41. Wat daarna gebeurde....

953 27 18
                                    

Tessa was inmiddels 24. Ze had haar studie journalistiek sinds haar 21e afgerond. Ze was nog steeds beste vrienden met Tamara. En nu ook met Mika. De 3 deden veel samen. Studeren, uitgaan en ook kletsen. Ze had een baan bij het nieuws al heel snel. En verdiende daar goed mee. Tessa had nu met Ramon. Ze hadden plannen om samen te wonen.

Tamara was al zwanger van Edgar. Ze was nog steeds gelukkig met hem. Mika was ook gelukkig. Ookal had ze nog niemand. Iedereen deed normaal tegen Tessa en ze was niet meer alleen.
Van David had ze wel wat gehoord maar het werkte niet helaas. Ze had weer wat met David voor een lange tijd maar David was vreemd gegaan. (Hij was parttime model) dus het ging uit. Verder zijn ze ook dikke maatjes gebleven en houden ze vriendschappelijk contact.

Kacey is verhuisd naar het buitenland. Tessa heeft nooit meer wat van haar gehoord. Van Prudence wel maar toen ze wilden ontmoeten kwam Prudence niet opdagen. Tessa vond het niet erg. Ze had wie ze nodig hsd en haar echte mensen uiteindelijk. Tessa is dolgelukkig.

-EINDE-

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now