Capitolul 8: Un nou mister

5.1K 306 48
                                    

- Ce?!

Vocile pline de şoc şi uimire ale proaspeţilor căsătoriţi, Jason şi Bella, răsunară în întrega casă. Stăteau în livingul spaţios şi frumos al lui Ben pe canapelele crem din mijlocul camerei în formă de U. Chiar dacă în faţa lor televizorul era pornit iar o emisiune de sporturi extreme era în plină desfăşurare nimeni din încăpere nu avea dispoziţia necesară pentru a se uita la oameni care îşi riscau viaţa. Ben şi Camy le oferiseră celor doi căsătoriţi câteva clipe de răgaz înainte de a le da vestea terifiantă ca răspuns al întrebările dureroase. Când prin casă nu se auziseră ţipetele stridente de copil, gângurelile şi tentativele de cuvinte ale unui copil de zece-unsprăzece ani iar efectele ultimei luni se vedeau pe Camy de la o poştă, capete de întrebare se ridicaseră.

Acum, când cei doi aflaseră de răpirea noului membru din familia Clark, agitaţia domnea în living. Jason, plin de nervi şi foarte agitat se plimba dintr-o parte în alta a încăperii. Nu vorbea, se consuma pe interior măcinându-şi gândurile. Camy şi Ben îl priveau atenţi în timp ce Bella stătea aşezată pe canapea şi privea în pământ. Şatena nu îşi ridicase privirea din pământ de când aflase vestea teribilă.

- Opreşte-te! îi spuse Camy lui Jason. O să mă agiţi şi pe mine.

Ben, acum când era foarte atent cu stările pe care le avea Camy, o privi îngrijorat. Se temea că ar putea avea un alt moment în care şi-ar dori să se sinucidă. Bruneta îl observă cu coada ochiului şi zâmbi cu colţul buzelor fară a fi văzută.

Jason continuase să se mişte prin prin încăpere ca şi cum nu i s-ar fi cerut să se oprească. Ben, hotărât să ia atitudine se ridică brusc în picioare şi îşi opri fiul.

- Aşează-te. Acum!

Îşi folosise autoritatea de alfa iar fiul său nu avusese nici o şansă. Jason se supuse poruncii şi se reaşeză lângă proaspăta lui soţie.

- De ce nu ne-aţi spus mai devreme? întrebă Jason privindu-şi părinţii.

Camy fu prima care reacţionă. Îşi mări ochii de uimire.

- Şi să vă întoarceţi din luna de miere? Nici gând! V-aţi căsătorit, nu este ceva ce poţi face de mai mult ori în viaţă.

Ben simţi focul care începea să pună amprente pe Camy. Încercă să o liniştească prinzând-o de mână dar nu reuşi nimic prin simpla atingere. Îşi strecură mâna pe coapsa ei iar sub atingerea sa o simţi cum tresare. O strânse uşor ca mai apoi să o simtă cum se linişteşte şi zâmbi.

- Puteam amâna! protestă Jason.

- Nu puteai amâna excursia din multitudinea de insule pe care aţi fost.

- Dar...

- Aţi petrecut momente frumoase, momente de care nu a-ţi mai fi avut parte dacă planificaţi o altă lună.

- Trebuia să ne spuneţi că Alice a fost răpită! O puteam aduce înapoi până acum.

- Dacă erai aici nu rezolvai nimic. Doar ai fi pierdut vremea.

- Ba...

Bella îl oprise pe Jason dintr-un noi protest. Şatena îl prinse de braţ iar când îşi ridică privirea din pământ şi îl privi îl lăsase mut de uimire. Ochii ei nu mai erau căprui, deveniseră albi, foarte albi. Când Camy şi Ben văzuseră culoarea incredibilă din ochii ei icniră. Nu ştiau ce semnifică sau motivul pentru care ochii ei îşi schimbaseră culoarea. Intuiau că nu era nimic bun. Jason reacţionă şi o trase pe Bella într-o îmbrăţişare caldă. Îi sărută creştetul capului şi o mângâie pe spate în timp ce îi şopti cuvinte liniştitoare la ureche.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن