Capitolul 11: Întâlnire cu Caden

4.8K 316 21
                                    

Dragii mei cititori.... 

Nici măcar nu ştiu cum să încep! Îmi cer scuze pentru perioada mea de inactivitate de aproape o lună şi că v-am lăsat "cu ochii în soare" când era mai important. Am vrut să postez week-end-ul acesta dar am rămas fără internet. Îmi cer scuze că nu am mai postat nimic şi, sper, că nu v-am pierdut pe drum. Ca să mă revanşez am să încep cu două capitole... aşa mai recuperez puţin.
Acum că mi-am cerut scuze va trebuii să vă spun motivele pentru care nu am postat nimic. Primul şi cel mai important motiv este şcoala. Luna mai a fost cea mai lungă lună de şcoală: teste peste teste, ascultări la ordinea zilei şi o multitudine de note pe ultima sută de metrii. Abia săptămâna trecută am reuşit să termin cu toate tezele. Mă credeţi sau nu mi-am concentrat toată atenţia pe cele de mai sus. Al doilea motiv a fost venirea verii. Când am avut parte de puţin timp liber m-am bucurat de vremea frumoasă pe care am avut-o în vestul ţării.
Acum când v-am spus motivele pentru care am fost inactivă depinde de voi să hotărâţi dacă mă iertaţi sau mă pedepsiţi.

Vă mulţumesc pentru atenţie şi vă las să citiţi liniştiţi capitolul. 

(CAPITOL NEEDITAT!)

Jason coborâ cele două trepte pentru a intra în livingul pregătit de ritual. Mâna lui strângea cu putere dar și cu iubire mâna soției sale căruia nu îi dase drumul încă de când ieșise din dormitorul lui.

- V-ați hotărât să veniți și voi?

Tonul tăios al lui Camy îi făcuse pe cei doi să înghită în sec. Bruneta care vorbise se afla pe canapea într-o poziție foarte relaxată în ciuda focului plin de ură ce i se vedea în ochii. Picioarele ei erau adunate lângă ea pe canapea în timp ce privea spre capătul cel mai îndepărtat al canapelei față de locul în care se afla. La mai bine de patru metri Ben înghiți în sec în timp ce privea umil și plin de rugăminți spre soția sa. În brațele sale vrăjitoarea Olivia stătea chircită și îl îmbrățișa fără nici o nerușinare. În mâna dreaptă a lui Ben se afla mâna stânga a Oliviei strânsă cu putere nu din afecțiune ci din pedeapsă. Vrăjitoarea își plimbase mult prea mult mâinile pe trupul lui iar el fusese forțat să o oprească astfel.

Pentru câteva momente nici unul dintre cei prezenți în cameră nu scoase nici un cuvânt. Jason și Bella rămăseseră ca și pedepsiți la intrarea în cameră în timp ce priveau prin încăperea plină de tensiune. Bella știa că dacă Camy ar fi avut voie de multă vreme vrăjitoarea ar fi rămas fără cap pe umeri dar având în vedere că abilitățile ei îi puteau conduce la Alice cu toții trebuiau să o suporte.

Era imposibil de deslușit cine suferea mai mult. Pe de o parte era Camy care suferea în interior și murea de gelozie dar care trebuia să își stăpânească pornirile pentru a nu avea de suferit mai târziu. Pe cealaltă parte se afla Ben care era nevoit nu doar să suporte avansurile unei femei de care nu era deloc atras dar trebuia să și facă față privirilor acide oferite de soția lui. Nu era vorbă, Camy în acel moment nu pe el îl țintea ci pe femeia din brațele sale.

Olivia se mișcă în brațele lui Ben cu rapiditate iar scena ce urmase stârnise agitație. Buzele Oliviei fuseseră doar la un centimetru distanță de ale lui Ben și nimeriseră exact în colțul acestora. Camy, fiind pe fază mârâise puternic și se ridică plină de nervi cu gândul de a o lăsa cel puțin cheală pe vrăjitoare. Jason, care fusese de asemenea încordat și atent la orice mișcare produsă, sări dincolo de canapea și o opri la timp pe Camy. Ochii celor doi vârcolaci aflați în picioare se schimbaseră datorită încordării și a dorinței de transformare.

Ben, care în tot acest timp rămase mut de uimire sări de pe canapea și merse la Camy reușind astfel să pună o distanță între el și vrăjitoare. Era roșu la față din cauza celor întâmplate dar în același timp avea și inima cât un purice.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now