20. Parijs

932 27 4
                                    

Vandaag was de dag. Ze gaat met Parijs met haar David! Ze had er zo'n zin in. Ze had alles ingepakt en klaar staan. Zij zou dan "naar school gaan" omdat daar "de reis met de bus" was voor "werkweek." Tessa kon er nog steeds om lachen. Het leuke ervan was dat ze mocht. Ze stond klaar bij zijn huis. Ze gaan met zijn auto. Ze hield ook van de auto. Er gebeurd veel in de auto. Het gaat een lange reis zijn dus ze gingen vroeg weg.

Op de snelweg was het eerst niet zo druk. In de auto werd jazz gedraaid. Tessa viel in slaap. Ze kon gisteravond niet slapen. Ze was te vrolijk en opgewonden daarvoor. Maar nu het zover was had ze wel de helft van de rit geslapen. Ineens stopte hij. Tessa werd wakker. "Zijn we er al?" Vroeg ze nog moe. "Nee, we zijn in België maar ik moet tanken. Ga maar naar het toilet als je wilt."
"Oh okee." Tessa schoof haar warrige haar naar achter. Ze moest ook heel nodig. Ze appte met de groeps chat. Altijd doet ze dat om tips te vragen aan haar vriendinnen. Meestal komen er goeie dingen uit. Altijd weten zjj wat ze doet met David. Ze dacht aan de Geest. Die weet het ook altijd. Niet alles maar wel de meeste dingen. Ze had het David niet vertelt en ze wist ook niet wanneer ze dat zou doen. Zolang het veilig was zou ze het niet vertellen. Bovendien kan De Geest niet weten dat ze naar Parijs is! Ja dit gaat de beste reis zijn van haar leven.

Eenmaal terug in de auto. David keek haar aan. Ze keek terug. "Nu kunnen we vrij zijn met onze gevoelens. Ben je niet blij?" Het leek alsof hij scheen in het licht van de lamp. "Ja! Als een normaal stelletje!"
"Ik ben zo gelukkig met je Tessa."
"Ik ook met jou David!" En ze kuste hem. Hij kuste haar terug en knuffelde innig met haar. Toen ze klaar waren vertrokken ze weer.

In de avond waren ze in Parijs. De zon ging bijna onder en de lampen gingen al aan. Het leefde op straat en er waren veel koppels die samen waren. Tja Parijs. La ville d'amour. Paris loves lovers. Ze keek overal. Ze was zo lang niet geweest in Parijs. Het enige wat ze nog wist was de eifeltoren. Hij stopte bij een hotel. Hij checkte in. Weer zag Tessa er iets ouder uit dan ze was. Samen liepen ze naar hun kamer en ploften ze samen neer op bed. David pakte haar hand vast. "Mijn Minnie Mouze." Zei hij en gaf een kus op haar hand. Tessa zei niks. Ze was al in slaap gevallen. David grinnikte er om en ging toen ook slapen.

Volgende dag...

Het was mooi weer en ze besloten samen te wandelen. De stad verkennen enzo. David nam veel foto's van Tessa. Ze had een jurk aan die ze van hem had gekregen. Het was een lange lente/zomer jurk en gestreept. Haar haar zat los en glanste zo mooi in de zon. Zelfs ze Franse jongens keken naar Tessa van top tot teen. Ze stond er van te kijken. Meestal gebeurde dit nooit omdat Tessa niet altijd de latste mode volgt en haar eigen gang gaat.
David zag het ook maar trok er zich niets van aan. "We gaan naar de eifeltoren!" Besloot David ineens en nam haar mee.

