Hoofdstuk 60

6.6K 299 83
                                    

We hebben net gegeten en mijn moeder is even naar de buren. Rein zit in zijn Engels boek te lezen en ik verveel me. Ik heb economie al te vaak doorgenomen om het nog een keer te doen en de rest ken ik op zich al wel. 'Reinnnn.' Zeg ik en hij begin te lachen. 'Tien minuutjes, oke?' Ik zucht en kijk verveeld uit het raam.

Na 10 minuten is Rein nog steeds bezig. Ik pak zijn boek af en houd hem achter me rug. 'Fleur doe niet zo irritant.' Zegt Rein geïrriteerd.

Ik grinnik. 'Ik wil aandacht.' Rein probeert het boek te pakken wat aardig mislukt. Hij leunt zich over me heen en ik bekijk zijn gezicht en schouders.

Ik plaats een zachte kus op zijn kaaklijn en hij kijkt van het boek naar mijn gezicht. Er is een speelse twinkeling zichtbaar in zijn ogen. 'Ow dus die aandacht wil je?' Hij strijkt met zijn lippen langzaam over de mijne, plagend. Ik zoen hem en hij zoent terug ik laat het boek los en wikkel mijn vingers in zijn haar om hem zo dichter naar mij toe te trekken.

Rein zijn handen gaan naar mijn rug en in een trekt terug. 'Hebbessss.' Hij houd zijn engels boek omhoog. Ik begin te lachen. 'Ik wil iets doen.' Hij legt het boek naast ons neer en komt weer boven me hangen

'Wat wil je doen dan?' 'Gewoon iets met jou.' Rein glimlacht liefjes en houd zijn hoofd een beetje schuin. 'Wat doen we nu dan?'

'We liggen, naja jij ligt op mij. Ik voel me geïntimeerd.' Zeg ik en Rein begint te lachen, zijn luiden harden lach en ik krijg automatisch ook een glimlach op mijn gezicht.

Rein laat zijn hand over mijn wang glijden, het is een warm en fijn gevoel en ik sluit genietend mijn ogen.

'Dus je vindt het fijn als ik dat doe?' Vraagt hij en ik knik. 'Je hand is zo zacht en warm.' 'Ik snap het al, ik ben gewoon perfect.' Zegt Rein met een grijns op zijn gezicht.

'Nu niet gaan overdrijven he vriend.' Zeg ik en prik in zijn wang. 'Vriend? Ik dacht dat we toch wel iets meer dan dat waren..?' Zegt hij droevig en trekt een pruillipje.

Dammm

'Je bent cute zo.' Rein glimlacht.

'Zullen we gaan zwemmen?' Stel ik dan voor Rein pakt zijn telefoon. 'Het is al half acht?' 'Het bosbad is tot 12 uur open.'

Ik duw Rein zachtjes van me af en loop naar me kast. 'Welke bikini moet ik aan doen?' Vraag ik bedenkelijk terwijl ik met mijn ogen de bikini's scan. 'Geen' zegt Rein simpel die in zijn telefoon verdiept zit. 'Mocht je willen.' Zeg ik grijnzend en pak dan een roze. 'Op zich he, zou ik er inderdaad geen probleem mee hebben.' Ik schud lachend mijn hoofd.

'Jij bent een verschrikkelijk persoon verhoeven.' Rein haalt zijn schouders op. 'Toch houd je van me, dus ik vind het goed.' Blosjes verschijnen op mijn wangen.

'Ik heb trouwens geen zwembroek.' Deelt Rein me mee. Owja fuck.

'Je mag er vast wel een van Nick lenen? Zal ik het vragen. 'Is goed.' Ik knik en loop naar Nick zijn kamer.

Zonder te kloppen loop ik naar binnen.

'Of Rein ee,- OMG LAAT MAAR.' Gelijk  gooi ik de deur weer dicht. Ik loop gelijkde kamer weer uit mijn eigen kamer in en word knalrood waarna ik hard begin te lachen. Rein trekt vragend zijn wenkbrauw naar me op.

'Misschien moeten we toch iets anders gaan doen dan zwemmen.'

The story of us.Where stories live. Discover now