Capitolul 66: În inima haitei

3.1K 236 102
                                    

Dragilor, dacă credeţi că nu rezistaţi la chestii dure vă sfătuiesc să nu mai continuaţi. Or să fie câteva capitole mai... nebişnuite (Doar v-am anunţat!)

Așa cum se și așteptase Aisha fuseseră cu toții duși în haita de vârcolaci din zonă. Totul în jurul ei părea incredibil de ciudat și de demodat. Haita nu era deloc așa cum se așteptase să fie. Nu găsise case moderne și frumoase în pădure ci mai degrabă câteva cocioabe de lemn lăcuit de care se îndoia că au câteva utilități. În timp ce merse încercase să memoreze drumul dar la fiecare cotitură și la fiecare întoarcere pierdu șirul gândurilor.

În timp ce cotise pe lângă una dintre puținele cabane apropiate din pădure se împiedică. Era cât pe ce să cadă pe pământul care în mod inexplicabil era umed și noroios. O mână fermă o prinse de braț și îi susținu echilibrul. Când privi în sus spre cel care o menținuse curată încercă să zâmbească în ciuda durității ce se afla pe chipul șatenului.

Vârcolacul mârâi și o îmbrânci în față.

- Ține-te pe picioare, păpușă, nu pot sta tot după fundul tău.

Ca să se facă mai bine înțeles o lovi peste fund iar ea icni surprinsă. Când îl cunoscuse prima dată pe Alexei nu crezuse că el avea să fie unul dintre acei mitocani care nu căutau decât plăcerea și distracția proprie. În orele lungi în care o învățase cum să facă un drift și să ia o curbă periculoasă se comportase cât putuse de frumos și de respectabil cu ea. Îi zâmbise răvășitor și o făcuse să se topească de îndată pe picioare, acum însă era cu totul opus. Ochii lui căprui nu mai păreau să o privească cu gingășie și blândețe ci cu foame și duritate.

În timp ce pășea mai departe în coloana din care făcea parte simți cum mâna șatenului se oprește pe fundul ei. Se retrase ușor de lângă el dar el o prinse cu brutalitate și o trase lângă el. O lipise de trupul lui gol și o pișcă de fesă. Tratamentul primit ca și pedeapsă era incredibil de insuportabil și de jignitor. Amândoi se opriră locului iar ea îi auzi respirația insuportabilă în ureche.

- Fi fetiță cuminte și nu pățești nimic, îi vorbi el dur şi mai mult mârâit. Clar?

Respiraţia lui îi mângâie faţa iar ea se pierdu de îndată. Ura când se întâmpla aşa în preajma unui băiat, ura că era sensibilă în faţa frumuseţii lor izbitoare.

Se îndoia de că avea să fie bine dacă era ascultătoare dar dăduse ușor din cap. Singurul lucru pe care îl prevestea în viitor era el violând-o cu sălbăticie în interiorul unei cabane. Îi era teamă de el și nu mai putea înțelege nimic. La început crezuse că el este cu totul altfel ca acum să se comporte într-un asemenea hal cu ea.

Fu împinsă în față iar ea înaintă obligată. Nu îi plăcea deloc starea în care se afla și nici tratamentul primit. Începea să se gândească că fusese o idee prostă să vină cu părinții ei.

Alexei o împinse mai departe iar ea merse supusă. Uitase cu desăvârșire drumul parcurs de îndată ce îi simți încă o dată palma peste fese. De această dată nu mai fu lovită ci mângâiată. Ca să nu primească un tratament prea dur și ca să nu fie lovită sau ceva mai rău nu se mai clinti. Îi permise să își plimbe mâna peste fundul ei deși își dorea să îi dea o palmă cât putea de tare.

Era ultima din șirul din care făcea parte. La jumătatea drumului Alexei o trase mai în spate și lăsase pe alt cineva să conducă prizonierii. Acum credea că era din cauză ca să o poată pipăii nestingherit și ca să îi facă doamne ferește ce.

Cotise spre ceea ce părea a fi o vilă imensă și se opri șocată locului. În fața casei era ceea ce nu sperase să vadă. Ben, Chris, Justin și James erau îngenunchiați în fața casei privind-o la fel de plini de uimire pe cât era și ea. Lângă cei patru erau Camy, Jennifer, Angela și Alice care așteptau de asemenea în aceeași poziție. Singurele care erau în picioare erau Katherine şi Mia. Vrăjitoarea îşi ţinea asistenta în braţe în timp ce încerca să o liniştească mângâind-o. Văzându-le astfel se încruntă.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now