34. Dus....

718 23 1
                                    

Het was al het begin van de laatste trimester. (2 weken na het ongeluk) en Tamara was al ontslagen uit het ziekenhuis. De dingen gingen weer zoals het hoorde te gaan. Alleen wist Tamara niet meer wat ze wilde zeggen. Tessa was ook al inmiddels klaar met alles. Ze had nog heel vaak afgesproken met David. Nog steeds was ze bang voor wat er kon gebeuren later. Tessa was ook hard bezig te onderzoeken wie het had gedaan. Ze had er wel minder last van dan de dagen ervoor.
Op school ging het ook goed met haar. Mika en zij waren vrienden geworden. Ze kon echt goed opschieten met Mika. Gezellig was het ook. Ze hadden zelfs samen iets leuks gedaan!
Tamara en Tessa zaten samen. "Weet je wat ik me nog kan herinneren?"
Bekende Tamara. "Nou vertel?" Vroeg Tessa. Het moment dat we samen liepen om naar huis te gaan. Daar stopt het weer."
"Pfffftt oh jeetje Tamara denk goed na!"
"Ik doe mijn best."
Mika kwam aan tafel zitten. "Hey hey." Ze zwaaide. Er werd terug gezwaaid. Ze konden Mika niet vertellen wat er allemaal speelde. Dus er kon voorlopig niets besproken worden.
"Ik vroeg me af... omdat ik hier pas op school zit of jullie ook wilden komen." Zei Mika ineens.
Het leek Tessa wel leuk. Tamara twijfelde maar ging toch mee.
"Gaaf! Wanneer is het dan?" Vroeg Tessa
"Het feest is vrijdag al. Is dat goed?" Mika keek een beetje schuldig alsof ze wist dat het laat was. Het was namelijk al dinsdag.
"Ik moet het wel eerst vragen." Zei Tamara.
"Oh is goed." Mika keek om zich heen. "Die Heather kijk echt gemeen deze kant op."
"Ohja, dat is de grootste heks hier van het planeet." Tamara antwoorde voor Tessa. Tessa zelf nam een grote slok van haar Arizona green tea.
"Hmmmm." Mika keek Heather aan. Ze trok precies zo'n gezicht en schoot daarna in de lach. Daar kwam Kacey aan. Ze was opvallend zwart vandaag. Zwarte kleren, zwarte schoenen, zwart met galaxy achtige vlekken, lipstift en haar donkere haren. Ze was hartstikke chagrijnig. Ze kwam ook zitten en keek iedereen vies aan. Mika moest erom lachen. Kacey keek haar ook strak aan. "En wie ben jij?" Vroeg ze.
"Mijn vriendin laat haar." Commandeerde Tessa haar. Kacey keek weg.

Dar kwam David al aan. Hij liep voorbij rn knipoogte naar David. "Oweeeeeeh." Mika keek Tessa lachend aan. Tessa moest ook een beetje lachen. Tessa zou eigenlijk die vrijdag met hem samen iets doen. Hij had plannen. Dat betekent dat ze of niet ging of anders wel gaan en dan naar David. Ze kon niet wachten op vrijdag. Vrijdag gaat het allemaal gebeuren.

Verliefd op de leraarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu