15.Lief

970 30 8
                                    

Het was eindelijk woensdag. Eindelijk zou ze met David eten.
Ze keek er de hele dag naar uit en eindelijk is het weer zo ver.
"Kom David we gaan." Zei Tessa. Ze had een jurkje aan. Iedereen vroeg waarom ze er zo mooi uit zag. Meestal draagt Tessa gewone onopvallende kleren maar vandaag....
David liep met zijn arm over haar heen. Tessa had ht warm. Ze voelde zich zo veilig en vertrouwd. Dit kon ze gewoon niet negeren. En David houdt ook van haar. David voelde precies hetzelfde. Alsof het klopte. Maar het klopte niet helemaal omdat hij de leraar was en zij de leerling maar toch... klopte het. Liefde kent geen getal, ook geen grenzen.

Op het hoekje zag Heather hoe Tessa en David zo intiem naast elkaar aan het lopen waren. Heather voelde een soort hart verzakking. Ze had het niet verwacht. Ze volgde stap en beweging. Ze knikte. Met haar verstand bedacht ze meerdere theorieën. 2 dingen
-David en Tessa waren familie
-David en Tessa hadden een date.
Bij nummer 2 kon ze er niet aan denken. Een leraar met een leerling. Uitgerekend die twee!
Heather wou snel een foto maken maar het was te laat.
Verslagen liep Heather snel weg.

Vlakbij het restaurant maakte Tessa zich op om een beetje volwassen te lijken. "Je ziet er prachtig uit." Zei David met een stralende glimlach.
Tessa smolt. "Dankje wel David." Hij gaf haar een kus op har wang. Hij fluisterde wat in haar oor. "Wat zei je?" Vroeg ze. David keek haar grijnzend aan. "Kom." Hij nam haar mee en ze mocht kiezen wat ze wilde. Het was super chic. Er was een orkest aanwezig en een fontijntje was er ook. Ze voelde zich echt speciaal. "Dat je dit allemaal doet." Ze keek hem in zijn ogen. "Ach Tess... niks is te goed voor mijn pareltje." Hij wreef op haar wang. "Mijn... sexy pareltje." Hij keek verleidelijk. Ze bloosde heel hevig. Ze voelde haar hart stevig kloppen. David moest lachen. "Doe maar rustig. Ik ga niets doen hoor." Ze kalmeerde al maar David vond het nog al te grappig.

Even later na het toetje gingen ze weg. Ze stapten de auto in. Ze had al jn de groepschat aangegeven dat ze met David was. Dus iedereen appte om de details. Even later stopten ze bij David's huis. "Zo.. Tessa..." hij zette zijn hand op haar been. Dat zelfde gevoel had ze weer als in het restaurant. Hij kuste haar. De kussen werden inniger en hrt ging steeds verder met aanraken tot Tessa stop zei. Ze wilde nog echt niet verder.
David hijgde. Hij knikte begripvol. "Ik wacht wel. Geduldig." Ze zagen een soort flits. Maar het regende niet en er was geen storm.
Ze hechtten er geen waarde aan en gingen verder met het gesprek.
Toch besloot Tessa uit de auto te stappen.
David bracht har naar huis. Het was stil. Ze was te veel in gedachte voor een gesprek.
Ze namen afscheid en gaven elkaar een kus.
Tessa liep gauw naar boven en ging slapen.

Volgende dag

Tessa was helemaal op tijd op school. Ze zag Heather praten met David.  Ze luisterde stiekem af door zich te verstoppen.
"Wel ik zag u met Tessa wat was dat?"
"Nou ik ben erachter gekomen dat Tessa en ik verre familie zijn."
"Maar dan loopt u toch niet zo dicht op elkaar of wel soms."
"Weetje, ik moet mijn familie beschermen weet je. Wie doet het anders. We gingen samen naar een familiereünie."
"Oh okee is goed. Dag meneer Hauwert."
"Dag Heather." Ze liep weg. Tessa kwam achter de plant vandaan. "Wat een gek wijf zeg. Ze zeurt." Zei ze tegen David. "Nou.... Heather is nieuwsgierig denk ik." "Nee ze haat me. Echt al sinds het begin der tijden!" "Hmmm." David keek een beetje grillig.

De bel ging. Ze moest snel naar de les. Maar er zat een briefje op haar kluisje. Een witte envelop. DE GEEST stond er met koeienletters op. Getypt.
Ze deed hem open.
Lieve Tessa,
Ik weet wat jij hebt met David.
En ik ga het aan iedereen vertellen. Ik ben je ergste nachtmerrie. Ga vooral zo door. Heb ik meer te vertellen. HAHAHAHAHAHAAHHAH

De geest.

Tessa liet de brief vallen. Haar hard stond stil.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now