Eenmaal daar stond een lange rij. Tessa had ook haar camera bij zich. Ze zuchtte: "Moeten we echt zolang wachten?"
"De mooie foto's straks zijn het waard." Gaf David als antwoord.
Ze knikte terug. Hij pakte haar hand vast en kneep erin.
Tessa legde haar hoofd tegen David's schouder. David was wel 1 a 2 koppen groter dan Tessa. Zelfs met hakken was ze nog te klein.
Ze waren wel een perfect koppel: ze pasten precies bij elkaar.
Tessa had nog dat Frans nummer in haar hoofd. Ze begon te neuriën.
David ook toen hij het door had.
Daarna gaf hij haar veel kusjes op haar hoofd en wang.
Ze giechelde. Toen waren ze boven. "Toch snel gegaan vind ik."
"Ja" zei david terug. Het uitzicht was prachtig. "Dit is echt wonderschoon mooi! Zo prachtig!"
David glimlachtte. "Zo denk ik nou over jou. Nog wonderschoner dan jij wordt het niet." David meende het wat hij zei.
Tessa deed haar handen voor haar ogen. "Stop eens!" Riep ze.
Toen keek ze naar beneden. Het zag er wel gaaf uit.
Daar stonden ze dan. Op de eifeltoren. Net als een getrouwd stel.
Ze gingen weer naar beneden.

Even later

Tessa wilde gaan winkelen maar David wou even naar een parkje en daar even zitten en wat eten.
Later mocht Tessa al gaan winkelen. David ging beslist mee om haar te beschermen zei hij. Dat vond ze prima nu ze uitkeek voor de Geest. Ze voelde zich echt naar worden als ze aan de Geest dacht. Een tijdje dacht ze dat het Gizelle was omdat ze dat briefje had en over David begon maar dat kon niet want ze kende hem niet. "Wat is er schattebout je ziet er stijfjes uit" zei David ineens. Tessa schudde haar hoofd. "Ehmm..." stamelde ze. "Ik dacht aan iets geks laat het gaan."
"Oh aan wat dan?"
"Ehmm....." Tessa verzon wat. "Ik moest denken aan jij en ik later."
David keek haar aan en porde haar in haar wang zachtjes.
Ze liet haar nervositeit niet zien en liep naar binnen.

Avond

David zat t.v. te kijken. Tessa wachtte voor de deur op de room service.
Ze had honger. Toen kwam hij eindelijk. Een jongeman en hij keek Tessa van top tot teen aan. Ze had een pikant klein slaap jurkje aan met daarover heen een soort doorzichtig slaapjasje (ding) op. Ze deed snel de deur dicht voor hem. Ze zuchtte geërgerd.
Ze zag dat David niet meer op de bank lag. Hij was in de kamer. Nadat ze klaar was ging ze ook maar. David lag verleidelijk op het bed. "Hey Minnie Mouse." Zei David ineens doodleuk. "David..." verzuchtte Tessa
"Nee, Mickey is het."
"Okee hoor... Mickey." Ze schaamde zich bij dit soort momenten.
David beet op zijn lip en keek haar van top tot teen aan.
"Ik heb een vraagje... kun je mij misschien een kleine kijkje laten nemen?"
"Van wat."
David keek heel lang naar haar voorgevel en keek dan omhoog naar haar ogen.
"Oooohh...." ze aarzelde maar toen dacht ze hij is toch gewoon David dus het kan en niemand anders kijkt.
Ze liet haar jasje vallen en haalde de bandjes van haar schouder af. Daar stond ze dan voor zijn neus

Hij voelde de rillingen in zijn rug. Groter dan dit kon hij niet lachen.
Toen deed Tessa alles weer aan. David trok haar naar zich toe. "Mijn meisje." Fluisterde hij en kuste haar overal. Toen kuste hij haar mond. Zijn tong gleed naar binnen. Tegelijkertijd kneep hij in haar billen. Tessa stond dit alles toe. Ze liet het gebeuren. Ze ging naast hem liggen. "Ik ga even wat doen ik kom." Zei hij en liep naar de badkamer.
Ze viel in slaap.
Toen kwam David terug. Hij keek even stil en maar lachtte toen. Hij ging ook liggen. Het licht ging uit. Morgen is er weer een nieuwe dag.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now