Capitolul 69: Planul

2.9K 253 48
                                    

În momentele de tensiune maximă cineva trebuie să facă glume. O să fiu eu aia cât timp voi probabil ignorați această notă a autorului. Capitolul 69... 69 ... O.o ce departe suntem!

Între Caden și Jeff începuse o luptă asemănătoare cu cele purtate de zei. La fiecare dintre loviturile lor un ecou puternic răsuna în toată pădurea. Vântul se întețea şi stârnea o mică panică.

Aylin rămase lipită de Dylan. Îl ținea atât de tare în brațe încât cu greu putea să respire. Mâinile ei îl trăgeau tot mai aproape în timp ce încerca să se ascundă tot mai mult de pericol. Dylan nu se opuse deloc faptelor ei. O lăsase să îl îmbrățișeze și să îl strângă tare în timp ce el se asigura că ea este întreagă. Îi simțea lacrimile curgându-i încontinuu pe chip dar nu se putea mișca deloc ca să le oprească sau să le șteargă. Știa că trebuie să se elibereze de tot iar în acel moment se bucură că nu îi leșinase în brațe.

Privea ceea ce se afla în fața lui, privea lupta celor doi zei. Caden lovise cu putere corpul lui Jeff iar un tunet se auzi. În mod surprinzător nici un os nu se rupse, nimic care să producă o rană prea puternică. Văzu doar cum trupul lui Jeff se dezechilibrează ușor dar nu cade la pământ.

- Dylan!

O voce de femeie îl scoase din transă. Cu greu își mută privirea de la lupta celor doi spre cea care îl strigase. Katherine îl privea cu lacrimile uscate pe față. Chipul ei era nu doar serios dar și plin de putere care emana prin fiecare por. Înghiți în sec.

- Trebuie să îl oprim pe Jeff, vorbi ea mai departe.

Privirea lui Dylan căzu pe asistenta roșcată. Mia era mai scundă ca și vrăjitoarea dar asemenea lui Aylin se prinse cu îndârjire de cea mai apropiată persoană. Mâinile ei tremurânde erau înconjurate în jurul taliei vrăjitoarei în timp ce strângea rochia ei albastră și vaporoasă în mâini.

Dylan o privi parcă nevenindu-i să creadă ceea ce spusese. Era imposibil ca ea să îi fi cerut acel lucru, era imposibil ca ea să se fi gândit să intervină în acea luptă. Erau neînsemnați în comparație cu puterea protectorul și a hibridului.

- Ai înnebunit? întrebă el. Noi nu putem face nimic.

- Ba putem, îi răspunse Katherine serioasă. Îl putem goni.

- Și cu ce ar rezolva asta lucrurile? Protectorul se descurcă, îl poate înfrânge.

- Ba nu, nu poate.

Ca și cum Jeff ar fi dorit să facă vorbele vrăjitoarei să fie mult mai credibile lovi cu putere mijlocul protectorului. Caden se chirci de durere în timp ce tunetul ce se auzi îi acoperise strigătul.

- Vezi? întrebă vrăjitoarea arătând spre scena violentă din fața casei. Nu face față.

- Dar celălalt? Unde este celălalt protector? întrebă Dylan privind prin jur. Dacă îl aducem pe celălalt or să îl poată învinge.

- L-am văzut zburând cu Alice când a scăpat Jeff, se auzi o nouă voce.

Dylan se întoarse spre direcția din care i se oferise răspunsul. În fața lui îl văzu pe vârcolacul șaten privindu-l dur. Brațul lui era petrecut după mijlocul fetei de culoare în timp ce o ținea bine pe picioare.

- Trebuie să îi găsim, vorbi vrăjitoarea.

Cele trei ființe supranaturale se mobilizaseră de îndată. Alexei pornise primul arătând drumul pe unde îl văzuse pe protector. Următorul care îl urmase fu Dylan cu Aylin iar în spatele lor Katherine și Mia. Vrăjitoarea insistase să fie ultima astfel încât dacă vor fi atacați din spate ea să poată face o vrajă de protecție.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now