Capitolul 60: Plăceri interzise

4.1K 265 24
                                    

Alice păși temătoare pe holul ce despărțea dormitoarele de la etaj. Așa cum Jennifer îi promise o trezise de îndată doar că făcuse ceva puțin mai schimbat. Îl trezise prima oară pe Chris, apoi pe ea. Pe Alice nu o deranja câtuși de puțin acest mic amănunt atâta timp cât avea să fie singură cu el ca să poată să îl sărute.

Încă de când se duse la culcare și își primise sărutul de noapte bună din partea iubitului ei simțise că ceva nu era bine. Știa că Jennifer avea perfectă dreptate și se comporta într-un mod nu prea plăcut lăsându-l doar pe el să inițieze un sărut. Nu îi spuse deloc că singura dată când inițiase ea un sărut fu ca să îl amețească puțin de cap și să îi șteargă gândurile cu privire la ea. Nu îi spuse nimic despre șarlatania pe care o făcuse și nici nu menționase nimic despre fluturii din stomac ce nu o lăsaseră să doarmă aproape de loc.

Toată noaptea o singură persoană îi ocupase mintea în permanență iar acea persoană era la parter și o aștepta. Se gândise încontinuu la el și la sărutul pe care avea să îl ofere. Își simțise toată noaptea inima cum bate cu putere în timp ce simțea ceva ciudat în interiorul ei, ceva ce nu mai simțise niciodată. Îi venise să zboare în timp ce stătea și aștepta să o fure somnul și nu o singură dată se gândise să meargă în camera alăturată la Chris. În acele momente în care nu fuseseră împreună nu conta decât să fie în preajma lui chiar dacă nu îl săruta. Se simțea pustiită deși inima îi era caldă și bătea doar pentru a lui. Se gândise serios de câteva ori să se ridice din pat și să meargă să doarmă cu iubitul ei, sau cel puțin să fie sigură că el era bine. Nu îl credea în nici un pericol dar inima ei își dorea să o simtă pe a lui sub atingerea mâinii iar buzele o furnicau în timp ce tânjeau după ale lui. Își dorise toată noaptea să îl sărute la nesfârșit și să îl îmbrățișeze și nu o dată trebuise să amâne totul pe dimineață. Când adormise reuși să o facă doar gândindu-se la el și la buzele lui. Imaginația îi scăpase de sub control și crease zeci de imagini și de ipostaze incredibil de asemănătoare cu realitatea.

Se gândise încontinuu la buzele lui, și le imaginase cum le sărută și le tot atinge fără să se mai poată opri. Imaginația o duse cu totul într-o cameră lipsită de orice altă vietate. Totul era frumos și ordonat. În timp ce privea patul mare Chris o cuprinse de la spate și o sărută pe neașteptate.

Mult mai departe imaginația o duse până în cel mai intim moment ce se putea creea între două persoane. Deși se rușină la început nu își opri imaginația care visa încontinuu la momentul în care trupurile lor aveau să se unească. Nu se zbătuse să recapete controlul, nu atâta timp cât îl avea pe Chris al ei atât de viu și de real umblându-i prin gânduri.

Când pătrunse în bucătărie și văzu un trup pe jumătate dezgolit reveni cu mintea în prezent. Sări din amintirea imaginației sale bogate și se uită spre cel ce gătea pe blat.

La început se gândi că este tatăl ei natural Benjamin dar era imposibil să aibă acea construcție mai firavă. Era ușor bronzat, nu putea fi Justin sau James, ei erau mai palizi iar singura ei obțiune, prin excludere, era Chris. Zâmbi văzându-i mușchii spatelui jucând și dansând în timp ce el își mișca mâinile dibace pe blat. Stătea ușor aplecat înainte iar ea zâmbi. Felul în care perechea ei de pantaloni de sport negri și cu dungi roși pe lateral îi atârna pe șolduri o făcuse să își muște buza. Arăta demențial, un Adonis venit pe pământ ca să îi răpească mințile și să o facă să i se închine.

Așa cum probabil plănuise bărbatul care furase mințile însăși zeiței Afrodita ea se pierdu în timp ce îl privea. Simțea că se topește pe picioare și nu se gândi de două ori până să îi arate că este acolo, trează și gata să îi arate iubirea. Parcurse distanța dintre ei în câțiva pași într-un mers de felină. Prima și prima dată își lăsă buzele să îl atingă. Îi sărutase omoplatul încet ca mai apoi să își lase ușor mâinile pe spatele lui. Simți cum sub atingerea ei dansul și jocul mușchilor se opriseră și nu se zgârci la încă un sărut.

Întâlnire cu duşmanul(Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul II)Where stories live. Discover now