32. Geluk?

816 23 7
                                    

Tamara was bij Tessa in haar vader's huis. Tamara keek haar ogen uit. Dezelfde indruk als Tessa had maar dan net iets meer. Samen zaten ze op Tessa's kamer. Tamara keek een tijdje naar het doek waarop geschilderd kon worden. Tessa had daarnaast haar professionele camera staan. "Zullen we straks was tekenen?" Vroeg Tamara. "Tuurlijk!" Zei Tessa.
"Maar eerst dit." Begon Tamara. "Je had me verteld over David enzo en dat jullie het gedaan hebben maar ik wil zeggen nogmaals ik vind het gevaarlijk worden. Maar ik sta achter je."
Tessa zuchte. "Weet je Tam, ik begrijp het maar ik weet wat ik doe. We zijn voorzichtig."
"Ik vind die 'Geest' van je eng okee?"
"Tamara...."
"Nee, als je weet dat 'de Geest' je op die manier zoekt dat je afstand moet doen voor voorlopig."
"Ik kan ook 'de Geest' op tijd stoppen."
"Je weet niet eens wie het is!"
"Doe niet zo hysterisch."
Tamara stopte abrupt met praten. "Alright." Zei ze kort af na een tijdje en liep naar het doek. Ze tekende wat. Het was een slot met in een hart en over dat zat een strik. Tamara had het goed getekend. Tessa had ineens veel inspiratie het in te kleuren. "Hmmm... mooi hoor Tam."
Tamara keek naar achter. Ze lachtte. Ze keek uit het raam. "Oh wat zou ik hier willen wonen!" Tamara was echt dol op haar huis. Ze appten nog met Prudence en Kacey en gingen tv kijken.
Het was tijd om te gaan voor Tamara. Tessa ging met haar mee naar haar huis. Ze had niks te doen en met Tamara werd alles leuker.

Ze gingen een stuk met de bus en daarna het kleine stukje lopen. Ze waren al bijna bij Tamara thuis. "Echt leuk dat jij en je vader elkaar mogen enzo."
"Ja.." zei Tessa. "Het is echt fijn hoe ik alles weet enzo."
"Jaja enzo.."
Tessa had door dat ze allebei enzo zeiden en dat Tamara het wist.
Ze keken elkaar aan en schoten in de lach. Het is zo fijn met jou enzo. Ineens kreeg Tamara een berichtje. Tessa ook. Ze waren verbaasd en keken elkaar weer aan. Toen keken ze op hun eigen schermen. Het was, jawel, de geest. Tamara keek bang naar Tessa. "Zie je wel?!" Riep Tamara. Tessa krapte achter haar hoofd. Ze lazen hun berichtjes aan elkaar voor.

Tessa toch,

Je hebt niet gedaan wat ik zei. Dat is best wel dom. En je vrienden vertellen over mij? Foei Tessa! Ik had het wel verwacht van een bitch als jij. Wat denk jij eigenlijk wel?
Maar ja misschien moet je eens bij David kijken. Ik denk dat hij iets niet helemaal leuk vind van jou. HAHAHAHA.

- De Geest.

Deze was aan Tamara.

Hallo Tamara,

Welkom in de club. Jij bent nu ook het slachtoffer van mij! Jouw goede vriendinnetje Tessa heeft iets met David en ik weet dat jij dat wist. Ik weet ook dat je met Edgar hebt trouwens. Nu.. doet het er niet toe maar straks misschien wel. Maar wat is nu eigenlijk het punt dat je hier in zit? Vraag je je af. Nou ik ga jouw leven ook kapot maken. Jaja niet getreurt je krijgt ook een speciale behandeling. Als ik het vertel over Tessa zeg ik natuurlijk dat je het wist enzo want ja jij bent ook een bitch nietwaar?
Wel dat was het dan. Tada. Geniet van je leven nu het nog kan. HAAHAHAHAHAHAAAHAH

- De Geest.

Tamara's mond zakte wagenwijd open. Ze kon wel door de grond zakken.
"Nee Tessa ik kan niet meer." Tamara liep snel door. Tessa holde achter haar aan. "Tam we gaan naar de politie! Ik probeer het weer!"
"Wat voor zin heeft het?! De geest is ons een stapje voor! Altijd!" Tamara brak in tranen uit. Tessa trooste haar.
Tamara droogte haar tranen af. Ze zag een bekend nummer. Bij Tessa was het anoniem. Tamara kende dit nummer heel goed. Het lag op het puntje van haar tong. "Ik ga naar de politie." Zei Tessa. Maar Tamara dacht nog heel goed na. Ze wist dat als wist wie het was dat alles voorbij zou zijn. Tessa kon het ook niet meer hebben. Ze belde haar moeder op. Ze was er helemaal klaar mee.

Tamara stond nog op de stoep. Ze dacht na aan het nummer. En ook aan de 1e klas. Het moment toen er nummer werden gegeven. Toen kwam het binnen! Tamara wist wie het was! Ze waren gered! Wat een geluk hadden ze!!! Tamara rende naar Tessa toe.
"TESSA IK WEET WIE HET IS!! IK WEET WIE DE GEEST IS JE GAAT HET NIET GELOVEN!" Tamara's gezicht veranderde in ongeloof. Tessa keek haar stomverbaasd aan.
BAAAMMMMMMMM...................

Daar lag Tessa op straat. Ze werd wakker en stond op. Ze had bloed en haar kleren waren geschaaft. Ook was haar arm uit de kom. Ze stond op naar Tamara. Tamara werd niet wakker zoals Tessa dat deed. Tamara reageerde nergens op. Ook haar telefoon was stuk gereden. De auto was al inmiddels weggereden. Ze konden niet weten wie het was. Tamara bewusteloze lichaam lag op een vervelende positie. "Tamara?" Tessa klapte op haar wang. "TAMARA WORDT WAKKER! VERDOMME!"
Tessa was helemaal in schok. Ze belde de 112 en vertelde alles. Ze begon te huilen. Tamara!!! Huilde ze. Toen kwam de politie en ook de ambulance. De ambulance broeders renden naar de twee toe. Plotseling werd het te veel voor Tessa. Het werd zwart voor haar ogen. Ze viel ook plotseling neer.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now