Multumiri

3.5K 204 52
                                    

Dragii mei, cu ajutorul si rabdarea voastra am ajuns sa termin si al doilea volum.

In mod normal aceasta este nota autorului in care se multumeste persoanelor importante si speciale alese dintr-un grup de mai multi si care au ajutat sau au participat la inflorirea seriei. Eu nu am aceste persoane alese dintre mai multi, eu va am pe voi, cititorii mei fideli care au avut rabdarea si nervii de otel de a ajunge pana aici. V-am socat, m-am jucat cu sentimentele voastre asa cum face o pisica cu prada sa, si v-am enervat in unele momente. Va multumesc ca ati ajuns pana aici, va multumesc ca ati avut rabdarea de a astepta in fiecare saptamana/ in fiecare zi a vacantei, va multumesc ca mi-ati fost alaturi si am ajuns asa de departe. VA MULTUMESC!

Acum, stiu ca aveti cateva intrebari legate de ceea ce va urma. Eu am sa incercat sa va raspund la cele mai importante dintre ele in cele ce urmeaza.

1. Va fi o continuare?

R: Da, va fi. Deja am publicat primul capitol, il gasiti deja postat.

2. Ce titlu va avea?

R: "Puterea celor trei fecioare" daca o cautati direct la ei pe "descopera" este suficient sa scrieti inceputul, este singura carte de genul.

3. Despre ce va fi?

R: Acelas ca intodeauna, varcolacii si lupta lor. Mai amanuntit este vorba despre o cautare a unei fete si o lupta dar puteti citi si descrierea cartii.

4. Jeff a scapat? Alice a murit?

R: Da, Jeff a scapat/ fugit (depinde de cum vedeti lucurile, nu am specificat nimic despre eveniment dar o sa o fac mai tarziu). Alice... este varcolac.

5. Cate capitole va avea?

R: Nu stiu, nu pot sa raspund. La cartea curenta am spus ca maxim 50 si ceva dar am ajuns la 70. Cum am mai spus: un capitol mi-e in cap, zece pe hartie.

6. Cum o sa postez?

R: Nu mai pot sa o fac zilnic, incepe scoala iar ea imi este prioritara. O sa postez cand am timp. Pana cand se va termina ultima saptamana de vacanta vreau sa ma pregatesc de noul inceput, daca voi scrie am sa o fac la celelalte carti pe care le-am neglijat.

Dragilor, sper ca am reusit sa cuprind intrebarile cele mai esentiale, daca mai aveti ceva de adaugat sunteti liberi sa intrebati eu am sa va raspun.

P.S: De cand am inceput sa postez mai des, cam de cand a inceput vacanta, am fost numai fruntasa in topuri si am avut saptamani in care primul volum al seriei a fost pe locul doi. Va multumesc pentru tot!!! (*^o^*)\(^o^)/

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now