Hoofdstuk 17

8.5K 368 47
                                    

Doordat ik met Bente heb lopen praten en nog even met rein ge'appt heb zijn we sneller terug in Oss dan ik had gedacht. Ik zie het bekende hockeyveld al in zicht komen en de bus stopt.

Iedereen loopt de bus uit en gaat naar zijn of haar fiets. 'Bente samen fietsen.' Schreeuw ik naar Bente, die met wat anderen meiden nog staat te kletsen bij de bus. 'Is goed!' Krijg ik terug en ik wacht bij de fietsen.

Na minuten die als uren aanvoelen komt Bente eindelijk mijn kant op. 'Sorry wat belangrijks, let's goo!'

We vertrekken richting huis en Bente blijft maar vragen over Rein stellen die ik een beetje probeer te ontwijken. Gelukkig zie ik mijn oprit al in zicht komen. 'Sorry Bente ik moet hier af. Doegggg!' Ik sla af en zet me fiets tegen het hek aan.

Ik open de deur. 'Ben huis!' Zoals gewoonlijk dump ik mijn hockeytas even boven en ga daarna weer richting beneden.

'Hoe was het lieverd, hebben jullie gewonnen?' Mijn moeder zet een kop thee met de koektrommel voor me neer en ik ga op de bank zitten.

'Ja het was super leuk, we hebben gewonnen.'

'Goedzo meisje'

Nick komt binnen en zet de televisie aan. 'Nick, wat doe je.' Zeg ik geïrriteerd. 'Tv kijken zie je toch.' 'Ja zo kan ik mama toch niet meer verstaan!' 'Is dat mijn probleem?' Vraagt hij grijnzend en ik rol met mijn ogen. 'Rot joch'

Ik sta op en loop naar boven ik heb automatisch al geen zin meer om überhaupt ook maar in de woonkamer te zijn.

Ik ga op mijn bed zitten en pak me telefoon er bij als er op de deur geklopt word. 'Binnen.' Mijn moeder loopt naar binnen met een kop thee die ik beneden achtergelaten had samen met de koekjes op een dienblad.

'Lieverd, nick zit in zijn examen jaar, hij heeft gewoon wat stress.' Ik haal mijn schouders op. 'Nog steeds is hij soms irritant.'

Me moeder begint te lachen. 'Dat is broer en zussen liefde. Ik ga het eten vast klaar maken.' Ze loopt weer richting de deur en verlaat mijn kamer. 'Owja mam!' Ze draait zich om. 'Ja?' 'Mag morgen een vriend langskomen?' 'Natuurlijk lieverd!' Ik glimlach naar haar, yeash Rein weer zien!

Me telefoon trilt.

Rein : Ik mag morgen! :)

Fleur : Super! Ik ook😉

Rein : Dat van die kus trouwens, het ging prongelijk. Sorry.

The story of us.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang