40. Finale

738 17 2
                                    

Tessa bleef thuis. Daar was ze blij om. Ze ging alleen naar buiten voor de politie. Die moest ze informeren wat voor een maniac Kacey is. Ze had dit wel van Will verwacht of Heather maar Kacey? Nee nooit.

Toen bij de politie vertelde ze alles. Maar veel konden ze niet doen. Alleen Kacey oppakken en taakstraf geven. Maar toen kwam haar moeder met de politie praten. Ze vertelden toen dat ze Kacey echt gingen oppakken. Dat vond Tessa nogal spannend. Ze bleef het raar vinden dat Kacey dit deed. Tegelijkertijd hoorde ze ook dat David gisterochtend al vrij was. Maar toen was hij al naar huis gegaan. Zonder wat te zeggen ging Tessa weg. Ze moest David vinden en snel ook. Ze had hem weken niet gezien. Ze was zo benieuwd of er nog wat was tussen hun.

Toen ze uiteindelijk was aangekomen klopte ze aan. David deed open. Er waren dozen.  Tessa fronste haar wenkbrauwen. "David!" Riep ze en omhelsde hem. "Tessa!" Riep hij terug. Zijn stem. Ze miste zijn prachtige stem! "David ik heb je zo gemist.. wat is dit."
"Tessa.." hij deed zijn arm op haar schouder. "Ik ga weg."
Dat was tot nu toe de grootste klap in dit hele gebeuren. Hij gaat weg mijn God. "Nee! Ik heb je nodig! Je kan niet weggaan ik hou van je!"
"Sorry maar ik moet."
"Ik ga met je mee. Het maakt me niet uit! Ik blijf bij je!"
"Misschien als je wat ouder bent zal ik je opzoeken."
David omhelsde haar weer en kuste haar op haar voorhoofd. "Vaarwel Tessa."
Tessa stond stil. Ze kon geen kant op. Haar vader liep langs en zag zijn dochter daar. Hij nam haar vlug mee.
"Nee. Nee! Nee! Ik moet hem nog een keer een kus geven! Alsjeblieft!!!"
Tessa was zo kapot.  David gaf haar nog een keer een kus op haar lippen. Haar vader trok haar ruw weg. "Nee Tessa! Dit moet je nou juist niet doen."
Tessa huilde. "NEEEEEE!!" gilde ze weer.

Tessa was thuis. Tamara was er ook. Ze zag in bed en Tamara hielp haar. Ze was helemaal de weg kwijt. Tamara bemoeide niet meer met Kacey. Kacey was nu de vijand. Prudence wist het niet meer maar ze was ook uut de groep. Prudence wist er wel het een en het ander van maar niet dat ze de Geest was. Prudence werd langzamerhand ook een vreemde.
Mika appte haar omdat ze haar zag huilen en omdat ze niet meer op school kwam. Mika was een lichtpunt met als Tamara,Timo haar ouders, Harold en Katherine en natuurlijk ook de yoga en de praatgroep. Ramon ook trouwens. Zo moest ze maar verder. Zonder David.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now