10. Nee toch?

1K 26 2
                                    

Tessa keek Heather aan alsof gek was.
"Hallo?? Ben je doof?! Wat deed je in de magazijn met Hauwert."
"Doe rustig dombo, ik hielp hem met een paar dingen."
Heather keek haar scheel aan. "Als ik erachter kom wat er speelt tussen jou en Hauwert ben je er zo gloeiend bij!"
Heather liep weg. "Bedreig je me nou?" Riep Tessa naar haar.
"Ja, dit is een bedreiging in zijn puurste vorm."
Tessa had gemengde gevoelens hierover. Aan de ene kamt denkt ze niet dat Heather het kan weten. Aan de andere kant kan iedereen er achter komen en dan is ze de schande van de hele school! Dat wilt ze absoluut niet. Maar gelukkig hebben zij en David het al besproken dus niemand kan het zien voorlopig....

Heather liep snel naar Jessica, Sarah en Will toe. "Heey ...  zagen jullie Hauwert en Tessa niet?" De naam Tessa zei ze vol afschuw en minachtig.
"Huh wat Tessa en Hauwert?" "Ja ze zaten in de magazijn." Jessica keek haar ongelovig aan. Will zette zijn handen op zijn hoofd. "Nou en? Dat kan toch misschien hielp ze hem." Sarah deed haar armen over elkaar. "Jeetje doe niet zo stom. Weet je hoe vaak ik ze samen zie praten ofzo."
"Okee dat is waar ze zijn vaak samen." Sarah dacht erover na en Jessica ook. "Misschien is ze verliefd." Zei Jessica ineens. Heather keek snel naad Jessica. "Jess.. ja dat kan! Dat zij het zoekt. Maar Hauwert kan nooit ook op haar zijn kijk naar haar." Ze schoten in de lach. "Hou ze in de gaten. Ik wil Tessa exposen voor de mafkees die ze is." Heather stond in houding. Ze lachte gemeen.
"Ah shit! Ik heb les joh." Will zit  in 4wb. Hij heeft nu aardrijkskunde.
Nu heeft 4wa een tussenuur. "Is goed Will. Doeii" Heather zwaaide.
"Dag." Will zwaaide en glimlachte naar Heather.
"Wat heeft hij nou?" Vroeg Sarah. Heather schudde haar hoofd. Ze wikde niet vertellen hoe ze gezoend hadden. Heather maakte haar haar los en wapperde het in het rond.

Ondertussen bij Tessa

Tessa,Tamara,Prudence en Kacey zaten op de bankjes op het plein. Ze hadden een grote pak chips uit de supermart gehaald.
Ze hadden het gezellig zoals altijd. Tessa had het ook niet over David. Ze houdt zich aan haar belofte en die zal ze nakomen. En ze hadden het over de normaalste dingen. Tessa is een opdracht voor Kunst bezig. Ze mag foto's maken van mensen en een bepaald onderwerp verzinnen. Ze heeft gekozen voor dieren. En zoals gewoonlijk staan haar vriendinnen voor haar klaar dat te doen. Tamara gaat als tijger, Prudence als panda en Kacey als giraf. Deze dieren pasten ook heel erg bij hun. Tessa gaat er echt een dikke voldoende voor halen. Verder hadden ze ook een belangrijke toets vandaag. Geschiedenis. David liep toevallig langs. Ze deed alsof ze het niet zag. Toen haar vriendinnen weg keken keek ze wel en knipoogde. Hij deed precies hetzelfde.
"Heey Tess, je bent bijna 17 weet je wat dat betekent?" Vroeg Tamara
"Ja seks!" Zei Prudence dood leuk.
Tessa moest keihard lachen.
"Wel het betekent eigenlijk dat je bijna 18 bent." Zei Tamara toen.
"17 is een nutteloze leeftijd." Riep Kacey en wuifde met haar hand
"Jaa dat is echt waar joh!" Zei Prudence.
"Ach.. ik vind het nog mee vallen." Tessa wist dat als ze 17 was dat alles beter zou zijn. Vrijer zijn met David en zo. 17 worden was zo slecht niet. 

Heather keek zuur naar het groepje van Tessa. Ze zag David niet. Ze vertrouwde het niet. "Wacht maar Tessa jij hond ik krijg je nog wel." Ze draaide haar hoofd om en liep weg.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now