Hoofdstuk 46

8K 318 34
                                    

Ik poets mijn tanden nog even snel en loop terug de slaapkamer in.

Ik voel me zo moe. 'Ik ga vast in bed liggen hoor.' Zeg ik en ga op Rein zijn bed zitten. Het matras vond ik al zacht maar een hele nacht mogen slapen naast Rein in een bed dat heerlijk naar hem ruikt maakt het allemaal nog beter.

Ik ga liggen en trek het dekbed die heerlijk warm en zacht is over me heen. 'Omgosh je bed ligt zo lekker warm en alles.'

Rein kijkt me aan en laat een lief glimlachje zien waarna hij zijn shirt over zijn hoofd trekt.

Het is zo fijn om soms naar Rein te kijken en aan zijn blikken te zien dat hij net zo verliefd op mij is als ik op hem.

Ik bekijk zijn lichaam en net op dat moment spant hij zijn spieren aan. Okee hij is wel echt heel mooi.

'Sorry schat, ik kom er bij liggen dus het word even koud.' Vlinders vliegen rond in mijn buik doordat Rein het woordje schat gebruikt.

Ik lig heerlijk in de deken gewikkeld als Rein hem van achter op tilt. Koude lucht komt tegen mijn rug aan maar al gauw voel ik hoe Rein zich langzaam naast mij laat zakken en de deken over zich heen legt en zijn lichaams warmte laat de kou verdwijnen.

Ik draai me om zodat ik met mijn gezicht naar Rein gezicht lig en hij slaat zijn armen om me heen. Ik kruip dicht tegen hem aan.

'Toch jammer dat ik maar een 1 persoons bed heb.'  Jammert Rein. 'Wat je jammer noemt.'  Ik vind het juist eerlijk, zo dicht mogelijk bij Rein kunnen liggen helemaal tegen hem aan gekropen.

'Naja heb ik tenminste een excuus om met jou te kroelen.' Ik giechel. 'Kroelen, wat een leuk woord.'

Ik voel dat Rein tegen mijn haar aan glimlacht. Het ligt zo warm en vellig dat ik mezelf langzaam in slaap voel vallen. 'Rein, ik ga slapen.' Ik kijk hem in zijn Bruinen ogen aan die schitteren in het kleine beetje maanlicht wat door zijn raam naar binnen schijnt.

'Goodnight Fleur, ik hou van je.' Zegt Rein terwijl hij mij recht in mijn ogen aankijkt zodat ik kan zien dat hij het meent.

De vlinders gaan nog erger tekeer dan ze al deden door het zo dichtbij Rein zijn en liggen. Mijn hart klopt op dit moment zo erg dat ik  het gevoel heb dat het uit mijn borst gaat springen als hij zo hevig blijft kloppen.

'Ik hou ook van jou' zeg ik en druk een kus op zijn mond waarna ik weer ga liggen zoals eerst. Hij vlecht zijn vingers in de mijne en ik sluit mijn ogen.

The story of us.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt