Hoofdstuk 56

7.4K 324 41
                                    

Als we bij mij thuis aankomen zet Rein voor mij de fiets in de schuur en open ik de deur vast. Nick pakt net zijn sleutels. 'Ik ga naar Thomas ik ben laat terug, oke?' Ik knik en hij kust mijn voorhoofd waarna hij het huis verlaat. Rein komt ook de keuken ingelopen. 'Gaat beter tussen jou en Nick?' 'Ja sinds hij me ingemaakt heeft met Fifa vindt hij mij volgens mij iets minder irritant.' Rein begint te lachen.

'We zijn heel de avond alleen dus wij bepalen wat we gaan eten.' Zeg ik blij en ik steek me hand uit naar Rein hij grijnst en geeft mee een high-five

'Zullen we patat eten?' Stelt Rein voor 'alweer.' Grijns ik en hij glimlacht. 'Dat is lekker hoor.' 'Vast.' Ik wiebel een beetje op mijn benenden.

'Ik heb het koud.' Jammer ik en Rein trekt zijn vest uit. 'Hier' ik glimlach naar hem en trek het grijze vest aan. Hij is heerlijk warm en ruikt lekker naar Rein.

'Zullen we naar boven, zodat je je tas daar vast neer kan zetten?' Stel ik voor en Rein knikt. Ik steek mijn handen in de zakken van het vest en we lopen naar boven en Rein legt zijn tas op mijn bureau.

Ik ga op bed zitten en Rein komt naast me zitten met zijn rug tegen de leuning. Ik ga tegen hem aan liggen met mijn hoofd op zijn borst en luister naar zijn hartslag.

Ik weet niet waarom maar het maakt me rustig door het gelijk matige ritme.

Even sluit ik mijn ogen gewoon genietend van zijn aanwezigheid alleen al maakt mij blij.

'Niet in slaapvallen he.'

'Nee nee.' Mompel ik maar houd mijn ogen gesloten, met zijn hand raakt hij zachtjes mijn wang aan en ik glimlach breed. Ik open mijn ogen weer kijk hem even aan hij glimlacht naar me, ik glimlach terug en kijk dan weer voor me uit.

Rein gaat wat op zijn telefoon en ik kijk met hem mee, hij app't met wat vrienden en kijkt zijn Instagram door.

'Fleur?' Ik draai me hoofd naar Rein en hij kust mijn lippen zachtjes. Ik glimlach en leg mijn hoofd weer op zijn borst waarna ik veder mee kijken.

Hij opent youtube en hij zoekt een filmpje op. 'Stuk Tv mini bake race'

Hij klikt het filmpje aan en ik kijk met hem mee, het is op zich wel lachen.

Ik zie Rein zijn ogen twinkelen terwijl het grappig is. Hij fronst als er iets gebeurd en leeft zich helemaal in. het ziet er super schattig uit. Ik concentreer me meer op Rein dan op het filmpje en hij begint te grijnzen. 

Hij brengt zijn lippen naar mijn oor. 'Neem een foto heb je meer aan.' Fluistert hij en ik word rood wat hem aan het lachen brengt. 'Plaag je maar hoor.' Verteld hij me en hij slaat een arm om me heen.

The story of us.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora