37

1.8K 204 11
                                    

Gelen mesajı okuyunca şaşırmıştım fakat fazla şaşırmamıştım çünkü son günlerde o kadar çok şey yaşıyordum ki bunlar yanında hiçbir şeydi. Çok geçmeden mesaja cevap verdim

Tenceretava🍁: Çalışmak mı?(22:30)

Bilmemezlikten gelmek çözüm değildi ama şimdilik belki beni kurtarırdı.

Eymen_demir🌾: Evet,neden olmasın? (22:32)

Tenceretava🍁: Peki ya her hangi bir eğitimim yoksa? (22:33)

Eymen_demir🌾: Eğitimden önce bilgi lazım. (22:34)

Tenceretava🍁: Bilgi için de eğitim.(22:35)

Eymen_demir🌾: Öğrenmek için eğitim ve diplomalar şart değil.(22:36)

Tenceretava🍁: Ama önemli bir iş yapıyorsun bunun için çalışan seçerken daha dikkatli olman gerekmez mi? (22:40)

Telefonu kapatıp arkama yaslandım. Beni iyice kenara sıkıştırmıştı. Fakat bir şey gözümden kaçmıştı. Gerçekten onunla çalışmamı bu kadar çok istiyor muydu? Ne dediysem hiçbir şekilde pes etmeyip karşı atak da bulunmuştu.

En çok dikkatimi çeken nokta ise eğitimim olmaksızın bile beni kabul etmeye hazırdı. Bana bu kadar çok mu güveniyordu? Bu her ne kadar beni mutlu etse de bir süre sonra düşününce üzülmüştüm. Aslında çok tuhaf bir durumdu. Kendi kendimi kıskanıyordum,çok saçmaydı. Tanımadığı birine bu kadar değer veriyorken gözünün önündeki beni neden görmüyordu? Bir süre düşündüm ve sonra haksızlık yaptığımı fark ettim. Belki bana ilgi göstermiyordu fakat oldukça beni koruyup koluyordu.

Eymen_demir🌾: Gerekir tabiki ama sende oldukça iyi bir çalışan olabilirsin bence. (22:43)

Ne diyeceğim hakkında en ufak bir fikrim yoktu fakat ona cevap vermek zorunda hissediyordum kendimi. Yinede daha fazla umutlandırmak çok daha kötü şeylere sebep olabilirdi.

Tenceretava🍁: Dürüst olmak gerekirse eğitim konusunda henüz eğitimimi tamamlamadım fakat zaten bir yerde çalışıyorum. Bu yüzden teklifini kabul edemem umarım beni mazur görürsün. (22:45)

Doğru olanı yaptığıma inanıyordum.

Eymen_demir🌾: Senin kararın daha önemli. Yine de teklifim geçerli. ( 22.45)

Bana kırılmış mıydı? Bunu istememiştim gerçekten.

Tenceretava🍁: Kırıldın mı? (22:46)

Yazdıklarımı okuyunca kan yüzüme hücum etti. Bu nasıl saçma bir soruydu? Nasıl böyle bir şey demiştim? Heycanlanınca gerçekten saçmalıyordum!

Mesajı silmek için ekranı açtığımda mesajı görmüş olduğunu fark etim...

Ne diyeceğini o kadar çok merak ediyordum ki! Vakit geçiyordu ama ondan henüz bir yanıt gelmemişti.

Neden böyle bir soru sordum ki sanki!  Telefon titreyince ürpermiştim.

Eymen_demir🌾: Dürüst olmak gerekirse biraz kırıldım ama önemli değil. (23:00)

Gerçekten kırılmıştı. Ama en doğrusu buydu. Ne diyecektim ki?! Her gün zaten birlikte çalıştığımızı mı? O kadar yakınında olmama rağmen beni görmemediğini mi? Bu her ne kadar beni üzse de kabulenmem en doğrusuydu.

Tenceretava🍁: Kırdıysam kusura bakma lütfen. (23:04)

Eymen_demir🌾: Sorun değil.(23.05)

Söylemek istediğim çok fazla şey vardı ama bu gün oldukça çok konuşmuştuk. Üstelik onu kırmıştım.  Üstelik kalbimin bu kadar hızlı atmasına daha fazla dayanamıyordum...

Tenceretava🍁: İyi geceler. ( 23.07)

Eymen_demir🌾: İyi geceler.(23.08)

Her zaman ki gibi nefes alabildiğim tek yer olan balkona atabildim kendimi. Bu gün bir aylık adrenalini vücudum salgılamıştı sanki. Zavallı kalbim ancak bu kadar dayanmıştı.

Aklımdan dahi geçmeyecek bir karmaşa içinde kalmıştım. Yazma niyetim bu değildi. Yazmamda ki asıl neden onun beni fark etmesiydi. Ama o beni fark etmek bir yana görmediği birine iş teklif edecek kadar güvenmişti bu gerçekten canımı yakmıştı.  Buna daha fazla dayanamıyordum! Fevri davranmak benlik bir davranış değildi ama tek bir saniye beklemeden mesaj atım.

TencereTava🍁: Aslında beni zaten tanıyorsun. (23.20)

_______________________

Hayırlı geceler 💫✨

Yorumlarınızı bekliyorum 🌿






Tencere Tava|✓Where stories live. Discover now