Hoofdstuk 61

6.6K 301 59
                                    

Ik en Rein hadden even gepraat en voor we het doorhadden was de tijd alweer omgevlogen. We hadden beide toch geen zin meer om naar het zwembad te gaan dus ik had besloten hem te overhoren met zijn engels.

Bellen.'  'Ring - rang - rung' ik knik goedkeurend.

'Schrijven.' 'Write - wrote - written.'

Ik klap in mijn handen. 'Goedzo! Je kent ze echt allemaal.' Rein glimlacht trots naar me. 'Als ik nou gewoon een acht of hoger scoor op mijn Engels toets staat mijn gemiddelden tenminste weer voldoende.' 'Lukt je vast wel kijk hoe hard je leert.' Hij knikt.

Ik gaap en Rein begint te grijnzen. 'Moe?' Ik knik. 'Best wel eigelijk.' 'Als je wilt kunnen we wel gaan slapen?'

'Is goed.' Ik pak mijn pyjama en kleed me om waarna ik in bed ga liggen. Ik pak mijn telefoon en app nog even wat met Tessa.

Fleur : Heee

Tessa : heyy! x

Fleur : Hoe is het daar?

Tessa : Ja te druk met leren, je kent het ;) bij jou en Rein?

Fleur : Jaa gaat goed, hoe zit het nu eigelijk tussen jou en Nathan dan?

Tessa : pffff wist ik het maar. Hij doet steeds zo lief en we zijn ook al 5 keer samen uit geweest, maar idk we zijn nog niet officieel samen?

Fleur : komt wel Tessiee die jongen vindt jou overduidelijk leuk

Tessa : Fleuurrr ik mis je, we moeten echt snel weer samen One-Direction gaan luisteren.

Fleur : deal hahahaha maar Rein wordt ongeduldig van me dus ik ga weer van mijn telefoon.

Tessa : is goed slaaplekker, spreek je morgen😘 x

Fleur : tot morgen x

'Fleurrr.' Ik lach. 'Rustig ik was gewoon even met Tessa aan het appen.' 'Kan je opschuiven?' Ik knik en schuif een stukje op waarna hij naast mij komt liggen.

Hij slaat zijn armen om me heen en ik glimlach. 'Je bent koud.' Vertel ik hem en hij haalt een hand door mijn haar. 'Sorry.' . 'Slaaplekker.' Zeg ik en sluit mijn ogen. 'Sleep well.' Fluistert Rein nog waarna ik in een diepe slaap stommel.

Ik open mijn ogen en strek me uit. Hoe laat zal het zijn? Ik pak mijn telefoon. 10:49 dan heb ik nog aardig uitgeslapen. Rein ligt nog met zijn ogen dicht en zijn armen stevig om mijn kussen heen geklemd glimlachend te slapen.

Het ziet er mega schattig uit en ik besluit er een foto van te maken.

Ik stap voorzichtig uit bed met de intentie om Rein niet wakker te maken en sluip naar beneden. Ik heb best honger dus een ontbijtje zal er zeker wel ingaan.

Nick zit aan de keukentafel met een bord waar zich 7 boterhammen opgestapeld hebben voor zich en een glas melk.

'Morgen zusje.' Zegt hij en gaat daarna veder met eten. Ik pak muesli uit de kast en giet het in een kom waarna ik er yoghurt bijgooi.

Nu was het mijn beurt om Nick eens lekker te plagen, aangezien het altijd andersom was.

'Is je scharrel nu al naar huis? Zag er erg gezellig uit gisteren avond.' Grijns ik en steek mijn lepel in de kom muesli voor mijn neus en neem er een hap van.

'Ach man of jij het nog nooit gedaan hebt met Rein.' Ik rol mijn ogen. 'Toevallig nog niet nee.'

Nick zijn ogen woorden groot. 'Echt niet?' Ik schud mijn hoofd. 'Dat zei hij gewoon omdat jij mij belachelijk aan het maken was.' Vertel ik hem, hopelijk voelt hij zich nu goed op zijn plaats gezet.

'Ow.' Nick begint te grijnzen. 'Maar denk je er dan ook nooit aan?' Ik frons. 'Waaraan?'

'Gewoon seks met hem, beeld je in, Rein die langzaam in en uit jou stoo.-' 'NICK DOE NORMAAL.' Schreeuw ik en sta op van tafel waarna ik richting de trap loop. Ik hoor Nick nog lachen. Ik rol met mijn ogen, eikel.

The story of us.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora