aksine oldukça rahat bir ses tonuyla konuşuyordu. Yumruklarını sıkmış, saldırıya hazırlanmıştı. Işık ise ağzını açmıyordu. İçinde oluşan panik duygusuna karşın sakin kalmazsa düşmanın istediği tepkiyi ona vereceğini biliyordu.

‘’Ah, espri yeteneğine başvurduğuna göre seni gerçekten kıskıvrak yakalamış olmalıyım.’’ Yüzüne kibirli bir gülümseme yerleştirdi düşman. Bu gülümseme Işık’ı hırslandırıyor ve boğazına yapışma isteğini arttırıyordu. Bunun bir tuzak olma ihtimalini değerlendirmek yerine öylece buraya geldikleri için kendini suçluyordu. Oysaki en mantıklı kararları veren olarak her ihtimali düşünmeli ve bir anlık gazla saldırıya geçecek kadar büyük bir hata yapmamalılardı. ‘’Gerçekten Atlas böyle bir şey yaparken fark etmeyeceğimi mi sandınız?’’ Alaylı bir gülümsemeyle rakiplerini kışkırtıyordu. ‘’Beni fazla hafife alıyorsunuz hanımlar.’’ Birkaç adım yaklaşıp tam önlerinde durdu. Kraliçelerin burunlarından soluyan halleri ona inanılmaz keyif vermişti.

 ‘’Oysaki-‘’ Sözü tam burnunun ortasına inen bir yumrukla yarıda kaldı. Daha bunun şokunu atlatamadan Gizem’den yediği yumruğun aynısı Işık’tan da geldi, tam göğüs kafesine. En azından nefesini kesen darbeye rağmen doğrulacak kadar refleksleri güçlüydü. Bu doğrulması da yandan gelen bir yumruk eşliğinde tekme yemesine sebep oldu. Savrulduğu duvarın etkisi reflekslerini harekete geçirirken zar zor dengesini koruyup ayakta kalarak saldırıya hazırlandı lakin Işık onu bir hamlede ışın kementi ile yakalamış ve her yerini bağlamayı başarmıştı. Buna bir karşılık veremeden karanlık kraliçe tarafından boğazına bir ölüm mızrağı dayanmıştı.

YüzükWhere stories live. Discover now