8. alles door elkaar heen

1.1K 31 2
                                    

David zat op de stoel. Op de bank zaten Tessa, Tessa's stiefvader en haar moeder. David nam een slok thee en begon zijn verhaal. "Ik word vaak met Tessa gezien. Maar ik wou laten weten dat het gaat om het volgende: ik ben haar mentor dus zal ik haar begeleiden. Dus ik vroeg me af of jullie het zouden begrijpen." Knikkend keken ze David aan. " David ging verder met zijn verhaal

Buiten keken Heather en Will toe. "David bij Tessa ?! Waar hebben ze het over?" Vroeg Will
"Sssshht!!" Siste Heather. "Ik probeer te luisteren." "Maar dit hoor ik te doen daar betaal je me voor." "Zelf wil ik er ook iets van proeven. Oeeh verse roddels.. hou ik van." "Wat ben je zo heerlijk slecht." Zei Will en wreef over Heathers wang. Ze bloosde een beetje maar herstelde snel.
"Genoeg gespeeld! Nu afluisteren." "Alright."

Tessa's moeder leek te begrijpen wat David zei. David kon natuurlijk niet zeggen dat hij verliefd was op haar dochter en andersom. Niemand zou het goed keuren. Hij is 26 en zij 16 bijna 17. Maar hij moest wat verzinnen voor de buitenwereld. Hij had geen zin in lastige vragen. David,Tessa's moeder en stiefvader sloten het af en schudden elkaar de hand.
David ging de deur uit. Heather en Will waren te laat om nog te vluchten en David liep ze tegen het lijf. "Wat doen jullie hier?" David sloeg zijn armen over elkaar. "Ehm.. ehmm Will en ik zijn... zijn een stelletje! Ja en we lopen in de avond lekker... eh afkoelen enzo ja" Will keek Heather met opgestoken wenkbrauw aan. "Zijn wij een stel.." Heather pakte zijn gezicht en kuste hem zodat hij niet stom deed. Hij schrok maar genoot er meteen van. Alles gierde door zijn lijf. Hij werd er opgewonden van. David keek ze aan en lachte. "Okee al goed. Fijne avond en tot volgende week!" "Doeii!!" Riepen Will en Heather en zwaaiden. "Pff dat ging net goed. Jeetje Will waarom deed je dat." "Nou ehmm geen idee maar ik ben wel blij die kus was best wel lekker hoor." "Hou je mond!" siste Heather.  "We waren er bijna bij het ging nog maar net goed." "We deden dit voor saus want we weten niet wat er is gebeurd.." "Dat meneer Hauwert daar was is al genoeg.. we gaan naar huis." "Naar mijn huis?" Will keek Heather verleidelijk aan. "Nee! Ieder naar zijn eigen huis lul!" Will trok zijn schouders op en liep naar zijn huis aan het einde van de straat.

Volgende dag

Heather kwam Tessa tegen. "Ik wist niet dat meneer Hauwert helemaal thuis was bij jou joh." Ze gniffelde duivelachtig. Heather was met haar vriendenkring.  Tessa keek haar vies aan. Wat David bij haar deed gaat haar niets aan. "Moesten jullie praten over je cijfers? Of over school aangezien je een ezel bent?"
"Pfft Heather ik heb een beter rapport dan jij hoor dus eh..." Tessa liep snel weg. Waar is David als je hem nodig hebt... Ze wist dat het een moeilijke dag zou worden. Tamara kwam aangerend. "Ik zag hoe dat ging.
Was David gister bij jou thuis?? Maar waarom??" "Wel Tamara... Hij wou mijn ouders uitleggen dat.." daar kwamen Ramon en Edgar aan. Edgar was de beste vriend van Ramon. Hij was donker en paste qua uiterlijk erg goed bij Tamara. Ze waren elkaar "billemaatjes" zoals Tamara dat altijd zei. Ze keken hun vies aan. Edgad floot naar ze. "Mooi zijn jullie hoor." Zei Edgar. Tessa en Tamara zuchtten tegelijk. "Dat doen jullie ook wanneer jullie met ons naar bed gaan. Zuchten dat je moe bent van al die keren." Ramon en Edgar schoten in de lach.
"Hou je bek viezerik!" Tessa schudde haar hoofd. "Uitslovers." Ze liepen naar hun les. "Ze hadden Frans. Met alle mensen van 4wa en 4wb die Frans hadden gekozen zaten ze in de klas. Daar zaten ook Ramon en Edgar bij. Dat was het enige nadeel aan Frans. Daa zaten ze dan. In het midden van de klas. Ramon en Edgar gingen snel achter hun zitten. "Hey, schatjes." Edgar floot weer en maakte kusgeluidjes. Tessa en Tamara negeerden het en wouden bijna lachen. "We weten dat jullie willen." Tessa's geduld raakte bijna om en ging dan maar express harder praten met Tamara. Tamara deed hetzelfde. Ramon werd even heel serieus en zei: "Heey Tess, even serieus hoor.. dit een vraag. Ik hoor het een en het ander en.... Wat heb jij met Hauwert?" Tessa schrok en keek Ramon aan met grote ogen. Ook Tamara keek geschrokken

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now