24. Kom op

744 23 2
                                    

Het was 9 uur in de ochtend. Tessa was er stipt vandaag. David had het een en het ander uit te leggen. Maar in de klas werd het andere koek. David zag dat Tessa er was en keek haar met gespeten ogen aan. "Okee je wilt het zo spelen dus." Dacht Tessa en was wel klaar voor dit.

James en Joelsio gingen voorin zitten naast Tessa en hielden haar bezig. Dat bracht haar op een plan. Ze ging maar met hun praten. De gesprekken gingen nergens over. David was nog steeds een neetje chagrijnig. "Okee Tasha laat maar zien." Zei hij wenkte haar. Ze schreef het antwoord op. Het was goed. "Dankje Tasha." En hij knipoogte. Tasha lachtte verlegen en ging weer zitten. Tessa zag het maar deed alsof het niets met haar deed.
"Tessa let je op?" Zei hij tegen haar.
Ze deed haar mond open. "Waarom niet? Ik zit hier toch?"
"Nu ben je ineens wel brutaal."
"Wat bedoel je met wel?"
"Oeeeeeeeeeh." Deed de hele klas. "Tessa met haar grote mond. Meneer dat zou ik niet pikken hoor." Zei Joelsio schijnheilig. James gaf hem een boks. David negeerde het en ging verder.

Na de les probeerde Tessa te spreken met David maar David had al snel zijn spullen gepakt een liep weg. "Stomkop! Wil ik het goed maken en kijk wat ie doet!" Tessa zou desnoods naar zijn huis gaan hier voor. Ze hadden nu gym dus de hele klas liep naar de gymzaal in het andere gebouw. Toen ze er waren werd er omgekleed. Tessa was natuurlijk snel klaar. Tamara en Prudence ook. Kacey niet. Kacey was over het algemeen wel snel maar vandaag niet. "Ik moet ook nog even plassen." Zei ze toen. De andere 3 vonden het okee. De meeste meisjes waren er ook nog. Dat waren Linda, Sasha,Tasha,Jessica, Heather, Natasha, Gigi, Candice, Imara en Bernice.

Tessa, Tamara en Prudence zaten op de bankjes te wachten. Daar kwamen alle jongens. James en Joelsio deden gek. James proeste het uit. Hij had een lelijke lach. Tessa zei altijd dat er een zeehond dood ging als hij lachtte. "Jongens een arme zeehond.. alweer!"
"Alweer!" Riep Prudence lachend
"Hij spoort niet. Fucking idioot."
Zei Tamara serieus. Toen iedereen klaar was kwam de gymleraar.
"Goed allemaal! We spelen trefbal! Maak teams." Opperde de gymleraar. "Yes wij vieren!" Riep Prudence.
"Akkoord!" Zei Tamara.
"Yes TamTam." Zei Prudence en sloeg op haar benen alsof het een trommel was. Het waren team "normale mensen met hersens" en team "wannabe belangrijk." Tuurlijk zaten James, Joelsio, Heather en Jessica jn een team. Er werd gespeeld en alles. Toen ze klaar waren moest Tessa nog even blijven praten met de gymleraar. "Tess, ik zie je vaak bij David. Hoe komt het?" "Ja ik kan goed met hem praten over dingen en hij geeft me extra huiswerk enzo. Vandaar." Ze lachtte nep. Meneer Fit keek haar vertrouwd aan. "Is goed hoor ga je omkleden.

Toen ze haar tas open zag ze op haar telefoon een anoniem nummer en twee foto's van David en haar samen. Het had haar een bericht gestuurd. Ze wist al wie het was. Dat kon ze raden.

Ha die Tess!

Wat leuk dat je in Parijs was joh! Wist ik niet! Maar niet heus!! Haaa en tuurlijk omdat ik ook een toerist was had ik foto's gemaakt. Jaja ook van jou en David. Ik kan ze makkelijk verspreiden.
Maar ik maak het makkelijk voor je. Je hebt een keuze. Of je stopt met David of je gaat verder en de foto's komen overal. Aan jou de keuze snoes.

- De Geest

Tessa voelde zich misselijk worden. Oh nee! Kom op! Dit meen je niet toch?! Hij of zij wist ervan! Ze begon weer de theorieën te verzinnen. Het was iemand die Tessa goed kende. Wat haar op viel is dat ze Kacey uit het station zag lopen toen Tessa terug was em Heather zag ze ook ergens in de buurt. Dit werd echt heftig. Dat wist ze.

Verliefd op de leraarWo Geschichten leben. Entdecke jetzt