25. Kort,stress, en drukte

750 21 1
                                    

Tessa ging naar David's huis gelijk nadat ze uit school was. Ze was nog erg van streek om de Geest. Het allerengste was dat het iemand uit haar klas was. Niemand anders kon het weten en niemand anders van buiten af kon die brief in haar tas doen.

Ze stormde naar zijn voordeur. Ze bonkte op de deur. "DOE DE DEUR OPEN IK WEET DAT JE DAAR BENT?!" riep ze. Ze wachtte en keek door het gaatje naar binnen. "DAVID DOE GODVERDOMME DIE DEUR OPEN KLOOTZAK!" Weer vruchteloos. Misschien was David echt niet thuis. Als David niet thuis was dan hoorde je muziek. Ze luisterde goed en inderdaad. Een Franse chanson. Ach wat zielig. Dacht Tessa. Ze gaf het op en ging naar het strand in de buurt van haar huis. Ze zat in het zand. Dit was nu echt de plek om te denken. Ze keek naar rechts. In de verte zag ze haar vader, Katherine en Gizelle lopen. Gizelle ne Tessa hadden het nog steeds niet met elkaar gevonden.

Vandaag was dan ook het hoogtepunt. Tessa en Gizelle hadden ruzie. Echt om helemaal niks maar Gizelle vond het leuk te stangen met haar. Ze vlogen elkaar in de haren. Tessa sloeg haar keihard. "Au trut!" "Vuile slet!" Katherine kwam binnen.
"STOP NU METEEN! ZIJN JULLIE GEK GEWORDEN?!" haar hoofd was zo rood als tomaat. Anaïs kwam aangerend. Gizelle en Tessa keken haar stoïcijns aan. "Het spijt me." Zeiden ze tegelijk. "Ja zeker! En dan wouden wij je de woonschuur geven!" Zei Katherine tegen Gizelle.
Ze schrok en hield haar hard vast. "Ja daar schrik je wel van hè Giz?" Gizelle ging snel weg. "En jij Tessa, je vader is nog niet klaar met je!" En ze liep ook weg. Anaïs kwam naast haar zitten. "Gaat het wel?"
"Ja het gaat wel dankje."
"Ik had gevraagd of ze de woonschuur konden geven aan Gizelle zodat ze niet zeurt. Het is helemaal van haar als ze normaal doet was de afspraak" "Oh" Tessa was opgelucht. Ze pikte de onzin van Gizelle niet meer. Ze besloot te slapen voor vandaag. Morgen was het donderdag en dan was David er niet. David gaf geen les op donderdag. Vrijdag ging hij sporten. Zaterdag en zondag was hij beschikbaar en dan weer maandag t/m woensdag. Ze was nog niet klaar met hem.

Ze appte met Prudence en Tamara. Kacey was er weer niet en had geen wifi op straat. Ze vond het sowieso al vreemd. Want tegenwoordig was Kacey er wel vaker niet en kon ze niet. Overigens was Tessa wel van mening dat De geest Heather kon zijn en anders Ramon. Of Will dat kan ook. Wie is de geest? Of wie kan de geest niet zijn? Dat is een makkelijkere vraag. Ze lag er wakker van. En de foto's de foto's waren echt eng. Een foto was van hun waar ze kusten in het openbaar en eentje waar ze samen hand in hand liepen. Die dreigement nam ze niet serieus. De geest kan (als hij/zij toch weet dat ze iets hadden) ook weten dat ze ruzie hadden. Ze hoorde gelach op straat. Ze schrok. Ze herkende deze lach. Het was niet hoog en ook niet laag. De wind waaide. Toen hoorde ze Anaïs lachen met Gizelle. Dat kon het ook zijn. Ze wist het niet.
Ze voelde zich zo druk nu. Toen herinnerde ze zich de flyer. Drukte en stress? Dan is yoga perfect voor u.

Ze wilde wel innerlijke rust. Ja ze besloot om het toch te doen. Ze had niks te verliezen. Yoga is wat zij zou gaan doen. Misschien neemt ze een keer Tamara mee. Dat leek haar ook heel leuk.

Verliefd op de leraarWhere stories live. Discover now