Hoofdstuk 37

7.3K 342 46
                                    

'Zullen we naar mijn huis.' Stel ik na een uur voor. De stad in Oss is niet zo verschrikkelijk groot dus je bent nogal vrij gauw uitgekeken.

Rein knikt en we lopen richting de plek waar Rein mijn fiets had geparkeerd. Ik haal hem van het slot af en Rein begint met fietsen. Ik ga achterop zitten en leun met mijn hoofd tegen zijn rug aan.

Na enkele minuten fietsen we de oprit al op, Rein zet mijn fiets in de schuur en ik open de deur. 'Ben thuis!' Geen reactie. Home alone. 'Wil je wat te drinken?' Bied ik aan en leg de huissleutel op de keuken tafel. 'Ja lekker, heb je cola?' Rein komt ook naar binnen gelopen en ik hoor hoe hij de deur nog achter zich sluit. Ik schenk twee glazen cola in en geef er 1 aan Rein.

Ik ga op de bank zitten en zet de cola op de salon tafel. Rein komt naast me zitten en zet ook zijn glas op de tafel voor ons. Hij pakt mijn handen en begint met mijn vingers te spelen. Hij kijkt met een glimlach naar onze handen.

'Fleur.' 'Ja.' 'Ik heb vrijdag een verjaardag van een vriend van mij en ik vroeg me af of je mee wou.'

'Ja lijkt me leuk, alleen tot hoe laat duurt dat?'

'Half 2 ofzo? Je zou wel bij mij kunnen slapen als je wilt. Dan hoef je s'avonds niet meer met de trein naar huis. Maar alleen als je wilt hoor.'

Het is schattig hoe onzeker hij word als hij me dit soort dingen vraagt. 'Het lijkt me leuk.'

Hij kijkt van onze handen op en zijn ogen ontmoeten die van mij. 'Mooi.'

Hij kust me lippen zachtjes en trekt terug.

Zijn lippen zijn zacht en de kus laat me verlangen naar meer, het is gek hoe mijn lichaam constant verlangt naar die van hem. Zijn aanraking, zijn knuffels, zijn lippen. 

Ik kus zijn lippen dit keer en ga weer een stukje met mijn hoofd naar achter zijn hoofd is nog steeds op 3 centimeter afstand, mijn ogen hou ik gesloten. Enkele secondes later buig ik weer naar voren en zoen hem. Hij gaat er in mee.

Hij legt zijn handen op mijn onderrug en trekt me zachtjes mee naar onderen. Hij laat zijn rug de bank raken en spreid zijn benen zodat ik er tussen kan liggen.

Ik leg mijn handen op zijn borstkas. De kriebels en tintelingen zijn voelbaar door heel mijn lichaam. Ik en Rein hebben nog nooit op zo'n intense manier gezoend.

Langaam trek ik terug en kijk hem aan, hij heeft dezelfde blik in zijn ogen als ik. Verliefd.

Ik strijk met mijn vingers over zijn gezicht. Zijn wang, zijn neus, zijn lippen. Zachtjes raak ik elk stukje huid met mijn vingertoppen aan. Genietend sluit hij zijn ogen en hij zucht zachtjes.  'Ik ben zo verschrikkelijk verliefd op je fleur.'

Ik glimlach breed bij het horen van die woorden. 'Ik ook op jou Rein, ik ook op jou.'

The story of us.Where stories live. Discover now