22. Tamara

770 23 6
                                    

Ze liep alleen naar school wat ze sowieso niet gewend was. Ze liep altijd met Tamara. Ze had niks gehoord van Tessa. Ze hoopte dat het leuk was met David. Toen Tamara op school was keek ze op haar telefoon. 4 berichtjes van Tessa. Tessa! Eindelijk! Ze maakte haar mobiel open.

Tessa zag dat Tamara online was.

Het gesprek:

Te: heey Tamar
Te: hoe gaat het?
Te: wat doe je?
Te: ik moet je wat vertellen

Ta: wat is er?

Te: mijn date met met David was eerst leuk maar.... ik verpeste het.. en hij ook. Ik wou het niet doen

Ta: HET DOEN?! WAT?! OMG!!

Te: ja... ik ben nu ziek. En ik ontwijk hem voorlopig.

Ta: awhh wat rot voor je Tess...

Te: ja.. ik ga slapen doei
Ta:doei beterschap!
Te: dankje!

De bel ging. Tamara liep naar binnen. Het viel haar op dat David vandaag laat was en chagrijnig. Oh dat ging net niet goed joh. Dacht Tamara. Ze was echt geschrokken van hem vandaag. "Sorry jongens ga maar eerder weg. Ik voel me niet okee nu." Zei hij em hij peinsde. De hele klas stond op. Tamara zat op het plein. Soms wilde ze alleen zitten net als vandaag. Om na te denken over bepaalde dingen. Ze voelde twee sterke handen op haar schouders en de stem fluisterde: "Boe."
Tamara schrok zich rot en draaide in een ruk om. Het was Edgar. "Oh jij!!!" "Ja wat iser met mij?" Hij lachtte. Ze keek verlegen weg. "Waarom deed je dat?" "Omdat ik je leuk vind." Tamara voelde de vlinders.
"Wat zei je?" "Omdat ik het leuk vind."
Ze deed alsof ze het niet gehoord had. Ze glimlachtte. "Zullen we wat lekkers gaan halen." "Ja doe maar." Zei ze.
Daar liepen ze samen.
Edgar was stiekem ook verliefd op haar maar hij ontkende het een tijdje omdat hij zag dat hij een beetje soft werd. Met Ramon had hij erover gepraat en hij weet het.
"Het zou leuk zijn als Ramon en Tessa terug zouden zijn met elkaar."
"Ehmm." Ze kon niet vertellen dat Tessa al iets had met David. "Ik weet het niet. Tessa heeft geen behoefte."
"Oh..." zei hij toen.
Toen ze uit de supermarkt waren hadden ze lol met elkaar. "Ehm.. Tamara ik wil je iets al heel lang vragen." Hij krabte achter zijn oor. "Ehm wil je met me uit een keer? Iets eten ofzo of een bioscoopje pakken?" Hij lachtte nerveus. Tamara lachtte naar hem en kneep in zijn wang.
"Tuurlijk wil ik dat." Zei ze.
"Echt?!" "Ja." Hij knuffelde haar stevig. Ze voelde zich zo lekker in zijn stevige armen. Ze voelde dat hij gespierd was. Dat vond ze fijn.
Tegelijk dacht ze aan Tessa.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now