Hoofdstuk 6

9.3K 379 33
                                    

Mijn wekker galmt door mijn slaap kamer en het geluid is vreselijk. Ik sta vermoeid op om de wekker uit te drukken. Wat haat ik ochtenden waarop school verplicht is.

Ik open mijn gordijnen en de zon schijnt naar binnen wat mijn ochtendhumeur langzaam weghaalt. Hoe kan je nou niet vrolijk worden van de zon? Al is het toch raar, het is april en best koud toch scheen de zon. Ik haal mijn schouders op. Niet druk om maken.

Ik doe mijn gewoonlijke ochtend ritueel. Voor ik het besef zit ik al weer in de biologie les. Mevrouw de jager geeft seksuele voorlichting wat nogal moeilijk gaat in onze klas door de opmerkingen en lachenden kinderen tussen door.

Ik luister niet echt, mijn gedachtes zitten bij Rein hij is helemaal niet zo raar als ik dacht, we hebben gisteren tot heel laat gepraat over relaties vriendjes vriendinnetjes verliefd zijn en het was super gezellig het voelt wel alsof hij mij begrijpt.

'Dat moet u vragen aan Daan mevrouw, hij weet wel hoe een condoom werkt. he daan.' Schreeuwt Joris door de klas. Iedereen begint keihard te lachen. Daan word lichtjes rood en geeft Joris een dreun. 'Bek houwe gast, ik ben tenminste ontmaagd.' Snauwt hij.

Het voelt of mijn hart stopt met kloppen, Ashly en daan hebben...? Ik voel me bleek en misselijk worden. Dit is wel het laatste wat je wilt weten van de jongen die je leuk vind.

Mijn telefoon licht op.

Rein : Goeiemorge x

Ik krijg automatisch een glimlachje op mijn gezicht en alles wat net in de klas gebeurd is lijkt een stuk minder erg.

Fleur : goodmorningg

Rein : lekker geslapen?

Fleur : ja prima, jij?

Rein : ook, nog over mij gedroomd?

Fleur : ja, nachtmerrie

Rein : das niet lief...

Fleur : Nee grapje ik heb niet gedroomd vannacht.

Rein : wist je dat je elke dag droomt alleen dan vergeet je het gewoon

Fleur : mmm nee wist ik niet, maar hoe kan ik over je dromen. Ik weet niet eens hoe je er uit ziet.

Rein : ik denk dat ik dat maar zo houd, uiterlijk is niet alles Fleur.

De bel gaat en ik loop zo snel mogelijk naar Tessa toe die biologie niet in haar vakkenpakket heeft. Ik vertel haar over wat er in de klas gezegd is en Ik laat het gesprek van mij en Rein aan Tessa lezen die beslist met haar hoofd knikt. 'Hij is dus waarschijnlijk super lelijk.' Ik haal mijn schouders op en pak mijn telefoon terug. Ik weet niet wat het was maar iets in mij zei dat hij helemaal niet zo lelijk was.

'Kijk, dat noemen we pas hot.' Tessa staat naar Nathan te staren die door de gang voorbijloopt. Zijn blonden krullen waren korter dan normaal, zou hij naar de kaper geweest zijn. 'Hij is zo lekker.' Jammerde Tessa en ze bleef hem achterna staren.

'Ga er dan voor.' Tessa schudden haar hoofd. 'Hij moet de eerste stap zetten.' Ze bleef hem bekijken en toen hij terug keek glimlachte eventjes naar hem. Hij knipoogde terug.

'Omgg fleur zag je dat.' Ze tikt gelijk tegen mijn arm aan en glundert helemaal. Ik schud lachend mijn hoofd en pak mijn rugtas.

'Rustig Tess, straks levert die Nathan je nog een hartaanval op.' Ik sla mijn rugtas om mijn schouder en loop richting de les.

The story of us.Where stories live. Discover now