31. Wolk

841 24 3
                                    

Het was vroeg in de ochtend. Ze werd als eerst wakker. Buiten hoorde ze de duiven al. Ze keek opzij. David lag daar vredig te slapen. Hij snurkte hard. Tessa giechelde. Ze deed gauw zijn badjas aan. Die was lekker zacht en warm. Het rook zelfs naar David met zijn aftershave. Ze was dol op die geur. Omdat het zo vroeg was besloot ze een broodje ei met spel te maken. 2 omdat David natuurlijk ook wilt. Ze keek in de koelkast naar de eieren. Hmmmm.... wat is dit? Ze zag zo'n blikje met een plaatje van een croissantje staan. Die moet je zelf maken door ze op te rollen.
Het was toch zo vroeg dus Tessa deed dat ook maar. Daarnaast maakte ze ook nog chocolademelk voor haarzelf en koffie voor hem.

Door de geur werd David ook wakker. Hij streek in zijn haar en keek opzij. Tessa lag er natuurlijk niet want die was aan bezig met het ontbijt. Wauw.. zei David in zichzelf en knikte trots. Hij stond op en liep naar de keuken waar Tessa was. Hij ging achter haar staan en pakte haar vast bij haar middel. Ze giechelde. "Stop nu! Ik ben bezig!" David lachtte ook. "Hmmmm wat ruikt dat lekker."
"Jaja ga zitten. Ik ben zo klaar."
"Okee baas." David ging braaf zitten en wachtte op het eten. Hij had best veel honger. En wat een droge keel had hij! Hij kon echt nirt wachten.

Toen ze beiden aten zei David: "Je weet wel hoe je een man moet verwennen hè?" Tessa keek verlegen opzij. Hij greinste en beet op zijn lip. "Vandaag school hè? Je mag niet te laat komen." Zei hij toen.
Tessa nam een slok van haar chocomelk. "Ja dat weet ik wel." Tessa gaf geen kik. "Okee dan. Zal ik je een stukje brengen. Ik heb de 5e klas het 1e uur en jij hebt het 1e uur... ehm.. Economie toch?"
Tessa keek geschokt op. Shitt... mijn huiswerk! Helemaal vergeten!
Ze deed haar handen voor haar mond. David keek haar vragend aan. "Jaa... mijn huiswerk. Laat het gaan."
"Ohja.. nu je het toch over huiswerk hebt ik moet wat doen met jouw cijfer.. sorry voor dat kinderachtige gedrag van mij om jou zoiets te geven. Ik haal het onmiddellijk weg."
"Het geeft niks meer. Ik vergeef je."
"We moeten dit... vaker doen vind je ook niet?" Vroeg David ineens. Tessa keek naar beneden. Ze wist niet wat ze moest zeggen dus keek ze maar opzij. Hij lachtte hard. "Sorry als ik je onder druk zet. Het hoeft niet als je nog niet wilt."
Tessa gebaarde dat hij moest stoppen.

Nadat ze was klaargemaakt stapte ze in de auto. David reed snel weg. Ze waren bijna te laat. "Ik ga je om de hoek van de straat zetten waar niemand het ziet okee? Want anders komen de vragen."
"Dat is goed. Dankjewel voor het meenemen."
"Ah joh geen dank! Je weet toch dat ik je niet kan laten staan?"
"Nee je kan me niet laten staan nee. Ook niet voor andere vrouwen."
"Hè wat bedoel... ooooh!!! Hahhhahhahha." David schoot in de lach. Tessa ook. Hij stopte de auto. In deze straat woont Kacey. Het is in deze straat nog al stil. Ze kwam haar meestal daar ophangen en dan liepen ze met Prudence en Tamara langs school en andere plaatsten waar ze vaak samen kwamen. Toen ze uitstapte keek ze of Kacey er was. Ze zag geen licht of andere beweging in haar huis. Alleen het gordijn maar dat kon ook haar moeder zijn die vaak schoonmaakt. Tessa gaf David een vluchtige zoen. "Ik zie je het 4e uur... meneer Hauwert.
"Ja mevrouw Hauwert."
"Awwhh!" Tessa lachtte van oor tot oor. Ze liep stralend en vrolijk weg. Tijd om naar school te gaan. Ze had er zin in vandaag. Ze kwam het schoolplein op en zag meteen Tamara in het groepje van Ramon zitten. Edgar zat natuurlijk op te scheppen over Tamara. Ramon lachtte heel luid. Tessa keek meteen weg. Ze kon er niks aan doen. Dat moet hij zelf. Ramon zag Tessa en riep haar. "Tessa!!" Joelde Tamara en rende naar haar toe. Tessa ook naar haar.
Tamara nam Tessa mee de groep. Allemaal zaten ze niet in haar klas maar in 4wb, de klas van Ramon en Edgar. Het waren voornamelijk jongens. Alleen 1 meisje nog. Mika. Nouja eigenlijk Mikaëlla maar Mika vond ze ook goed en soms veel fijner. Ze was een beetje stoer en jongensachtig qua gedrag (ze draagt petten, heeft een skateboard) maar verder was ze gewoon als de anderen. (Draagt wel lippenstift) Andere intresses ofzo... Dus die kon er zonder schaamte bij zitten.

De jongens hadden het over jongens dingen. "Hallo er zijn 3 meiden erbij." "Wel 2 en een halve." Zei Erik. De jongens lachtten. Ze stompte hem in zijn buik. "Jaja hahaha grappig hè." Weer werd er gelachen. Tessa en Tamara ook. Ze konden het hier wel vinden in dit groepje. Mika en de andere jongens waren best grappig. Tessa kon wel normaal praten met Ramon maar ze had wel nog haar grenzen. Ze had het niet over relaties. Na De Geest was ze wel op haar hoede. Dat niet alleen. Ze had geen zin in hem! De bel ging plotseling. Verslagen slenterden de mensen van 4wb naar hun klas. Tamara en Tessa liepen ook snel naar lokaal.

LATER IN DE MIDDAG.....

"WAT?!!" Riep Tamara. "Heb je het serieus gedaan?!" Vroeg Prudence ongeloofwaardig. "Ja." Zei Tessa zeker. Kacey slikte "Ben je blij?" Vroeg ze toen. "Deed het pijn?" Vroeg Prudence snel na Kacey. Tamara keek haar aan. "Ja wel een beetje maar het gaat wel hoor."
"Wauw!" Tamara was helemaal in gedachte. Kacey ook. Ze kon haar vinger er niet opleggen. Mika liep langs. "Hai." Zei ze tegen Tessa Tamara.
"Hey!" Riepen ze terug. Mika, helemaal in het zwart gekleed, zag er best cool uit op haar skateboardje. Tessa ging verder met haar verhaal. "Ik ben in de wolken!" Zei Tessa verliefd. Kacey, maar ook Tamara en Prudence keken har argwanend aan. "Kijk je wel uit?" Vroegen ze. "Ja straks komen ze er nog achter." Zei Prudence.
"Zeur niet zo julli lijken Kacey wel!
"Nou nu heeft Kacey wel gelijk hoor." Zei Tamara. Ze hoorden ineens geritsel. Ze hoorde gewaai. Kacey keek om haar heen. Tessa stond op. "Kom ik voel me nu niet veilig." Ze liep terug naar binnen en wachtte op de les van David.
De meiden volgden haar. David kwam aangesneld. "Hai Dames!" Zei hij vrolik. "Hoi meneer!" Riep ze in koor. Tessa keek hem speciaal aan. Hij ook naar haar en liep gauw naar binnen.


De les.....

Net als elke normale les doet ze wat David zegt. Schuin achter Kacey zit Heather. Ze volgt Kacey tot op het bot. Ze fluisterd Jessica. "Het is tijd om achter Kacey te gaan... zij is een goede bron." Jessica knikte. Heather wreef duivels in haar handen.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now