19. Diep

822 29 2
                                    

Het was een week voor ze met David zou gaan. Ze was super blij en ze kon niet wachten. Parijs, stad van de liefde. Ze had er zin in.
Vandaag gaat het ook leuk zijn. Haar moeder heeft met haar afgesproken. Ze gaan naar 'ons plekje'. Inmiddels Tessa's lievelings restaurant.

Ze miste de uitstapjes met haar moeder. Maar nu was het zo ver.
Tessa en haar moeder vertelden alles wat ze hadden meegemaakt zonder elkaar. Ze waren zo onafscheidelijk.

"En heb je een vriendje?" Vroeg haar moeder.
"Nee mam" zei ze. Ze loog niet meteen. David en Tessa konden niet officieel zijn natuurlijk. "Okee dan." Zei haar moeder en ze lachtte. Tessa lachtte een beetje nerveus maar haar moeder merkte het niet.
Verder kochtten ze leuke spullen in de stad. Ze hsd het zo goed met haar ouders. Allebei waren ze heel lief voor haar. Toch bleef ze bij haar vader voorlopig. Ze vond het wel luxe daar. Behalve Gizelle. Ze vertrouwde haar niet en was gemeen om jaloezie. Dat was echt te zien toen Tessa thuis was. Gizelle, Anaïs en Tessa liepen samen rond in de buurt bij hun. Allemaal nette villa's maar ze stopten bij het huis van David. Gizelle keek aandachtig naar David die aan een bureau zat voor het raam. "Wat een lekker ding vinden jullie ook niet?" Zei Gizelle ineens. Tessa voelde hoe haar bloed kookte in haar lichaam. Als ze het maar uit haar hoofd laat.
"Hij is bezet." Zei Tessa abrupt. Gizelle draaide haar hoofd snel naar Tessa.
"Hoe weet jij dat nou?"
"Hij geeft les bij mij op school" Tessa deed zo kort mogelijk.
Even was Gizelle stil. Ze krapte op haar achterhoofd. Toen greinsde ze.
"Of vind jij hem leuk soms?" Ze lachtte
"Tja Tess je kan niet alles hebben."
"Was dit nou een bedreiging. Dit is toch niet wat ik denk dat het is?!" Dacht Tessa en keek snel weg. Ze balde haar vuisten.
"Misschien kan ik kans bij hem maken..." zei Gizelle zacht.
"Wat?!" Riep Tessa
"Laten we gaan!" Gilde Anaïs er doorheen. Als Anaïs niets had gezegd had Tessa ruzie gezocht met Gizelle.

Ze gingen een ijsje halen in de buurt van het strand waar ze toch dichtbij woonden. Ze gingen diep naar beneden. Gizelle keek naar het water. Ze vroeg daarna meteen of ze een foto van haar kon maken.
"Die vent was echt lekker.. oeff" zei Gizelle plotseling. Tessa deed niets deze keer. Ze was niet van plan diep te zinken deze keer. Tessa ging dichter naast Anaïs staan. Anaïs zei ook niks. "Vast een ouwe vent joh. Hoe zit het met Sven?" "Sven?" Herhaalde Gizelle. Ze schoot in de lach. "Gedumpt die dombo. Hij was niets waard vergeleken met mij. Ik heb liever mannen. Mannen met geld."
Tessa schrok van haar antwoord. Ze kende geen mensen zoals zij. Zelfs Heather was niet zo into het geld maar Gizelle wel. En Tessa eist dst ze niet met deze mensen kon. Ze zou als Titanic diep in zee gaan met Gizelle. Ik denk dat ze alles nu in de strijd gooit want ze had door dat Tessa boos werd. Tessa en Gizelle wisten allebei dat de strijd tussen hun twee diep zat en door kon gaan als 1 iemand zich niet terug trok.

Verliefd op de leraarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu