Capitolul 9: Un vis

5.1K 301 31
                                    

Ben privi uimit micuţa făptură din braţele sale. În calitate de părinte, chiar şi adoptiv, cunoştea prietenii ficei sale iar numele Caden nu aparţinea nici unuia. Singura persoană cu acest nume era vârcolacul originar. Nu putea înţelege cum Aisha îl cunoştea pe Caden, acel Caden care murise în urmă cu o lună, când ei nu au avut nici o interacţiune. Rămase mut pentru câteva secunde şi o privi cum ea îşi frământă degeţelele.

- Vă iubesc pe amândoi iar dacă nu v-aş mai avea aş pleca la Caden, continuase Aisha.

Camy înţelese vorbele ei iar, pentru a treia oară în acea zi, regreta ideea neinspirată de a se sinucide. Nu înţelegea cum putuse fi atât de egoistă dar se bucura că nu îşi duse la capăt planul.

Se duse la cei doi şi îi îmbrăţişă.

- Nu te vom părăsi niciodată.

Fară să îşi poată da seama îi dăduse Aishei dragostea pe care şi Alice ar fi primit-o dacă era acasă. Făptura cu ten ciocolatiu devenise întru totul un membru pe deplin al familiei şi primise un loc special în inima ei. Nu conta că micuţa făptură era creaţia unei alte mame, conta că era prezentă acolo gata să primească dragoatea şi iubirea de care a fost păgubită. Conta că îi putea oferi un sprijin de care avea disperată nevoie şi de care se agăţase negreşit.

- Eu am plecat. Mă întorc mai târziu.

Chad ieşise grăbit din bucătărie lăsându-i pe cei trei singuri. Ben o aşezase pe micuţa făptură din braţele sale pe blat şi se apucă de tăiat legumele în timp ce Camy felie peștele.

- Cine este Caden de care vorbeai? întrebă Ben.

În timp ce vorbise privea foarte atent cum tăișul ascuțit al cuțitului tăia morcovul gustos. Lăsase netăiată o bucățică mai mare și o întinse fetiței de pe blat. Aisha acceptă bucuroasă bucata de morcov și o ronțăi.

- Nu îți pot spune cine este Caden.

- De ce?

- Am promis că nu voi spune nimănui.

- Ne spui doar nouă, nimeni nu va mai știi.

-Mi-ai spus că nu este frumos să îți încalci promisiunea.

Aisha se bosumflă iar Ben zâmbise. Era pentru prima dată când vorbele spuse unui copil se întorceau împotriva sa. Camy râse pe sub mustăți în timp ce felia peștele şi îi asculta pe cei doi.

- Dar acum este foarte important să ne spui cine este Caden și...

- Benjamin! se răsti Camy cu o vizibilă falsă duritate. Nu învăța fata prostii, dacă tu i-ai spus să își țină promisiunea acum de ce vrei să o înveți să îți spună totul?

Aisha scoase un chicot iar pe Camy o bucură sunetul auzit. Îi zâmbise fetiței de pe blat și se uită urât la Ben. Soțul ei știa de ce se comportase așa și o aproba. Cineva trebuia să fie de partea fetiței și să o protejeze dar mai ales să îl oprească pe el din a face lucruri pe care Aisha nu avea voie să le facă. Nu dorea să o înveţe lucruri rele iar în acei ani de viaţă micuţa făcea ce vedea în familie.

**********

Bella se răsuci stingheră în patul lui Jason. Deși soțul ei era lângă ea și o cuprinse într-o îmbrățișare ea se răsucise și se eliberase. Acum era dezvelită și, în ciuda răcorii pe care o simțise, fruntea i se acoperise de sudoare. Se fâțâia în somn și încercă să își alunge neputincioasă visul care o cuprinse.

Totul în jurul ei era negru. Deși nu ar fi trebuit să se poată mișca liberă ea se plimba prin abisul imens de parcă ar fi într-un parc. Nu știa cu ce, sau dacă, era îmbrăcată dar o stare pe care nu o mai simțise o cuprinse. Nu putea explica ceea ce simțea, știa doar că ceva urma să se întâmple dar nu știa ce anume sau dacă va fi ceva bun sau rău.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now