9. Het komt naar boven

1.1K 27 5
                                    

Tessa keek Ramon scheef aan. Ze herinnerde zich iets.. wat David zei.
Snel antwoorde ze: "Ja...David geeft me extra begeleiding met wiskunde ofzo." Ramon keek even verward maar haalde zijn schouders op."Oh wel... hij kan mij ook begeleiding geven. Voor het eind examen volgend jaar." "Ha." Bracht Tessa uit. Dat was voor het eerst na het uit elkaar gaan een normaal gesprek. Zonder dat Ramon moeilijk deed over het terug nemen van Tessa of intimiderende commentaar geven.
Ramon wist dondersgoed dat hij er niet overheen was. Hij was nog na hrt uit elkaar gaan gekker op Tessa dan ooit te voren. Ze was geen typische instagram bitch. Er waren er veel op deze school. LMC Oosteinde stond er om bekend te veel meisjes te hebben die met uiterlijk bezig waren. Maar Tessa was het voor hem. Dat wist hij zeker. En hij zou echt woest zijn als er iemand met Tessa zou gaan. "Wel okee... als dat alles is.."
"Jep." Tessa speelde heel luchtig. "Bonjour!" Riep mevrouw Lafrance. Bonjour  riep iedereen moe terug. En de les was begonnen

Heather liep weer Tessa tegen het lijf. "Hauwert lover!!" Hahhahaah
Tessa schrok en haar hart stond even stil. Weet ze ervan of is dit zo'n geintje... Tessa negeerde haar. Ze zocht naar David. Ze zag hem naar de magazijn lopen.  "Heey!" Riep Tessa opgewonden. David keek haar aan en trok haar mee naar binnen en deed de deur op slot. "Heey Tessa." Zei David en hijgde. "Wat zie jij er mooi uit." Tessa had een blauw jasje met een blauw rokje met witte knie kousen. Aan het einde van haar kousen dus bij haar knieën zat er een rode streep. Haar bruine haren waren in een staart. "Dankje." Zei Tessa zacht en ze kuste hem. Hij kuste volop terug en het werd steeds heviger en heviger. Ze pakten elkaar in de haren en hielden elkaar vast. David pakte haar vast bij haar billen. Tessa voelde haar hart er hevig aan toe gaan. Toen stopte David. "Ga verder.." zei Tessa bijna smekend. "Sorry lief kind dat gaat niet.. je bent te jong. Ik wil niet dat je dit met 16 doet." "Maar je bent geen slecht iemand dan kan het toch?" "Nee Tess, ik wil het niet. 16 is 16. Ze wachten tot je 17 bent. Dan neem ik je mee op reis naar Parijs." "Doe normaal! Parijs het kan toch niet."
"Alles kan met mij."
Tessa lachte. David niet. Hij keek bloed serieus. Ze zag het en stopte meteen.
"Maar David toch wat is er?" Ze legde een hand op zijn schouder.
"Tessa... we zijn niet veilig. Het komt naar boven."
"Wat?"
"Begrijp me goed. Er wordt over ons geroddeld. In de leraren kamer heeft iedereen het erover en stellen ze me lastige vragen. Ze zien ons overal: in de gang, in de aula en zelfs buiten op het plein."
"Ze bemoeien zich er teveel mee." Tessa balde haar vuisten.
"We moeten met maten werken nu. We gaan het rustig aan doen. Een beetje minder kan wel toch?"
"Okee dan." Tessa zuchtte. Ze wist dat het moeilijk zou gaan worden.
Daar had ze geen zin in. Soms vraagt ze zich af of ze even weg kan zweven met David naar een plek waar geen gezeik is.
"Heey Tess.." David zette zijn hand op haar schouder. "Als jij dit doet zal ik je trakteren op iets leuks. Goed?" "Okee David."
"Mooizo mijn minnie mouse." "Minnie mouse?!" Tessa keek hem aan. "Ik ben geen baby hoor." en ze lachte.
"Jawel.. mijn baby." Tessa giechelde. David glimlachtte en gaf Tessa een kus op haar voorhoofd. Hij deed de deur open en pakte een doos om te doen alsof hij dat deed.
Eerst ging hij eruit en toen Tessa. Hij liep weg en ze keek naar zijn kontje. Ze giechelde luid
"Hey! Wat deed je daar met Hauwert?" Heather kwam voor haar staan.
Weer stond Tessa's hard stil. "Ehmm" stamelde Tessa. Ze was er gloeiend bij. Of toch niet?

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now