18. Erger dan eerst

864 24 4
                                    

Het was diep in de middag en school was al klaar. Tessa is bij Tamara. Ze hebben afgesproken samen te slapen. Tessa gaat haar moeder weer bezoeken. Ze heeft sushi gekocht voor haar moeder want ze weet hoe haar moeder daar van houdt. Tessa is zenuwachtig en bang voor haar moeders reactie. Ze heeft sindsdien niets gehoord van haar moeder. Haar moeder had ook niet gebeld. Tamara ging ook mee voor de steun. Daar stond ze dan voor de deur. "het komt goed." Zei Tamara en duimde. Tessa zuchtte diep en klopte aan.
Eerst hoorde ze niks. Toen hoorde ze haar moeders zachte stem. "Wie is daar?" "I..ik." stamelde Tessa zacht. Vlug deed haar moeder de deur open en knuffelde haar stevig. "Ik heb je zo gemist!!" Zei haar moeder en er stroomde tranen over haar wangen. Bij Tessa ook. Tamara pikte een traantje mee. "Ik jou ook mam!" Gelukkig was ze niet boos. "Ik dacht dat je me nooit meer wou zien!" Zei Tessa. "Ik dacht dat jij me niet meer wou zien." Fluisterde haar moeder.
"Ik ben zo blij je te zien Tessa. Kom toch binnen."
Tessa ging naar binnen en Tamara kwam ook. Er was een lekkere taart gebakken. Het rook heerlijk.
Timo rende naar Tessa toe. "Tess!" Hij omhelsde haar ook. "TIMO!!!" Ze had hem ook erg gemist. Ookal hadden ze vaak broer-zus ruzie, Timo was alles voor Tessaen andersom ook.

Later kwam ook Harold binnen en het leek even of iedereen herenigd was. Zelfs Tamara zat ook in de groepsknuffel. Het leek ook even weer alsof ze bij haar moeder woonde.
"Wel we gaan weg nu." Zei Tessa diep in de avond.
"Jullie kunnen ook hier blijven. Gewoon even om het gevoel weer terug te hebben dat je er bent."
"Ehm okee! Doen we!" Zeiden ze.

Zo gezegd zo gedaan

Will fietste in de buurt. Hij ging naar huis. Het was heel donker en al 11 uur maar zoals het al bekend was, Will deed gekke dingen als hij alleen was. Het licht bij Tessa's (moeders) huis viel hem op. Hij stopte en stapte af. Hij hoorde geklets en gelach.
"Huh? Maar Tessa woont niet meer daar toch?"
Snel ging hij in de bosjes. Hij wou niks van dit missen. Hij wou kans malen op Heather door dit. "Als ik dit vertel of laat zien dan zal Heather van me houden!" Zei hij in zichzelf en pakte gauw zijn camera.

Hij had geluk. Tessa deed het raam open en had niks door. "Hahahah yes!" Zei Will stiekem. "Oeh wat zal Heather trots zijn!" Ging hij verder in z'n eentje.
Snel ging hij weg en fietste naar huis. Will lachtte luid en kwaad. Bijna gestoord.

Tessa hoorde dat en keek naar hem op zijn fiets. "Wtf?" Tessa keek hem lang na. Wat doet hij en waarom lacht hij. "Wat doe je?" Tamara lag op de grond te rollen. Tessa schudde haar hoofd. "Niks belangrijks." Ze ging naast Tamara zitten die nog zat te rollen en lachen om wat ze deed.

Heather's huis

Will klopte aan. Hij rook aan zijn mond. Dat deed hij nooit. Nu dus wel. Heather deed open. "Wat doe je hier verdomme het is laat!"
"Ik heb een video van Tessa. Ze is bij haar moeders huis."
Heather schrok. "Wat doet ze daar?!"
"Weet ik veel maar kijk."
Will speelde de video af. Heather keek met grote blikken. "Will je bent een schat.!" Ze kuste hem op zijn wang. Zijn wangen werden rood. Hij deed wel stoer nu maar van binnen onplofte hij van alle emoties en vlimders in zijn buik.
Heather lachtte kwaad.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now