Capitolul 62: Despărţirea grea

3.5K 258 18
                                    

După ceva vreme în care o lăsase pe Camy singură cu fiica lui, Ben se decise să vadă ce fac cele două. Intrase în dormitorul ei și le găsise îmbrățișate discutând nimicuri. Se întinse pe pat la picioarele lor și intrase și el în discuția ce părea mai mult decât interesantă.

După jumătate de oră în care apăruse Ben în camera ei intrase și Christopher.

Alice stătuse pe pat în brațele mamei sale naturale dar de îndată ce îl văzu se ridicase din pat. Merse direct la el și îi oferi ceea ce avea nevoie mai mult, o îmbrățișare. Christopher nu se opuse deloc și îi oferi ceea de își dorise ca mai apoi să fie tras spre pat.

În timpul în care ei stătuseră îmbrățișați Camy își schimbase poziția corpului și se duse pe cealaltă jumătate de pat. Tatăl ei natural nu rămase nici el în acelaşi loc ci se mutase pe jumătatea de pat unde era Camy. Acum ea stătea cu spatele la Benjamin în ceea ce părea a fi o îmbrățișare gingașă. Alice se întinse asemeni mamei sale iar Chris asemeni lui Ben. În timp ce vorbeau despre familia ei de acasă zâmbea tot mai mult.

După o perioadă cineva ciocăni la ușă. Când aceasta se deschise Aisha intră înăuntru și îi privi cam nedumerită.

- Eu unde ar trebui să stau? întrebă ea zâmbind.

În cele din urmă reuși să își găsească o poziție confortabilă la picioarele patului. Stătea turcește în timp ce în fața ei erau două cupluri drăguțe pe care le adora.

Alice fu foarte surprinsă să afle că toți frații ei erau deja majori iar cel mai mic dintre ei avea în jur de treizeci și trei de ani, aproape treizeci și patru. I se spuse cum fiecare dintre ei era fie pe punctul de a pleca la casele lor fie deja așezați la casele lor. Jason, fratele cel mare care conducea haita avea casa destul de apropiată de cea părintească și aveau să îi viziteze de îndată ce ajungea acasă. Aflase că Chad era mai tot timpul plecat alături de prietena lui a cărui nume nu îl putuse reține. Își dorea să îl vadă mai ales din cauza năzbâtiilor pe care le auzise despre el. Ronnie era în ochii ei îngerașul familiei. Aflase cum asculta fiecare cuvânt al părinților și nu spărgea nimic. Se întristă amarnic când aflase de ceea ce se întâmplase în parcul de distracții în carusel. Nu îi venise să creadă cum fratele ei mai mare putuse fi violat de un om oarecare în timpul unei curse.

- Frații lui erau în alt vagon de două persoane, așa au fost puși de cel care conducea cursa. Nu au putu să îl salveze la timp, mărturisi Camy cu tristețe în voce.

- Ați aflat cine a fost? întrebă Chris.

- Nu.

- Dar dacă îl găsim am să îl omor.

Ben spuse amenințarea ca și cum ar fi spus că soarele este pe cer.

Alice bănuise că iubitul ei era destul de speriat de atitudinea lui Ben și zâmbi, avea parte de un tată mai mult decât protector.

În timp ce vorbeau Camy se întristă dintr-o dată. Chipul ei nu mai era plin de energie și bucurie ci părea a fi cuprins de o umbră neagră.

- Ce s-a întâmplat? întrebă Alice îngrijorată.

- Trebuie să plec, vorbi Ben.

Camy dăduse ușor din cap dar cu tristețe. Nu părea că vrea ca soțul ei să o părăsească.

- Unde?

- Să se ocupe de Arden, răspunse de această dată Camy.

- Nu este prea devreme?

Camy zâmbi trist.

- Este seară.

Alice privi pe fereastră. Discutaseră până când noaptea se lăsase. Nu observase trecerea timpului.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now