23. Prudence en Kacey

754 22 2
                                    

Het was dinsdag en Tessa was weer niet op school. Prudence en Kacey hadden een tussenuur en gingen in de aula praten. "Wel erg hè van Tessa." Prudence "Wel... op een of andere manier zag ik wel dat er iets zou gebeuren met David." antwoorde Kacey. "Hoe kan je dat zeggen?"
"Wat zeggen?" Vroeg Tamara die erbij kwam. "Kacey zegt dat ze het zag aankomen." Klikte Prudence. Tamara keek haar niet begrijpend aan. "Ja hallo? Hij is een docent hij is 26. Hij moet iemand van zijn eigen leeftijd zoeken. Zat van die vrouwen hier toch?" Kacey was zo zeker.
"Waarom ben jij zo negatief?!" Zei Tamara een beetje bitchy
"Omdat het gewoon reël is." Zei Kacey en deed Tamara na.
Tamara begon nu op te staan en met haar vinger te wijzen naar Kacey.
"Luister het enige wat reël is is dat liefde geen leeftijd,ras,stand of geaardheid kent. Liefde kent geen grenzen!"
"Tamara heeft gelijk Kacey." Zei Prudence en ging aan de kant van Tamara zitten. "Pfffft" deed Kacey en keek hun aan. "Trouwens waarom ben jij zo vrolijk voor haar? Je weet dat het moeilijk is."
"Ik geloof in dingen er kan iets moois ontstaan."
"Ja Kacey wees eens een echte vriendin." Prudence schoof haar blonde haren naar achter.
"Hmm" Kacey sloeg haar armen over elkaar. "Okee maar ik wil niet dat ze bij mij komt janken." Tamara keek met mond open alsof ze haast wou lachen.
Kacey stond op en liep naar het toilet. Prudence riep haar nog achter na. Toen rende ze weg.
Prudence liet haar niet zomaar gaan en rende achter haar aan. Kacey was haar maatje, haar zusje en haar ride or die. Dus ze stond er altijd voor met Kacey. Ze wist ook dat Kacey naar de wc rende. Dus ging ze daar heen. "Kacey stop!" Kacey stopte ook en stond stil nog wel met haar rug naar Prudence toe.
"Luister, ik heb gemerkt dat je al heel raar doet als Tessa het over David begint. Wat heb je toch? Zeg het eerlijk nu." Kacey draaide zich om en liep naar haar toe. " Het is....." op het zelfde moment kwam Heather binnen. Ze keek hun lang aan en liep toen in een van de wc's
Prudence rolde haar ogen. Kacey ook en gebaarde dat ze moest overgeven. Prudence proeste het uit.
"Kom weg hier." Zei ze. Toen waren ze in de kantine. Ze zagen David alleen zitten. Hij praatte met de Nederlandse lerares.
Waar hadden ze het over?
De twee gingen hun spioneren. "Ja vind ik ook trouwens." Zei mevrouw Goedkoper. "Ja ik vind echt dat dat beter kan. De koffie apparaten hier... bah." Mevrouw Goedkoper lachtte.
Ze keken elkaar aan. Het waren gewone normale dingen dus. Prudence bonkte haar hoofd aan de tafel waar ze onder waren. Kacey moest stiekem lachen. Ze kroop snel weg. Prudence volgde haar. "Au." Ze wreef op haar achterhoofd.

Tessa lag op haar bed. Het was nu avond. Ze besloot toch morgen te gaan. Ze is ontzettend bang voor zijn reactie. Ze wilt het goed maken. Toen ze haar hoestdrank mocht halen haalde ze ook chocola. David houdt van chocola. Toen dacht ze meteen aan haar huiswerk. Het schoot haar te binnen dat ze een cijfer terug kreeg voor Nederlands.
Zo snel mogelijk logde ze in op magister.
Eerst de huiswerk. Ze had niet veel te doen. Geschiedenis leren blz. 102 t/m 104 en maken Frans schrijfopdracht. Daarna keek ze naar haar cijfers. Maar wat is dat? Een 5 voor Wiskunde. "WAT?!?!?!" Tessa wist dat ze geen toets had gemaakt bij hem en die 5 stond er. Maandag ingevoerd stond er bjj de details verder niks. Het was zeker om wat inParijs is gebeurd. Verder geen opmerkingen. Gewoon een dikke rode 5. Tessa werd woest. "Klootzak!" Riep ze keihard en schopte tegen haar nachtkastje. Morgen zal hij zien! Dacht Tessa en balde haar vuisten.

Verliefd op de leraarKde žijí příběhy. Začni objevovat