Capitolul 10: Înainte de toate

4.5K 325 20
                                    

Dragii mei cititori,

Având în vedere că mai am câteva capitole (nu multe) până când mă voi întoarce la Alice ( :'( ) mi-am zis că nu strică să vă răsfăț puțin. V-am făcut un capitol special cu Jason și Bella ca să înțelegeți mai bine ceea ce este între ei pentru că sunt sigură că de la capitolul anterior v-am lăsat în ceață. Nu este un capitol ca cele obijnuite, este un capitol puţin mai scurt dar care cred că este mai încărcat afectiv.

Ține-ți-vă bine și încărcați-vă bateriile pentru că acușica intrăm în viața lui Alice și, la fel ca și mie, vă va lipsi familia Clark.... asta dacă nu vă iau prin surpindere cu câte un capitol :D

Bella aprinse ultima lumânare din livingul spaţios al familiei Clark. Olivia, vrăjitoarea haitei, era prezentă şi o aprobă în tăcere în timp ce ochii ei urmăreau atenţi fiecare mişcare atât a ei cât şi a lui Ben. Acum când Bella avea o experiență în lumea supranaturală și cunoștea efectele pe care le pot aduce vrăjile înțelegea mai bine comportamentul Oliviei. Știa că vrăjitoarea fusese obligată să folosească magia neagră când o introduse în haită dar mai știa și că o făcuse și înainte, instinctul ei de vârcolac îi spunea acest lucru. Din ceea ce văzuse până în prezent și reuși să deslușească își făcuse o idee despre pedeapsa pe care vrăjitoarea o ispășea pentru că folosise magia neagră. Nimic din ceea ce poate face o vrajă nu vine pe gratis iar plata Oliviei consta în dragostea pe care o simțea față de Ben deși știa că îi este imposibil să fie cu el. Nu doar că Ben era căsătorit dar avea și o familie și copii iar soţia lui ar distruge-o.

- Acum mai avem nevoie doar de pentagramă, spuse Olivia zâmbitoare.

Vrăjitoarea era îmbrăcată într-o rochie verde vaporoasă dar aranjată cu iscusință. Fusese invitată în casa bărbatului la care ținea iar ea nu putea să rămână doar o simplă prezență.

- Unde vrei să o facem? întrebă Ben.

Olivia râse asemenea unei școlărițe și își ascunse chipul. Ben o privi ciudat pentru ca o secundă mai târziu să înțeleagă motivul pentru care vrăjitoarea se hizilea. Vorbele sale puteau avea și un sens serios dar și unul pervers în același timp. Camy, care rămase în pragul ușii își mută privirea de la Ben la Olivia și ridică o sprânceană. Nu avea de gând să își lase soțul singur cu ea nici dacă rămâneau cu Bella. Vrăjitoarea putea să facă o vrajă sau să îi ceară ceva ca mai apoi să poată rămâne singură cu Ben. Era geloasă pe vrăjitoare dar își păstră poziția rigidă.

- Pentagrama o facem în mijlocul camerei? întrebă Ben din nou.

- Sigur că da, dragul meu.

Camy mârâi zgomotos. Apelativul folosit de vrăjitoare o deranja și își dorise ca soțul ei să vadă acest lucru, îl avertizase, iar la fel era şi în cazul vrăjitoarei, o avertizase să stea departe de bărbatul ei.

Bella simți tensiunea din cameră și încercă să se strecoare afară din triunghiul care începuse să se formeze. Trecu pe lângă Olivia și Ben iar când dădu să treacă pe lângă Camy aceasta o opri.

- Unde mergi?

- Vreau să văd ce face Jason. Nu a mai vorbit de ieri și a stat tot singur.

Camy dădu din cap.

- Adu-l și pe el aici. Sunt sigură că are întrebări pentru Caden.

Bella plecă spre cameră pe care ea și soțul ei o împărțeau. Se îndoia că Jason avea întrebări pentru Caden.

**********

Jason stătea aplecat pe cadrul geamului și privea cum soarele apunea tot mai mult dincolo de copacii mari și puternici ai pădurii ce înconjura casa. Gândurile sale întortocheate și confuze îl duceau dintr-o parte în alta fără a se opri într-un loc.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now