21

2.4K 244 67
                                    

Kelimeleri tekrar tekrar okurken içimi korku kaplamaya başlamıştı bile, acaba bahsettiği kişi ben miydim belki de fazlasıyla abartıyorum çünkü her şeyi kendi üstüme alınmam yanlıştı.

Diğer başka bir ihtimal ise beni daha çok korkutuyordu çünkü bu da beni başka birine benzettiği anlamına geliyordu fakat bu başka biri kimdi?

TencereTava 🍁: Kimi? (22.45)

Uzunca bir süre bekledim fakat hiçbir yanıt vermemişti hatta öyle ki mesajı görmemişti bile, her ne kadar içimdeki merak yerini korku tohumlarına bıraksa da o tohumların filizlenmesine izin vermek istemiyordum biraz daha beklemeye karar verdim.

Neredeyse uyuyordum ki bir anda gözlerimi açtığımda kendime geldim. En son olanları anımsayınca hemen elime telefonu aldım ve ekranı açtım durum hala aynıydı aklım her ne kadar sorularla dolu olsa da kalbim ne  kadar korku ile dolsa da  uyumaya karar verdim.

                     🔷🔹🔷🔹🔷

Sabah her günkinden biraz daha erken uyanıp hazırlanmaya başlamıştım, bugün son gündü en azından bugünün tadını çıkartmak ve bugünü ölümsüzleştirmek adına güzel bir gün olmasını ummak istiyordum.

Vakit kaybetmemek adına aynanın önüne geçmiş elime geçen ilk şalı bağlamış ve vazgeçip başörtüsünü bağlamıştım. Bana  fazlaca geniş olan feracemi de üstüme geçirmeyi ihmal etmemiştim. Bu feracemi giyince garip bir duyguya kapılıyor kendimi güvende hissediyordum.

Bez çantamı da hazırladıktan sonra kahvaltıya oturmuştum.

- Ecmel, peynirden ye.

- Hıhı...

- Ecmel zeytin ağlıyor (😂😂)

- Hıhı... Ne?

Dediklerini idrak edebildiğim zaman göz bebeklerim büyümüş ve şaşkınlıkla dönüp ona bakmıştım.

- Hadi ama şaka yaptığımı biliyorsun.

Tabağımdakilerle bir süre daha oynadıktan sonra birkaç şeyi daha atıştırıp tabağımı da alıp kalkmıştım masadan.

Önlüklerimizi giyip işin başına koyulduğumuz zaman o an  anladım ki zaman gerçekten çok fazlasıyla hızla akıp geçiyordu neredeyse elimi kesmek üzereydim ki bıçağı son anda fark edip durmuştum.

Fazlaca yoğun bir gündü. Bu yüzden çok hızlı çalışıyor elimizden geldiğince bitirmek için çabalıyorduk.

Kolumun serçe tutulmasıyla neye uğradığımı şaşırıp arkamı döndüm. Büyümüş mavi hareleri ile isminin Selin olduğunu öğrendiğim kız bana sinirle bakıyor burnundan soluyordu.

- Unuttuğun bir şey sana hatırlamakta fayda var. Sen buraya ait değilsin sakın bunu unutma!

Bu kadar absürt bir durumu nasıl değerlendireceğim veyahut nasıl anlamdıralabileceğimi bilmiyordum fakat kolumu sıkı sıkı tutması beni iyice sinir etmiş en sonunda dayanamayıp patlamıştım.

- Öyleyse şunu bilmeni isterim ki senin de unuttuğun bir şeyi sana hatırlamakta fayda var. Sen de buraya ait değilsin sen buraya  yalnızca bir müşteri olarak gelebilirsin yani kısacası benim alanımdan çıkarsan sevinirim ve ayrıca böyle bir şeyle daha karşı karşıya gelirsem o saçlarını tel tel  yolmaktan çekilmeyeceğimi bilmeni isterim.

Ellerini bana doğru uzatmıştı ki ona fırsat vermeden tuttuğum elini ters çevirip onu arkaya doğru ittim.

İkimiz de kapının pervazında ki Eymen'i görünce öylece dona 
kalmıştık ve ben dışarıdan ne kadar da yanlış anlaşılmaya müsait olduğumu düşünsem de içimden bir ses kesinlikle onun bana hak vereceğini söylüyordu.

- Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.. Ben sadece soru sormak istemiştim neden bu kadar çok tepki verdiğine anlam veremiyorum. Evet belki de işten dolayı yorulmuşsundur ve bu yüzden sinirlisindir özür dilerim...

Her ne kadar yapmacık konuşması gerçekten acındırıcı gelsede yine de içimdeki umudu korudum ve onun vereceği tepki için ona doğru döndüm konuşma gereği dahi duymuyordum çünkü biliyordum o da benim suçlu olmadığımı biliyordu,ki zaten onu tanıyordu.

- Ecmel çık dışarı!

________________________

Selamün aleyküm,biliyorum ve farkındayım çok uzun bir süredir bölüm yayınlayamıyorum. Çünkü bu benim isteğim dışında olan bir şey,inanın tahmin edemeyeceğiniz kadar çok sorun yaşadım.

Yaşamaya devam da ediyorum... Elimden geldiğince bunlara sabretmeye çalışıyor ve çözüm üretiyorum umarım beni affedersiniz gün içinde tekrar bölüm yayınlayacağım.

Yorumlarınızı bekliyorum. En azından bana yorum yaparak destek olursanız çok sevinirim.❤️



Tencere Tava|✓Where stories live. Discover now