17. David toch

909 27 9
                                    

Tessa was nog steeds boos om het barbecue incident bij David. Ze ontwijkte hem totaal op school. Zelfs de andere leraren wisten dat David Tessa zocht. Waarom was onbekend. Ze wou niet praten met hem.
Zij en Prudence liepen op de trap en gingen daar zitten. Ze vertelde wat er was gebeurd. Kacey hoorde het en ging erbij zitten. "Oh je was bij David dus." Kacey bekeek haar van top tot teen aan. "Je gaat door." Zei ze er gauw achter. "Ja dus?" Zei Tessa. "Maar nu niet meer. We hebben ruzie." Kacey schrok. "Ach ja...... leraar en leerling hè." "What the fuck is jouw probleem?" Vroeg Prudence. "Ga maar weer weg hoor. Ik probeer haar te steunen en jij lult allee maar." Kacey stond op en liep weg. "Laat haar ze is chagerijnig." Verklaarde Prudence. "Het is okee." Tessa zat alweer ingezakt. David rende de trap op en zag Tessa zitten. Ze keken elkaar aan en Tessa probeerde zo snel mogelijk weg te komen. "Stop nu onmiddellijk!" David was haar voor en rende op haar af. "Daar ben je eindelijk!" "Laat me los!" Riep ze hard. "Sshhhhht." Siste David. "Kom mee nu meteen." Zei David streng. Hij hield haar stevig vast. Ze stevig hield hij haar nooit vast. Ze liepen naar de leraren kamer. Niemand was er dus het was veilig. "Tessa luister eens."
"NEE IK WIL NIET!"
"Gil niet zo laat me het uitleggen.
"IK ZEI TOCH NEE?!"
"Doe niet zo koppig en luister!!!"

Het was stil. Tessa gebaarde dat hij kon. Ze had een bepaalde houding. Het was niet goed maar hij hield er wel van. Een tikkeltje Brutaal en wild. "Camilla is mijn ex vriendin. Ze is al 30. Het ging goed maar we zijn uit elkaar gegaan. Ze heeft mijn hart gebroken. Daar wil ik niet over praten. Het was al voor ik op school kwam maar ik heb het ze nog niet verteld omdat we er nog over hadden gepraat. Toen kwam ik op deze school. Daarna had ik het afgesloten. En dan werd ik verliefd op je."
Tessa was stil. Ze kon wel huilen. "Sorry dat het zo is gelopen Tess. Maar ik hou echt van je maar ik ben echt in de war de laatste tijd." Hij omhelsde haar stevig. "Het spijt me." Fluisterde hij in haar oor. Er viel een traan op haar schouder. Het was David's traan. Zijn warme adem gaf Tessa kippenvel over haar rug. Ze hield teveel van dit om het te laten gaan en zei: " Okee het is al goed." David lachtte.
"Ja Minnie Mouse ga maar." "Okee David."
"Uh uh Mickey, Mickey Mouse" Tessa lachte hem uit. "Sukkel." Zei ze en lachte verder. Hij ook. Ze deed de deur open en zag Heather en Will. En ook Kacey haar aankijken. Alsof ze daar aleen tijdje stonden. Maar Kacey en Heather? Wat was dat nou weer. Of leek het maar zo. Ze liepen niet samen weg.
Tessa keek raar weg. David kwam ook uit de leraren kamer. En liep weg. Ze had weleen vreemd gevoel maar lie toch ook weg.

Thuis

Ze zat op de bank tv te kijken. Haar vader riep haar onverwachts naar boven. Ze liepen naar de zolder. Dat betekende dst haar kamer af was! Haar vader stond voor de deur. "Nou Tess, als dank dat je bij ons in huis bent. Hier is jouw kamer." De deur ging open. Tessa kon haar ogen niet geloven. "Ooooooh." Riep ze hard. Het was prachtig, supergroot en het had een mooie balkom waarbij ze naar het strand kon kijken in de verte. Ze straalde helemaal en keek naar haar vader. Ze rende naar hem toe. "Bedankt papa!!" Omhelsde haar vader stevig. Deze omhelzing heeft ze zo lang niet gevoeld. Haar vader. Hij omhelsde haar terug. Ze had ook een hemelbed. Alles was perfect nu. Ze ging liggen. Iedereen kwam een kijke nemen. "Vind je het mooi?" Vroeg Katherine. "Ja echt wel!" Riep Tessa. Toen gingen ze weg behalve Gizelle."Geniet ervan." Zei ze jaloers en liep toen weg. Tessa keek haar raar aan. "Oh dit is voor jou." Gizelle propte het op en gooide het in de kamer. Stomme heks dat ze is.
Tessa pakte het propje op en geïrriteerd maakte ze het open.

Het waren de bekende blokletters weer.

Tessa,

Fijn joh ik wist het niet joh.
Fijn hè zo'n gesprek met Mickey Mouse a.k.a David Hauwert.
Fijn hè dat ik alles gehoord heb. Kom ik eens dingen te weten.
Dat je het niet merkte. Je maakt het me wel erg makkelijk.
Ga zo door! Fijn Tessa! HAHAHAHAH

- De geest >:)

Dit is wel echt een van de kinderachtigste dingen die ze ooit heeft gezien. Maar toch zo angstaanjagend. Het idee al dat het iemand boeit zoiets te doen. En waarom? Tessa was echt uit haar stemming en zuchtte diep. Ze moest nu nog stiekemer zijn dan eerst.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now