alwéér een nieuwe

3K 55 3
                                    

Tessa is kwaad als ze het nieuws hoort. ALWEER EEN NIEUWE WISKUNDE LERAAR! Waar gaat dit over? Er zijn al 3 weggepest door Tessa's klas. De gevreesde klas 4wa. Het is 9 uur in de ochtend. Het rooster is gewijzigd omdat de nieuwe leraar erbij is gekomen. Vandaag al. Al haar vriendinnen staan om haar heen. Tamara grijnst' "ja wat lach je nou?! Kom je aanzetten met je rotzooi" roept Tessa naar haar "weer maandag 9 uur komen. Kutleven..." zucht Prudence. Kacey kijkt minachtend naar het autootje dat komt parkeren. Het is een Porsche. Tamara,Prudence en Kacey zijn haar vriendinnen voor het leven. De bel gaat. Boos gekreun klinkt door het hele schoolplein. Langzaam slenteren de vier meiden naar binnen.

Eenmaal binnen aangekomen zitten Tessa en Tamara voorin en Prudence en Kacey achter hun. Tessa's donkerbruine haar hangt suf voor haar ogen. Zo suf voelt ze zich vandaag ook. De jongens klieren achterin. James staat op. "HEY!! LATEN WE 'M WEER WEGPESTEN!!" En hij begint met propjes te maken. Overal klinkt gerumoer en gepraat. "SHIT HIJ KOMT!!" Roept Joelsio. James en Joelsio zijn de stoorzenders van de klas. "De puisten van school" zo noemt Tessa ze. De deur valt open. Daar komt een man binnen gestapt. Hij is vrolijk vandaag. Zo mooi. Het is met geen pen te bescrhijven hoe mooi. Mooie ogen,mooie lach mooie wenkbrauwen. Zelfs zijn baard is mooi verzorgd. Hij had mooie mooie zwarte haren en zijn huid was egaal. Tessa's hart stond stil. Ze kon haar ogen niet geloven. Alsof hij een engel was. Alle meiden waren muisstil.

Goedemorgen mijn naam is meneer Hauwert. Jullie mogen mij ook David noemen. In Tessa's gedachtes klonk het: David Hauwert..... David Hauwert. Oh wauw! Ze kreeg vlinders in haar buik alleen al aan het denken aan hem.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now