Hoofdstuk 22

9.1K 340 8
                                    

Het water is koud maar de kou went snel en dan is het alleen nog maar lekker verkoelend.

"Fleur?" Vraagt Rein en ik draai me naar hem toe. Hij spettert water in mijn gezicht wat hem laat lachen. Ik pak hem bij zijn boven armen en probeer hem in het water te duwen wat dramatisch mislukt doordat hij veel sterker is.

Ik ga al gauw kopje onder en ik trek Rein mee. Onderwater is zijn gezicht even heel dichtbij mijne maar al gauw draait hij zijn hoofd weg en trekt me mee naar boven. Hij haalt zijn hand door zijn haar. Na een half uur te hebben gekloot stel ik voor om even te gaan zonnen waar Rein mee in stemt. We gaan terug naar de handdoeken. "Wacht." Zegt Rein als ik wil gaan liggen en ik blijf staan. Hij is al bijna helemaal weer opgedroogd alleen aan zijn natte haar kan je zien dat hij net gezwommen heeft.

Hij loopt naar een meisje met bruin haar toe en zegt wat tegen haar waarna hij naar mij wist. Ze lacht naar hem en knik waarna hij haar zijn mobiel overhandigd.

Hij komt naast me staan en slaat een arm om mijn middel. Ik kijk hem aan en glimlach. Wat doet hij?

Hij laat me los en ik loop richting mijn handdoek. "Maar 1 foto?" Vraagt rein lachend en kijkt opzij naar mij.

"Sorry, volgende keer beter." Zeg ik en ga liggen. Het meisje geeft Rein zijn mobiel terug en hij bedankt haar.

Hij begint uit het niets luid te lachen en ik kijk hem vragend aan. "Ze heeft alleen maar een foto gemaakt zonder jou er op kijk." Ik bekijk de foto en hij is best leuk.

"Hij is leuk Rein, ik had hem waarschijnlijk toch verpest."

"Nee, doe niet zo gek. Jij maakt alles leuker." Zegt Rein en hij geeft mij een speels duwtje. Ik glimlach naar hem en hij opent zijn front camera. "Lachen." Ik lach en hij drukt op het foto knopje.

Ik bekijk de foto. "Ahw die is echt lelijk laat mij eens." Ik pak de telefoon van Rein af om een selfie te maken. Eerst trekken we een duckface wat er echt hilarisch uitziet dan glimlachen we gewoon en dan legt Rein zijn hand op mijn wang. De huid onder zijn hand lijkt te tintelen. Hij duwt mijn hoofd iets dichter naar zijne en drukt een kus op mijn wang.

Ik geef zijn telefoon terug en hij scrolt met een glimlach door de foto's wat mijn hart even een sprongetje laat maken.

ik ga met mijn rug op mijn handdoek liggen en me hoofd richting de wolken. Ik sluit mijn ogen en de zon brand op mijn huid. Na enkele minuten open ik mijn ogen weer en kijk naar Rein. Hij heeft oortjes in en ligt op zijn handdoek terwijl hij leunt op zijn elleboog en onderarm en kijkt zo de mensen massa rond.

Ik pak een oortje en Rein kijkt naar mij en glimlacht.

"Wil je een liedje uitkiezen?" Vraagt hij en steekt zijn mobiel naar me uit maar ik schud mijn hoofd. Muziek luisteren samen met Rein was al leuk genoeg, no matter welke muziek er op staat.

The story of us.Where stories live. Discover now