Hoofdstuk 58

7.1K 309 36
                                    

Zouden jullie een kijkje willen nemen bij mijn nieuwe boek Bad vs Good?

Rein slaat zijn armen  stevig om mij heen. 'Over 2 weken heb ik gewoon mijn examens' zucht ik wat een glimlach rondom Rein zijn lippen brengt. 'Maak je daar nou maar niet druk om, dat gaat helemaal goed komen.' Zegt hij en knipoogt naar mij.

'Zullen we gaan slapen?' Stel ik voor en Rein knikt. we geven elkaar een kus en ik sluit mijn ogen.

Rein valt al snel in slaap maar ik krijg de slaap maar niet te pakken.

Ik denk aan wat Rein allemaal zei vandaag en aan de examens. Daan is ook niet uit mijn gedachtes te krijgen, ik wil hem zo graag een keer slaan...

Regen spat uit elkaar tegen mijn dak en met hard gekletter komt het tegen het raam aan. Ik zie een flits en even later klinkt er een donder.  Even krimp ik in elkaar, Rein verstevigd zijn grip.

'Niet bang zijn.' Fluistert hij hees, hij is waarschijnlijk wakker geworden van mij. 'Ik ben bij je en heb je vast, er kan niks gebeuren.'

'Het geluid alleen al vind ik eng.' Rein opent zijn ogen. 'Wil je even praten anders?'

'Maar jij was toch moe?' 'Ben ik ook, maar ik ben liever moe dan dat jij bang bent.' Zegt hij en haalt met zijn hand een plukje haar uit mijn gezicht. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht.

'Oké doen durf of de waarheid an Fleur.' Ik begin te lachen. 'Dat gaan we dus echt niet spelen.'

'Dan ga ik weer slapen hoor.' Zegt Rein en hij sluit zijn ogen weer. 'Oké oké oké we spelen je spelletje.'

Rein is de gene die nu lacht en hij opent een oog. 'Nou?' Vraagt hij en ik rol mijn ogen 'Waarheid.' Zeg ik vast besloten en Rein opent bijden zijn ogen en lijkt na te denken.

'Wat zou je ooit in je hele leven nog willen doen, zie het als een soort Bucketlist waar maar 1 ding op mag staan.' Ik frons, dit is nog een lastig vraag ook.

'Ik denk dat ik wel zou willen vliegen.' Rein kijkt me verbaasd aan. 'Je hebt nog nooit gevlogen?' Ik schud beschaamd mijn hoofd. 'Nee eigelijk niet.' Ik bijt op mijn onder lip, is dat erg dan?

'Ik ga elke zomervakantie met het vliegtuig naar Frankrijk.' 'Elke zomervakantie?' Rein knikt. 'Ja meestal wel, dan gaan we naar de camping is echt heel leuk.' Ik glimlach, het is leuk om te zien dat Rein er zo enthousiast over wordt.

'er is een zwembad en je hebt een bakkertje waar ik bijna elke dag verse broodjes en croissantjes ga halen en ik heb zelfs en vasten vrienden groepje. Mijn ouders slapen in de grote tent en ik slaap meestal in de kleine er naast die los staat, mijn eigen stukje vrijheid.'

Rein zijn glimlach wordt steeds groter en met gebaren legt hij uit hoe het er daar uit ziet, het enthousiaste in zijn stem word steeds luider en mijn glimlach word door zijn gedrag ook breder.

'Het is echt geweldig in de herfstvakantie gaan we vaak naar Vietnam en daar verblijven we dan in een hotel maar toch vind ik de camping in Frankrijk leuker, ik weet niet echt waarom.'

'Het klinkt geweldig.' Vertel ik hem en draai mijn hoofd naar hem toe. Hij draait zijn hoofd ook naar mij en glimlacht naar me.

Ben je nog bang babe?' Ik schud mijn hoofd en hij glimlacht.

'Ik hou van je Fleur.' Verteld hij me en hij legt zijn hand op mijn wang waarna hij langzaam zijn lippen de mijne laat raken. Kort, maar het gebaar is lief.

Hij gaat weer liggen en binnen enkele seconden slaapt hij weer. Nog steeds heb ik geen duidelijke reden waarom hij zo perfect, juist van mij houd. Toch is het zo.

En ik hoop het met heel mijn hart dat dat niet gaat veranderen.

The story of us.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu