Hoofdstuk 50

7.2K 318 17
                                    

Ik druk op de bel. Ik ben helemaal doorweekt en zin om de huissleutel te zoeken heb ik daardoor niet echt. een warme douche roept mij op dit moment gewoon.

Mijn moeder staat na enkele secondes al bezorgd in de deuropening. 'Ach liever toch, kom gauw binnen dan pak ik even een handdoek voor je.'

Ik glimlach even kort naar haar. Ik voel me klote en ik weet niet waarom en het is dus niet bepaald een handig idee een gesprek te beginnen.

Mijn moeder komt al snel terug met een handdoek in haar handen.

Ik bind de handdoek om mijn haar en trek mijn jas en schoenen uit.

'Ik ga gelijk douchen hoor, anders vat ik nog kou.' Deel ik mijn moeder mee en wil naar boven lopen.

'Owja Fleur er is iemand voor je, ik had hem maar vast binnen gelaten en gezegd dat je elk moment thuis kon komen. Hij wacht op je kamer.' Ik knik en loop naar boven.

Als Daan nu op mijn kamer zit,word ik echt gek.

Ik open de deur en Rein zit op mijn bed op zijn telefoon.

Hij kijkt op en ziet mij staan. Hij loopt naar me toe. 'Hej.' Hij plaats een kus op mijn lippen en glimlacht. 'Ik had je net een appje gestuurd.' Verteld hij me.

'Wow wat ben je koud, kom hier.' Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. Ik begraaf mijn hoofd in zijn nek en sla mijn armen om zijn middel.

Momenteel is dit  alles wat ik even nodig heb. Hem. 'Ik voel me klote en ik weet niet waarom.' Is het eerste wat ik tegen hem zeg.

Hij trekt me nog iets dichter tegen zich aan en drukt een kus in mijn haar waarna hij zacht met zijn hand over mijn rug wrijft.

'Heeft iedereen wel eens, gaat wel weer over. Wil je douchen?' Ik schud mijn hoofd. Momenteel wil ik gewoon even zo met hem blijven staan.

Hij laat me langzaam los en gaat met zijn hand even door mijn haar. 'Zelfs je haar is nat, ik zou het wel doen als ik jou was. Straks wordt je nog ziek.'

Ik knik, hij heeft gelijk zoals altijd. 'Je hebt gelijk.' Hij glimlacht. 'Weet ik toch.'

Ik loop naar mijn kledingkast en haal er een sweater en skini-jeans uit.

'Ik ben zo terug.' 'Is goed.'

Ik loop naar de badkamer en leg mijn drogen kleren op de wastafel waarna ik me uit kleed en mijn natte kleren over de kachel hang.

Ik zet de douche aan en de warme stralen van de douchekop voelen prettig op mijn kouden huid. Ik was mijn haar ook gelijk mee.

Ik zet de douche weer uit droog me af en trek mijn kleren aan. Ik doe mijn haar in een knot en loop terug mijn slaapkamer in.

'Al weer wat warmer?' Ik knik en ga in kleermakers zit op mijn bed tegen over Rein zitten.
Ik heb het nog steeds koud en ril een beetje.

'Ach fleur kom hier.' Hij opent zijn armen en ik kruip tegen hem aan.

'Wil je me vertellen hoe het zit?' Vraag ik hem en hij knikt langzaam.

'we hebben gezworen het er nooit meer over te hebben.'

Hij veegt een plukje haar uit mijn gezicht en kijkt me met zijn hoofd schuin, aan.

'Maar voor jou maak ik een uitzondering.'

The story of us.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu